Ma vjerujte mi samo trebaju u klub doći pravi ljudi koji su sposobi dovesti jake sponzor i ulagače, znaći ljude koji će osmišljavati što bolju promociju kluba,kampanju, razraditi marketing, jer danas se od toga i živi....Sjetite se samo prije nekoliko godina K.K.Bosne koja je bila dno dna, dok nisu došli u njenu upravu pravi ljudi i koji su je i podigli iz pepela, znam da nije ista vrsta sporta, ali razlike su minimalne..
Evo vam čist primjer, pogledajte samo vanjski izgled stadiona Grbavica,ni na šta ne liči, kad pogledate iz auta ili trole prvo što vidite je natpis pita ispod sača i sl. to vam sve govori.......
Zašto ljudi iz kluba nisu dali koncesiju nekoj od građevinskih firmi koje bi obnovile stadion, koji bi kasnije nosio u neko dogledno vreijeme ime te firme, kao što se radi širom svijeta (stadioni: Arsenala, Šalkea, Bajerna,Genka,Borussije D.HSV itd..) Sjetite se samo koliko smo čekali da ti reflektori prorade i sad nikako da zaigraju pod njihovom svijetlošču.....da ne bi Koldže nikad mi ne bi zaigrali pod njima. A da ne govorim o TV pravima za prenos utakmica,otvaranju što boljeg fan shopa itd...
Ovo su samo neke od stvari koje se tiču kluba kao kluba, a da se nisam ni dotakao ekipe i tima Želje.
SAMO ŽELJO