keno83 je napisao/la:MUSVDG81 je napisao/la:oprosti nam pastrmko, nismo tvoj gnjev prepoznali
imamo pravo na kritiku ili nemamo?
jesmo to mi neki jednoumni klub ili smijemo malo i mi svojim mozgovima razmisljati?
kakav gnjev bola rodjak?
svaka tebi cast brate ali de malo prostora i slobodi govora a boga mi i razmisljanja. dobro jutro crvena maso moja
Pa mene su izbacili sa rodjeni foruma jer nisam razmisljao kao vecina, nikad A nisam rekao na upravu na trenera, ali nisam se slagao da smo neka sila da cemo za par godina presisat sve, da imamo najbolji omladinski pogon, da smo ovo i ono i najlakse izbacit.
tebe su Keno izbaci sa foruma jer si konstantno bojio Velez u zeleno(i na tome istrajavo),a Velez ne moze crveniji biti.Pomalo si isao na zivce raji sa time,i posto je denta dobijo dosta pp da reaguje,i nakon opomena gdje se nisi popravio nije se moglo drugo ocekivati.Ovo ti govorim sta sam ja vidio.
MUSVDG 81 care moj nemoj mi stavljati u usta ono sto nisam reko.Sta vise potrebna je ta sloboda govora o kojoj govoris i pozitivna kritika ,jer kad to imamo onda poboljsavamo klub.Ne moze biti pozitivna kritika ako se ljudi vrijedjaju zato sto nisu rodjeni u Mostaru a vode klub ,ili ti ljudi iz UGMR koji dobrovoljno trose svoje vrijeme i novac i probaju pomoci klubu.Moze se ta kritka reci na puno ljepsi nacin(pogotovo se ovo odnosi na Jolu)bez da uvrijedis ili omalovazis ikoga a da te svi razumiju sta zelis reci.Moramo svi(govorim i za sebe) dvaput promisliti pa onda napisati da to bude u nekom normalnom drugarskom tonu a ne u stilu "sad cu ja njemu pokazati"Postujem svakog navijaca koji na normalan nacin i bez vrijedjanja i omalovazavanja diskutira i iznosi svoje kritike upotrebom argumenata.U prici sa nekom rajom po gradu,najveca kritika Ibri je :gdje su mostarci u klubu

,halo bola ima li to veze sa vezom.Nek bude onaj u klubu ko ce najvise doprinosti njegovom uspjehu,zalibo me racku odakle je,ili je bolje da je sve jedan do drugog mostarac u klubu(i u timu) a sto ce mo se ugasiti za godinu dvije nema veze (bila je takva situacija)Onaj ko brani licne interese(svoje,svog oca ili svoje djece) ce reci moraju tu biti mostarci u klubu,a onaj koji voli klub bezgranicno i samo mu je u glavi da klub uspije i da pravi dobre rezultate to nikad nece ni spomenuti.Pogledajmo samo okolinu i uzu i siru pa ce mo viditi da to nema blage veze sa vezom za uspjeh kluba,jedino ako hocemo da ostanemo klub iz kasabe ,u nekoj lokalnoj ligi,onda tu mogu igrati sve mostarci.Dajmo se malo kontrolirati,ne

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA