PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pavić se popiša po Lištici
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:u ime isusa zapovjedam svim nekatolicima da odstupe istog casa od nas, od nasih domova i naseg kluba. a mi ti se zahvaljujemo gospodine isuse jer si vjeran bog i suosjecas sa nama. amen

Tobe uzvraca udarac.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
bihuzur je napisao/la:u ime isusa zapovjedam svim nekatolicima da odstupe istog casa od nas, od nasih domova i naseg kluba. a mi ti se zahvaljujemo gospodine isuse jer si vjeran bog i suosjecas sa nama. amen

ja hocu da im pomognem i vratim ih na pravi put a vi me napadateRigoletto je napisao/la:Tobe se baca na lov za kantu godine odmah na ljeto, ne ponavlja iste greške

Manijaci nikad nemaju igru, ali poentiraju i vječno su u vrhunagibBeg je napisao/la:Željo ima sreću, mi to nemamo. Nevezano za večerašnji meč i tako je već par sezona.
E to je ono sto se Zelji ne moze desiti , da im se ne svira penal (kao nama protiv GOSKa)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Presudila je povreda Tomislava Turcina.
baš naprotiv, ne napadamo te, samo ti želimo pomoćibihuzur je napisao/la:ja hocu da im pomognem i vratim ih na pravi put a vi me napadateRigoletto je napisao/la:Tobe se baca na lov za kantu godine odmah na ljeto, ne ponavlja iste greške
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Penaltiky je napisao/la:3 za 3 pitajte Slobodu72

Ide ti uz imidž manjejaka sa brojem zuba jednakim broju piCOYS je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:3 za 3 pitajte Slobodu72
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
silic zamolio manjejake da se utisaju na sekundu, samo da cuje sta mu skandira svih 16 skripara
kažu ostalo i tortebihuzur je napisao/la:silic zamolio manjejake da se utisaju na sekundu, samo da cuje sta mu skandira svih 16 skripara
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Ide ti uz imidž manjejaka sa brojem zuba jednakim broju piCOYS je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:3 za 3 pitajte Slobodu72
Ides drito u dzehennem
kupili su oni sebi desetogodisnjuPenaltiky je napisao/la:kažu ostalo i tortebihuzur je napisao/la:silic zamolio manjejake da se utisaju na sekundu, samo da cuje sta mu skandira svih 16 skripara
bilo ih je toliko da svi skupa nisu mogli ugasiti 22 svijece na torti

Tobe bi nesto rekao, ali lagano umire u sebi. Navijao za Siroki

nebi za njih navijao ni kad bi igrali protiv republike srpske za otcjepljenjeCOYS je napisao/la:Tobe bi nesto rekao, ali lagano umire u sebi. Navijao za Siroki![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.