Formula 1 - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Pobjednik Bahrain Grand Prix 2021 je:

Anketa je završila: 01 apr 2021, 15:13.

Alfa Romeo
0
Nema glasova.
AlphaTauri
1
3%
Alpine
0
Nema glasova.
Aston Martin
1
3%
Ferrari
5
13%
Haas
1
3%
McLaren
1
3%
Mercedes
16
41%
Red Bull
14
36%
Williams
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 39

Kanye
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la Kanye » 02 sep 2018, 23:45

Donnie Darko je napisao/la:

mora bottas još pure i pure i pure pojest da prestigne ovoga
Jos ovo radili u sezoni kad je Rubens bio 20ak poena ispred ostalih. :rol:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 02 sep 2018, 23:49

Vremena dok je Ferrari bio nedodirljiv. Lijepa uspomena!
"We need to suffer. And we need to fight."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2018, 02:32

Captain4 je napisao/la:ovu sezonu ako Ferrari zijani, zijanit će zbog Bottasa i sjajnog teamworka
Jel' ti trolaš? :lol: Ne mogu skontati nikako jesi ozbiljan, nadam se da nisi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 03 sep 2018, 02:33

A jeste Bottas hamal pravi.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 03 sep 2018, 06:31

harden je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:ovu sezonu ako Ferrari zijani, zijanit će zbog Bottasa i sjajnog teamworka
Jel' ti trolaš? :lol: Ne mogu skontati nikako jesi ozbiljan, nadam se da nisi.
Nek narod zna kvalitete najvećeg sina Finske. :tokralju:
"We need to suffer. And we need to fight."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2018, 13:19

Vandoorne službeno otpisan iz McLarena.

Treća velika mlada nada otpisana nakon jedne sezone u posljednjih 5 godina (ne pada mi na pamet da računam prošlu sezonu Vandoorneu). Ne znam poslije koliko vozača će skontat da nije do vozača, već do njih. Samo bezveze upropaštavaju i unazađuju karijere.

Mislim nije da je Vandoorne nešto plaho pokazao, ali otkad pratim F1 mladi vozač nije bio u nezahvalnijoj poziciji od njega. Nadam se da će dobiti šansu negdje drugo, mada sumnjam. Ovako je pretpostavljam Norris sljedeća žrtva, jer Oconu ne odgovaraju dimenzije cockpita bolida za sljedeću godinu, a prekasno i prerizično je za mijenjati išta sada.

RIP Norris unaprijed, osim ako ne naprave senzaciju sljedeće sezone i naprave bolid koji nije najgori na gridu.

Jedine opcije Vandoorneu su sada Toro Rosso ako odluče ne produžiti Hartleya, i Sauber ako Ericsen ode negdje drugo. Ne vjerujem da će se desiti i jedna od ove dvije opcije.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 sep 2018, 14:01

Magnussen se odlicno snasao nakon odlaska iz McLarena, kao i Perez, ne vidim zasto bi bilo drugacije u slucaju Vandoorna

koliko se Stroll vise kritikuje samo jer je sin milijardera, a daleko od toga da je los vozac kao sto se predstavlja
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 sep 2018, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2018, 14:07

akisarajevo92 je napisao/la:koliko se Stroll vise kritikuje samo jer je sin milijardera, a daleko od toga da je los vozac kao sto pricase predstavlja
Osim ako je baš drastično napredovao ove sezone, jedan je od lošijih vozača, sa obzirom da ga je Massa udarao qurcem po obrazu prošle sezone. Mislim da je u kvalifikacijama bio brži u prosjeku 0.7 sekundi, što je bolesno, i da ga je Stroll uzeo jednom ili dva puta. Strollov sretni podijum je učinio da izgledaju dosta bliže u krajnjem poretku nego je trebalo biti.

Od Sirotkina je vjerovatno bolji, ali razlika je prilično mala. Ali nije loš koliko se priča. Na startu je veoma dobar, i generalno u utrkama je ok. I definitivno po prikazanom nije zaslužio priliku u Force Indiji.

Plus što postoji šansa da mnogo talentovaniji vozač od njega ostane bez mjesta u F1, zbog njega. Ali to nije njegova krivica jbg, don't hate the player, hate the game.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 sep 2018, 14:12

u ovakvom Williamsu tesko da bilo sta vise moze, ne tvrdim da je dobar vozac samo da nije toliko los kao sto se prica :mrgreen:

volio bih ga vidjeti bar jednu sezonu u nekom konkurentnijem bolidu, kao sto je npr. Haas ove godine
Don't believe the hype.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2018, 14:18

akisarajevo92 je napisao/la:u ovakvom Williamsu tesko da bilo sta vise moze, ne tvrdim da je dobar vozac samo da nije toliko los kao sto se prica :mrgreen:

volio bih ga vidjeti bar jednu sezonu u nekom konkurentnijem bolidu, kao sto je npr. Haas ove godine
Da, ali je Williams prošle sezone bio dobar. Vjerovatno bolji nego Force India prvi dio ove sezone, a vjerujem da bi se potukli i prošle sezone sa njima da su bolji vozački dvojac imali.

Al eto vidjet ćemo ga sljedeće sezone u Force Indiji. Možda i ove. Nije toliko loš kao što se piše, ali opet sam mišljenja da će bit ponižen od strane Pereza ili Ocona ako ostane neko od njih. I mislim da to znaju i on i stari mu, i da će dovesti nekoga lošijeg.

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 03 sep 2018, 16:26

Sta se ovo pise da je u Ferrariju bio dogovor da kimi propusti Seba u prvoj krivini, a da se ovaj oglusio jer je saznao da ce na njegovo mjesto leclerc dogodine. Te da bi kimi mogao dobiti otkaz do Singapura da Leclerc odma uleti na njegovo mjesto

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 sep 2018, 17:19

Prije pet dana David Croft - glavni komentator Sky Sporta kaže da Kimi vjerovatno ostaje i sljedeću godinu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 sep 2018, 18:25

drago mi je zbog Norrisa, po onom sto sam ja gledao u F2 jedino on i Russell i zasluzuju promociju

Russell je tamo def najtalentovaniji vozac, njegova nesreca je sto se Mercedes brine za svoje vozace koliko ja za mir na bliskom istoku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 sep 2018, 18:31

TonySosa je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Koja je Ferrari smijurija.Dok su imali Alonsa vazda pravili krseve od bolida,cim ovaj svabo dodje imaju odlican bolid al dzaba im kad ovaj ne umije.Ono sto je najsmjesnije jest to da i Raikkonen moze uzet titulu sa ovim bolidom samo naravno kad bi bio prvi vozac.Ovako guraju ovog cetverostrukog svjetskog prvaka koji kanalise Rosberga svaku utrku i samo ce tako i moc uzet titulu dok je Hamiltona tj ako ovaj nesto opako usere kao sto je 2016.

Citam i ne vjerujem.Cuj ovaj trebo pustit Vettela odmah na startu.Bgm mi nekad nije jasno ni kako Raikkonen trpi ovo sve ove sezone.Frajer je bolji vozac od Vettela,a dopusta si da bude vodonosa evo haman 4-5 g.
Možda je bio bolji prije 10 godina.
Bolji je on i dan danas.Samo sto su ovi gurnuli Raikkonena u drugi plan i vrijedi im samo kad frajer moze pomoc Vettelu,a Kimi je po prirodi **** tj boli ga k za Vettelom.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 sep 2018, 23:36

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 03 sep 2018, 23:39

Micron je napisao/la:
Uvedu ga u box. Push Kimi jer smo mi zayebali. Covjek napravi veliku prednost. ****, nismo mislili na to da ces iza Bottasa doci s potrosenim gumama.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2018, 20:40

Sebastian Vettel's errors have cost him an incredible 125 points against Lewis Hamilton
Ma jok, nije on kriv
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 sep 2018, 22:28

irfo je napisao/la:
Sebastian Vettel's errors have cost him an incredible 125 points against Lewis Hamilton
Ma jok, nije on kriv
Jel to samo ove sezone? :crazy:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 sep 2018, 22:39

Donnie Darko je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Ma jok, nije on kriv
Jel to samo ove sezone? :crazy:
Prosla i ova
Vettel's 2017 errors led to him conceding 45 points but not the world championship. However, in 2018, and just counting incidents where he has been entirely at fault, takes a points swing towards Hamilton of a mammoth 80 points.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 sep 2018, 22:45

I 80 je brutalna brojka.

Sa druge strane Hamilton se malo zeznuo na kocenju u Australiji u jednom trenutku iza Vettela, jednom siroko otisao u Azerbejdzanu, jednom se sjebo na kvalama i tjt sto mi pada na pamet ovako na prvu od bilo kakvih gresaka.

Zaključano

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.