FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 03 sep 2018, 18:10

Proslavljeni portugalski napadač, Nuno Gomes, posmatrao je trening reprezentacije Bosne i Hercegovine danas u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Nuno Gomes se već dva dana nalazi u Sarajevu, posjetio je i trening centar FK Sarajevo, a trening reprezentacije Bosne i Hercegovine je posmatrao u društvu sportskog direktora kluba, Emira Hadžića i direktorice Sabrine Buljubašić. Portugalski napadač je svoju karijeru završio 2013. godine igrajući za Blackburn, a prije toga je nastupao za Boavistu, Bragu, Benficu i Fiorentinu.

Sta li on hoce :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2018, 18:12

Mislim svakako ne mogu uzeti EL, uđeš u grupe, naosvajaš se liga i kupova i dosta. Dalje ne bi ni mogao, znamo po Dinamu koji je bio pojam ekipe. Čak su i blamaže doživljavali u grupama CL ali ništa neočekivano, tamo su klubovi jednostavno prejaki.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 sep 2018, 18:20

MortemHz je napisao/la: Osuđeni kriminalac.
je gurbet

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 sep 2018, 18:24

marconato je napisao/la:Kratkorocno da :mrgreen: , ali dugorocno nemas prostor za napredak i gubis na zanimljivosti..
Ja bih iskreno volio da je Partizan jaci, pa i Voša, Čuka, Radnički..sto da ne.
Vi cete biti jaki dok je trenutna vlast u Srbiji, ako budu smjene u vrhu vlade i dodju ljudi koji vise naginju Partizanu, vi i oni cete samo mjesta zamjeniti. Sjecam se perioda prije mozda 6-7 godina, kad je Partizan bio dominantan kako u fudbalu tako i kosarci, a danas jih nema nigdje (sto se trofeja tice). Iskreno ja ne zelim takav odnos i da mi se politika umjesava u klub, ali svakom svoje :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2018, 18:26

Država treba podržavati klub.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 sep 2018, 18:29

MortemHz je napisao/la:Mislim svakako ne mogu uzeti EL, uđeš u grupe, naosvajaš se liga i kupova i dosta. Dalje ne bi ni mogao, znamo po Dinamu koji je bio pojam ekipe. Čak su i blamaže doživljavali u grupama CL ali ništa neočekivano, tamo su klubovi jednostavno prejaki.
Pazi, nikad se ne zna! LE je osvajao CSKA, Shahtjor..RBS prosle sezone igrao polufinale..Uz neki kontinuitet i uz dosta srece mozda bi se i moglo. Pa nas je prosle sezone dekoncentracija Pešića i Bena kostala 1/8 finala..Naravno, to iz ove perspektive izgleda kao mastanje, ali, ko bi rekao prije par godina da ce Hrvati igrati finale SP.. :crazy:
Zato kazem da je steta sto u ligi nemamo konkurenciju, jaca liga dize i tvoj kvalitet i potencijal!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 sep 2018, 18:40

miky_hz je napisao/la:
Proslavljeni portugalski napadač, Nuno Gomes, posmatrao je trening reprezentacije Bosne i Hercegovine danas u kampu FK Sarajevo u Butmiru. Nuno Gomes se već dva dana nalazi u Sarajevu, posjetio je i trening centar FK Sarajevo, a trening reprezentacije Bosne i Hercegovine je posmatrao u društvu sportskog direktora kluba, Emira Hadžića i direktorice Sabrine Buljubašić. Portugalski napadač je svoju karijeru završio 2013. godine igrajući za Blackburn, a prije toga je nastupao za Boavistu, Bragu, Benficu i Fiorentinu.

Sta li on hoce :hmmmmm:
Mislim da on radi u Benficinoj akademiji.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2018, 18:43

marconato je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mislim svakako ne mogu uzeti EL, uđeš u grupe, naosvajaš se liga i kupova i dosta. Dalje ne bi ni mogao, znamo po Dinamu koji je bio pojam ekipe. Čak su i blamaže doživljavali u grupama CL ali ništa neočekivano, tamo su klubovi jednostavno prejaki.
Pazi, nikad se ne zna! LE je osvajao CSKA, Shahtjor..RBS prosle sezone igrao polufinale..Uz neki kontinuitet i uz dosta srece mozda bi se i moglo. Pa nas je prosle sezone dekoncentracija Pešića i Bena kostala 1/8 finala..Naravno, to iz ove perspektive izgleda kao mastanje, ali, ko bi rekao prije par godina da ce Hrvati igrati finale SP.. :crazy:
Zato kazem da je steta sto u ligi nemamo konkurenciju, jaca liga dize i tvoj kvalitet i potencijal!
Slažem se, moja vodilja kroz život je da nada umire zadnja ali treba biti realan i odmjeren u nekim stvarima. Evo šanse da Zvezda osvoji CL ili EL su ravne tome da ja sad ispalim nuklearnu bombu na Viennu, znači ono.. pogotovo u ovom ''modernom'' fudbalu. Ta sreća te treba pratiti u svakom meču što je nemoguće.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 sep 2018, 19:03

ko je ono priželjkivao Škahića kod nas na prelaznom?

prodavo lola tekme za milju :facepalm: Husarin mali :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 03 sep 2018, 19:24

Ima li gdje pregled utakmice?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 03 sep 2018, 19:36

miky_hz je napisao/la:

Sta li on hoce :hmmmmm
Sabrinu :mrgreen: On bi nesto ziogu :roll:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

semcho
Kontakt:

Post Postao/la semcho » 03 sep 2018, 19:38

slika

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 sep 2018, 19:39

robertkosar je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Sta li on hoce :hmmmmm
Sabrinu :mrgreen: On bi nesto ziogu :roll:
ja ba, nepoznat čoek pa mora doć u fackin balkan da zigu :rol:
jeste opsjednuti ovim ženama iz kluba ocam :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 sep 2018, 20:05

Evo sad sam tek pregledo utakmicu, penal je bio imali smo par sansi blizi smo bili pobjedi al remi je naj realni. Nijedna 100% sansa nije bilA.

2 penala u zadnje dvije utakmice kod nerjesenog rezultata sudija nesvira (bilo je 1:0 za skretnicu protiv krupe) protiv kona nisu disudeni

Znaci penali su bili i mozese reci da su utjecali na rezultat, al sto se nas tice mi nismo zakiniti nit je ko zakinut od nas. Postenih 15 boba.

Bez obzira jel krao nije krao HRVASKA reprezentacija od 1995 je daleko naj jaca reprezentacija u bivsoj yugi. 80% igraca su igraci Mamica donio je Dinamu milion titula igro grupe le lp kako kad apsulutno dominiro i pravio transfere koje nikad niko u ex yugi nece moci napravit. On se moze sa transferima komotno nosit sa svim klubovima u njemackoj osim bayerna. I ako se sagleda njegovi igraci su vise postigli kroz karijeru nego bajerna. Covjek ako je donio 500 m € zar je pogresno da on uzme 60-70m€ pa otidi bilo gdje gdje se takve cifre uzimaju papitaj koliko menager od 500 m€ uzme pace te vidjet. Drugo evo otiso je mamic Dinamo ima jak tim nema duga bice opet prvaci al upamtite da ce za pet godina plakat i molit ga da se vrati.

Apsulutno sam za Mamica ako moze na mjesto sd ili izvrsnog dzaba nama Sabrina koja nije osudena (vjerovatno vec sad ima fin dosue da treba bit). Kad ona nezna.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 sep 2018, 20:11

DenchiNL je napisao/la:ko je ono priželjkivao Škahića kod nas na prelaznom?

prodavo lola tekme za milju :facepalm: Husarin mali :rol:
Da je otiso u seljescar posto bi legenda :lol:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 sep 2018, 20:20

Pitar6785 je napisao/la:Evo sad sam tek pregledo utakmicu, penal je bio imali smo par sansi blizi smo bili pobjedi al remi je naj realni. Nijedna 100% sansa nije bilA.

2 penala u zadnje dvije utakmice kod nerjesenog rezultata sudija nesvira (bilo je 1:0 za skretnicu protiv krupe) protiv kona nisu disudeni

Znaci penali su bili i mozese reci da su utjecali na rezultat, al sto se nas tice mi nismo zakiniti nit je ko zakinut od nas. Postenih 15 boba.

Bez obzira jel krao nije krao HRVASKA reprezentacija od 1995 je daleko naj jaca reprezentacija u bivsoj yugi. 80% igraca su igraci Mamica donio je Dinamu milion titula igro grupe le lp kako kad apsulutno dominiro i pravio transfere koje nikad niko u ex yugi nece moci napravit. On se moze sa transferima komotno nosit sa svim klubovima u njemackoj osim bayerna. I ako se sagleda njegovi igraci su vise postigli kroz karijeru nego bajerna. Covjek ako je donio 500 m € zar je pogresno da on uzme 60-70m€ pa otidi bilo gdje gdje se takve cifre uzimaju papitaj koliko menager od 500 m€ uzme pace te vidjet. Drugo evo otiso je mamic Dinamo ima jak tim nema duga bice opet prvaci al upamtite da ce za pet godina plakat i molit ga da se vrati.

Apsulutno sam za Mamica ako moze na mjesto sd ili izvrsnog dzaba nama Sabrina koja nije osudena (vjerovatno vec sad ima fin dosue da treba bit). Kad ona nezna.
To si ti uključio pogrešnu utakmicu, FKS i Čelik su igrali. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 sep 2018, 20:29

a odakle vam ta nebuloza za Maminja?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2018, 20:32

DenchiNL je napisao/la:a odakle vam ta nebuloza za Maminja?
Ima još 12 dana do nove tekme pa raja priča o svemu

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 03 sep 2018, 20:33

A prestanite vise o Mamicu :lol: . Neko ga onako beze spomenuo, odmah pomislili mogao bi nama doći.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 sep 2018, 20:51

Doklej maHmic?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ubipara i 45 gostiju.