Mislim, ne moramo sve trpati, ali da bude igra dobra kao danas. Naravno, dosta je i Huesca pala, ali zabiti 8 golova nije nikome lagano.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Odličan igrač, a došao za džabalabe. Tu na vidjelo dolazi skauting i dobar rad Kloppa.Osim13 je napisao/la:Fala qrtzu da je neko primjetio momka, samo, teškoAlfredNobel je napisao/la:Ja bi naredne sezone volio vidjeti Robertsona iz Liverpoola.. Evo gledam i sad, odlična asistencija i bek koji ima muda da krene naprijed, odnosno nije alibi igrač. Treba se obratiti pažnja na njega, ne zaostaje puno za Albom, barem meni.
Alberto MorOno je već otvorena opcija![]()
Imao je mnogo bolju godinu od Ronalda i Griezmanna. Smiješno.Lillard je napisao/la:
Messi ni u top 3, o jbem vam majku usta![]()
Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko![]()
![]()
![]()
0 trofeja, nije prošao grupu na SPu. Mogao je tako i Kane ući svih ovih godina, al nije nikad. Smiješno. Messi zabio više i asistirao više, osvojio 2 trofeja, zabio najviše golova u Europi. Sramota.Donnie Darko je napisao/la:Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko![]()
![]()
![]()
Previše se trofeji gledaju, to i jest problem, lik je igrao u Liverpoolu i Egiptu jbt. Nek je kojim slučajem Messija Roma pokupila kao dječaka, lik nikad ne bi uzeo zlatne lopte po toj logici.Lillard je napisao/la:0 trofeja, nije prošao grupu na SPu. Mogao je tako i Kane ući svih ovih godina, al nije nikad. Smiješno. Messi zabio više i asistirao više, osvojio 2 trofeja, zabio najviše golova u Europi. Sramota.Donnie Darko je napisao/la:Salah je imao dosta bolju sezonu od Griezmanna. Po meni je on ok u top3, ali Messi je svejedno morao biti in.Lillard je napisao/la:Ne Grizemann, SALAH JE HAHAHAHAHAHHA
ajme majko![]()
![]()
![]()
Ocito.jasmin10 je napisao/la:Jer je liga prvaka jedini trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.