ŠtoPenaltiky je napisao/la:Presto sam pit. Jesu dani tmurniji i jes dosadnije
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Moram odmorit jbt, prosjek mi 10-ak polovki dnevno.Sarmelino je napisao/la:ŠtoPenaltiky je napisao/la:Presto sam pit. Jesu dani tmurniji i jes dosadnije

Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 03 sep 2018, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Uvijek su drugi krivi, jesi otisla do banke raspitala se i slAerials je napisao/la:To je isključivo do banke.legenda reala je napisao/la:More se se zaraditi samo što ti pare ne stižu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rio pred zenidbu
Helco presto piti
Sta je sljedece?
Ovo su sve predznjaci propadanja foruma.
Helco presto piti
Sta je sljedece?
Ovo su sve predznjaci propadanja foruma.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Samo jos fali da se Hendo vrati u bosnu
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ma ovo je privremeno. Al kako je sve bezlično i dosadno, sad bi ja 6-7 pivu pio, a šef bi meze ponio.
Pošteno, nek predahne jetra. Pređi na lahke droge u međuvremenu.Penaltiky je napisao/la:Moram odmorit jbt, prosjek mi 10-ak polovki dnevno.Sarmelino je napisao/la:ŠtoPenaltiky je napisao/la:Presto sam pit. Jesu dani tmurniji i jes dosadnijeKući s posla ko prebijena mačka. Najveći problem je što pojedoh boga oca na pivu kad me sapere.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja prestao prije 2 mjeseca. Nikad se nisam osjecao bez svrhe ko sad.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Vidiš svu bijedu i besmisao oko sebe. Kontam da počnem žabe lizat il gljive jest
Od oktobra sam tu, zovi.Penaltiky je napisao/la:Vidiš svu bijedu i besmisao oko sebe. Kontam da počnem žabe lizat il gljive jest

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sad razumijem zasto u ovoj drzavi nema nikog ko nije ovisnik o necemu.Penaltiky je napisao/la:Vidiš svu bijedu i besmisao oko sebe. Kontam da počnem žabe lizat il gljive jest
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jesi to faks upiso?Sarmelino je napisao/la:Od oktobra sam tu, zovi.Penaltiky je napisao/la:Vidiš svu bijedu i besmisao oko sebe. Kontam da počnem žabe lizat il gljive jest
Pa pametno, šta će ti više.Marsal je napisao/la:Ja ove godine triput popio

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bolje da sam jos jednu godinu pauziroPenaltiky je napisao/la:Jesi to faks upiso?Sarmelino je napisao/la:Od oktobra sam tu, zovi.Penaltiky je napisao/la:Vidiš svu bijedu i besmisao oko sebe. Kontam da počnem žabe lizat il gljive jest

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
štas upiso?Sarmelino je napisao/la:Bolje da sam jos jednu godinu pauziroPenaltiky je napisao/la:Jesi to faks upiso?Sarmelino je napisao/la: Od oktobra sam tu, zovi.
- Marsal
- Kontakt:
Šta ja znam, nekad sam volio, sad više i ne, plus što se raja raštrkala na milion strana pa nemaš s kim ni popitAerials je napisao/la: Pa pametno, šta će ti više.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Posalji im mail. Ja sam tako cekao 15tak dana, sinoc posaljem mail kad odgovorise.Ramiy je napisao/la:Jos mi nisu aktivirali acc na klix forumu![]()
Da nije Monolog i tamo moderator?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Prehrambena? Dolazićeš meni na praksuSarmelino je napisao/la:Dolazim iz grada Madija i ASa, samo je jedan logičan izbor.Penaltiky je napisao/la: štas upiso?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.