FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rezevrisao sebi Bogi mjesto za iduću tekmu, a i večeras će odigrati 20ak minuta 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evo Bogicevica. 
Cuvaj se Veca eto Bogija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Povedi nas Bogi

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
A dobro realno lopta je prošla pored pet naših igrača, nije ovdje Bakrač ništa kriv osim što stvarno nije trebao praviti faul ondje, bolje je da smo i gol primili nego ovako ostali sa igračem manje.Rokoko87 je napisao/la:Ja kažem Bakrač pliva vi meni nw vjerujete
Svakako ćemo ovo teško prokockati, pa tamam da imamo i dva crvena kartona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mora se nesto desit da igra Bogi
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Veca savrsenstvo veceras....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Radil Gušo sa Kjosevskim, počeo je hvatati lopte
Najbolja igra od pocetka sezone. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jedina steta je to sto ce Bogi igrati sljedecu. A tandem Bakrac-Rodin je za svaki respekt.
Vjecita dilema, crveni karton i slobodnjak ili primljen go?

Vjecita dilema, crveni karton i slobodnjak ili primljen go?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
kolezeljovac je napisao/la:Veca savrsenstvo veceras....
Poceo citati forum.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Ma tako je.
Fino Oda odmah poslije Krupe rece da su stvari malo jasnije i protiv Sirokog ni Stojana ni Filipa. Pa nek se i oni malo zapitaju. Nedostajao je Stojan da malo stane na loptu.
Sad iskoristiti i ovu prvu pauzu da Oda jos dodatno radi s njima na miru i onda nastaviti. Narednih pet utakmica, cetiri kuci i gostovanje Kaknju. Treba to maksimalno iskoristiti.
Fino Oda odmah poslije Krupe rece da su stvari malo jasnije i protiv Sirokog ni Stojana ni Filipa. Pa nek se i oni malo zapitaju. Nedostajao je Stojan da malo stane na loptu.
Sad iskoristiti i ovu prvu pauzu da Oda jos dodatno radi s njima na miru i onda nastaviti. Narednih pet utakmica, cetiri kuci i gostovanje Kaknju. Treba to maksimalno iskoristiti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bravo Zeljo!
MashAllah!
MashAllah!
- Evolve
- Kontakt:
Tako je momci!
Iskupili ste se za ono što ste nam priredili protiv Krupe!
Oda majstore!
Iskupili ste se za ono što ste nam priredili protiv Krupe!
Oda majstore!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Osto virus u Sarajvu odma se razigrali.Reko sam 2-1 ali moze i 3-0.
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Treba biti realan i reci HvalaEvolve je napisao/la:Prvo cu svratit ovdje. Čestitke
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
irfo je napisao/la:Opusteno momci imam dojavu, lagana pobjeda danas![]()
Slobodno kucu stavite na 2 danas
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Evolve je napisao/la:Prvo cu svratit ovdje. Čestitke
Nije mi izgledalo kao da smo fizički pali zadnjih 20ak minuta, kao da su malo digli fizičku spremu 
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Sarun i 84 gosta.