velikobosnjacka politika dirigirana od bakira izetbegovicaBosnaSTL je napisao/la:Udjem na sportsport a ono naslov Hrvati ogorceni na Kramarica I ja odem na njihove stranice I niko nije ogorcen!Sta korist ovi da I ja pocnem?!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
velikobosnjacka politika dirigirana od bakira izetbegovicaBosnaSTL je napisao/la:Udjem na sportsport a ono naslov Hrvati ogorceni na Kramarica I ja odem na njihove stranice I niko nije ogorcen!Sta korist ovi da I ja pocnem?!
Naravno, samo sto gigantski klub traje 50 godina. Juventus je recimo imao crni period pa se vratio.sljivo je napisao/la:Ne samo da je dobro imati gigantski klub već i onaj koji igrom mogu parirati. Atletiko Madrid je dodatna prijetnja i Realu i Barsi i stilom su baš potrebni da se ove dviej ekipe pripreme i na taj tip fudbala, a moguće je da se te ekipe mogu sastati i 4 puta godišnje. Bajernov najjači rival je pola Atletika i može se sastati sa njim dva puta. U Engleskoj svako treće kolo igraš derbi, u Italiji svako četvrto. PSG i Bayern dijele istu sudbinu, prešišali su davno takmičenje i kom igraju. KAd dodje Real u polufinalu ono 1% koncentracije i egzekucije ti uvijek zafali za prolaz a to se jedino stiče u derbijima, u jakim tekmama.
U raspalom Schalkeu biti starter. WOW JUST WOW!!!coelho41 je napisao/la:Sebastian Rudy će da procvjeta u Schalkeu. Nakon par treninga već je u prvoj postavi, eto šta ekipama znači pojačanje iz Bayerna, još je i najveća zvijezda u ekipi.
Raspali Schalke nikad slabiji, sef struke im potpuni anonimus.xinxee je napisao/la:Hertha zasluzeno vodi
Tko una sto će biti za deset godina ,mogu se vratiti u vrh a mogu i završiti kao leeds united.Danas vlada ffp i ne možeš samo tako ukrcati lovu i biti prvak ,ligi trebaju tv prava i marketing a to imaju samo englezi .ASD je napisao/la:Naravno, samo sto gigantski klub traje 50 godina. Juventus je recimo imao crni period pa se vratio.sljivo je napisao/la:Ne samo da je dobro imati gigantski klub već i onaj koji igrom mogu parirati. Atletiko Madrid je dodatna prijetnja i Realu i Barsi i stilom su baš potrebni da se ove dviej ekipe pripreme i na taj tip fudbala, a moguće je da se te ekipe mogu sastati i 4 puta godišnje. Bajernov najjači rival je pola Atletika i može se sastati sa njim dva puta. U Engleskoj svako treće kolo igraš derbi, u Italiji svako četvrto. PSG i Bayern dijele istu sudbinu, prešišali su davno takmičenje i kom igraju. KAd dodje Real u polufinalu ono 1% koncentracije i egzekucije ti uvijek zafali za prolaz a to se jedino stiče u derbijima, u jakim tekmama.
Inter imao crni period, polako se evo vraca.
Milan je trenutno u crnom periodu ali sam siguran da ce imati uspjeha za jedno 10 godina, hbg. To su sve klubovi koji spadaju medju najvece ikad.
U Bundeski nema tako velikih klubova i najbolje sto se moze dobiti je da imaju protivnike koji ce privremeno parirati Bayernu.
Recimo da Leipzig bude 3 godine konkurent, mozda Hertha 3 godine i tako nesto, iz velikog su grada, mogu privuci investitora.
Ja licno ne vidim da u Bundeski ima materijala da neki klub moze imati konstantu kao nabrojani velikani gore.
Od Dortmunda se nesto vidjelo, a to je bio samo jos jedan klub koji je kratko bio konkurencija Bayernu.
Ovo niko neće dati da gleda dvije tekme godišnje tj. one između Bayerna i Dortmunda. Put razvoja kreće od kluba a ne obratno. Ako nemaš para onda si vječno u začarom krugu kokuzluka, pare donose pare. A jedini način da se pare nađu je da neki 'stranac' uvali lovu u klub.schickeria je napisao/la:ligi trebaju tv prava i marketing a to imaju samo englezi .
BL realno nikoga van Njemačke ne zanima među ljudima iz moje okoline nema ih na prste jedne ruke koji tu ligu prate i navijaju za njemačke klubove. Za 50+1 sam prije pet godina pisao da ne vodi ničemu pa su me neki popljuvali a sad pričaju moju priču i prave se blesavi.sljivo je napisao/la:Ovo niko neće dati da gleda dvije tekme godišnje tj. one između Bayerna i Dortmunda. Put razvoja kreće od kluba a ne obratno. Ako nemaš para onda si vječno u začarom krugu kokuzluka, pare donose pare. A jedini način da se pare nađu je da neki 'stranac' uvali lovu u klub.schickeria je napisao/la:ligi trebaju tv prava i marketing a to imaju samo englezi .
U italiji i francuskoj imas ogroman upliv stranog kapitala i sto si dobio.Klubovi su im nekonkurentni izuzev juventusa kako u europi tako i u italiji .U francuskoj monaco i marseille imaju stranog bogatog vlasnika pa ne vidim da su konkurentni u europi kao i psg-u u francuskoj niti da talijanska i francuska liga imaju bolji ugovor s tv pravima niti bolju posjecenost od bundesligesljivo je napisao/la:Ovo niko neće dati da gleda dvije tekme godišnje tj. one između Bayerna i Dortmunda. Put razvoja kreće od kluba a ne obratno. Ako nemaš para onda si vječno u začarom krugu kokuzluka, pare donose pare. A jedini način da se pare nađu je da neki 'stranac' uvali lovu u klub.schickeria je napisao/la:ligi trebaju tv prava i marketing a to imaju samo englezi .
pa normalno da si kokuz kad ti bajern godinama uzima najbolje igrace po bundeski i to dzaba ili za sicu neku.sljivo je napisao/la:Ovo niko neće dati da gleda dvije tekme godišnje tj. one između Bayerna i Dortmunda. Put razvoja kreće od kluba a ne obratno. Ako nemaš para onda si vječno u začarom krugu kokuzluka, pare donose pare. A jedini način da se pare nađu je da neki 'stranac' uvali lovu u klub.schickeria je napisao/la:ligi trebaju tv prava i marketing a to imaju samo englezi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.