NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Silicu hebem ti sjeme uhljebisticko maj.mune jedan jel te stid imalo!!! Pa nisi doveo zdravog igraca u ovom roku!!!! A o tome da su svi nespremni smjesno je pricati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Jel nešto izjavio on ili ?UstanikSBII je napisao/la:Silicu hebem ti sjeme uhljebisticko maj.mune jedan jel te stid imalo!!! Pa nisi doveo zdravog igraca u ovom roku!!!! A o tome da su svi nespremni smjesno je pricati!
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nije nista sluzbeno al sa sebe pere krivnju stvarno mi dize zivce lik.Evolve je napisao/la:Jel nešto izjavio on ili ?UstanikSBII je napisao/la:Silicu hebem ti sjeme uhljebisticko maj.mune jedan jel te stid imalo!!! Pa nisi doveo zdravog igraca u ovom roku!!!! A o tome da su svi nespremni smjesno je pricati!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Sad previše crnjačite. Razumjem, izgleda visok poraz, ali niste bili toliko podređeni, kao recimo mi prije 2 godine u kupu, kad ste nas dobili 0:3, ili recimo prošle godine kaa je bilo 1:1 na Grbavici nakon što je Kjosevski dao gol sa 50 m, a da pošteno nismo pogledali na gol. Možda jedan razlike bi bilo realno, a uz malo sreće mogao je i remi.
Oštećeni ste za penal, u trenutku kad ste se mogli vadit i tražit preokret. Nisam nei poznavalac Širokog, ali ono što sam vidio, lijevi bek vam je jako loš i glavni krivac za lošu igru zadnje linije. Ni desni nije blistao, pa ni štoperi. Imali ste situacija za pogotke, nije ušlo. Čini mi ste da ste kratki u navali.
Biće bolje, sretno u nastavku, Goce je dobar trener.
Oštećeni ste za penal, u trenutku kad ste se mogli vadit i tražit preokret. Nisam nei poznavalac Širokog, ali ono što sam vidio, lijevi bek vam je jako loš i glavni krivac za lošu igru zadnje linije. Ni desni nije blistao, pa ni štoperi. Imali ste situacija za pogotke, nije ušlo. Čini mi ste da ste kratki u navali.
Rade Paprica 9 je napisao/la:Sad previše crnjačite. Razumjem, izgleda visok poraz, ali niste bili toliko podređeni, kao recimo mi prije 2 godine u kupu, kad ste nas dobili 0:3, ili recimo prošle godine kaa je bilo 1:1 na Grbavici nakon što je Kjosevski dao gol sa 50 m, a da pošteno nismo pogledali na gol. Možda jedan razlike bi bilo realno, a uz malo sreće mogao je i remi.
Sta si ti gledo ni Bog ne zna...
- Evolve
- Kontakt:
Nigdje te utakmice za 70.godišnjicu kluba i oproštaj Wagnera.
Tek sad u ovim trenucima pa i mi koji od početnih godina lige pratimo Široki ili ove novije generacije shvaćamo koliko nas je držao u vrhu jedan čovjek. Generacije su se smjenjivale,igrači ali jedan nas je uvijek izvlačio 13 godina.
Kad ekipu nije išlo tu je bio da napravi krucijalan potez i napravi nekom šansu ili ga uvali iz ničega,a takve klase više nemamo. Samo dragi Bog nam ga je poslao ovakog s lošim koljenima i u kasnim godinama za prodaju, da dođe činit razliku u ovo ruglo od lige i nabijat komplekse u dresu našeg kluba ostatku BIH.
Fali nam upravo takav igrač u sredini terena ili polušpici koji će stati na nju,izraditi nešto kao Waga dosadašnjih godina. Slabije kopije toga su bile J.Ćorić,Zlomislic..ali takve klase više nemamo a niti balansiran vezni red gdje imamo većinom slične veznjake i Matića koji je klasa za ovu ligu.
Kako u Mostaru ne znam,pokušao bih s Matićem i Danom i uz njih nekog od Vukoje,Babica..jednostavno ne vidim tko može uzeti loptu i gurnit u otvoren prostor Bagarića,Čabraju,Jurića koji su s ovakvim veznim redom neiskoristivi bez pravih lopti.

Tek sad u ovim trenucima pa i mi koji od početnih godina lige pratimo Široki ili ove novije generacije shvaćamo koliko nas je držao u vrhu jedan čovjek. Generacije su se smjenjivale,igrači ali jedan nas je uvijek izvlačio 13 godina.
Kad ekipu nije išlo tu je bio da napravi krucijalan potez i napravi nekom šansu ili ga uvali iz ničega,a takve klase više nemamo. Samo dragi Bog nam ga je poslao ovakog s lošim koljenima i u kasnim godinama za prodaju, da dođe činit razliku u ovo ruglo od lige i nabijat komplekse u dresu našeg kluba ostatku BIH.
Fali nam upravo takav igrač u sredini terena ili polušpici koji će stati na nju,izraditi nešto kao Waga dosadašnjih godina. Slabije kopije toga su bile J.Ćorić,Zlomislic..ali takve klase više nemamo a niti balansiran vezni red gdje imamo većinom slične veznjake i Matića koji je klasa za ovu ligu.
Kako u Mostaru ne znam,pokušao bih s Matićem i Danom i uz njih nekog od Vukoje,Babica..jednostavno ne vidim tko može uzeti loptu i gurnit u otvoren prostor Bagarića,Čabraju,Jurića koji su s ovakvim veznim redom neiskoristivi bez pravih lopti.
Samo jedno ime
Goce je doveo sa sobom svoga pomocnika..
- Evolve
- Kontakt:
"Inače, prije samog treninga u svlačionici je održan sastanak Uprave kluba s igračima i stručnim stožerom, a kako doznajemo donesen je zaključak da je cilj ove sezone, kao i svih prošlih, izboriti Europu."
Čudi me ovaj zaključak, zar su se trebali sastajati da se donese ovaj groundbreaking zaključak. Muke mi je više od ovoga, neznam za vas.
Čudi me ovaj zaključak, zar su se trebali sastajati da se donese ovaj groundbreaking zaključak. Muke mi je više od ovoga, neznam za vas.

NK Široki Brijeg
I onda ako se izbori Europa, rasprodat će ekipu i ispasti na prvoj prepreci i govoriti kako je pravo pojačanje teško naćiEvolve je napisao/la:"Inače, prije samog treninga u svlačionici je održan sastanak Uprave kluba s igračima i stručnim stožerom, a kako doznajemo donesen je zaključak da je cilj ove sezone, kao i svih prošlih, izboriti Europu."
audere est facere!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Treba Silicu hebat sve zivo cim ga se sretne u gradu. Pa bar da je lik izdao neko propcenje, nesto naveo ... Jok on mrtav ladan koda smo prvi 10 bodova iznad svih?? Pa ako je ikad bilo "para" u klubu to je valjda sad prodati Menalo, Loncar, Europa ... ???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Tesko da ces ga srest u gradu ...UstanikSBII je napisao/la:Treba Silicu hebat sve zivo cim ga se sretne u gradu. Pa bar da je lik izdao neko propcenje, nesto naveo ... Jok on mrtav ladan koda smo prvi 10 bodova iznad svih?? Pa ako je ikad bilo "para" u klubu to je valjda sad prodati Menalo, Loncar, Europa ... ???

Mozda u nekom drugom gradu...
Nije dvaput u zivotu u Sirokom kavu popio. Al mislim zna se gdje je svaki danyork je napisao/la:Tesko da ces ga srest u gradu ...UstanikSBII je napisao/la:Treba Silicu hebat sve zivo cim ga se sretne u gradu. Pa bar da je lik izdao neko propcenje, nesto naveo ... Jok on mrtav ladan koda smo prvi 10 bodova iznad svih?? Pa ako je ikad bilo "para" u klubu to je valjda sad prodati Menalo, Loncar, Europa ... ???![]()
Mozda u nekom drugom gradu...
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Meni apsolutno nesmeta, nek pije gdje god hoće, na kraju krajeva čovijek živi u Mostaru. Problem je u njegovu poslu tj kako ga obavlja.
NK Široki Brijeg
Vidi hordaša na Širokom Brijegu, to bi vi nekoga tukli ili šta?.?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:Vidi hordaša na Širokom Brijegu, to bi vi nekoga tukli ili šta?.?
Cao Dalibore jes to ti?
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nigdje ne pise da bi nekog tukli al treba mu ocitati bukvicu za sve gluposti koje radi!!! Dovodi igrace koji bisu spremni!!! Pa hebem ti potpises Franica na 2 god lik ozljeden Elimor (kako li vec) nesprema. 7/8 kola prosla, Babic 20min nemoze odigrat wrf????kksiroki je napisao/la:Vidi hordaša na Širokom Brijegu, to bi vi nekoga tukli ili šta?.?
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Igraci ga ne mogu smislit,a ima jos ljudi da ga vole. Pravi mazohizam moram reci
SAMO ŠIROKI!
Kad sam se registrirao prije 10 godina na ovaj forum predmet sprdnja su bili hordaši a i ostali su jer non stop su u nekim svađama sami sa sobom, ekipa koja je podržavala Široki je podržavala i u dobru i u zlu a bilo je svega svih ovih godina. Nažalost hordaši ostadoše hordaši ali podupiratelji Širokog postadoše jako slični hordašima.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Zar si ti vidio neki dan nesto slicno hordasima?!kksiroki je napisao/la:Kad sam se registrirao prije 10 godina na ovaj forum predmet sprdnja su bili hordaši a i ostali su jer non stop su u nekim svađama sami sa sobom, ekipa koja je podržavala Široki je podržavala i u dobru i u zlu a bilo je svega svih ovih godina. Nažalost hordaši ostadoše hordaši ali podupiratelji Širokog postadoše jako slični hordašima.
Oni su sabani,rezultat navijaci. Onako se to radi ko sto su Skripari. Sjednes i fino popricas bez povisenih tonova. Al to ne mijenja cinjenicu da nam uhljeb vec 3-4 godine dovodi istrosene,ozljeđene i nespremne igrace dok nam ispod nosa prolaze onakvi kao Baraban i Vidovic,tj 100% nabrijani i spremni. I to radi koga? Nekog menadžerčića? Nemoj mi samo to negirati,lagat i sebe i nas. To svi znaju i to mi je osobno potvrdio jedan naš igrač koji je godinama tu. Šta bi trebali,gledat kako nam klub pretvara u Mega Leks kao onaj košarkaški menadžer? Podrška uvijek i svuda,ali želimo da igraju borbeni a ne podobni
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Grk1234, laszlo, Noke995 i 31 gost.