Jesi naučio maorski ti ?Mokroguz je napisao/la: Nisam ga vidio.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Odmah u prvoj godini kengurologije.Derdiyok je napisao/la:Jesi naučio maorski ti ?Mokroguz je napisao/la: Nisam ga vidio.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ma preletio u vezi filma i vidim da se radi o njima pa zato i pitamMokroguz je napisao/la: Odmah u prvoj godini kengurologije.

Pratiš li njihov fudbal ? Kvalifikacije ? Okeanska zona i velesile poput Fidžija, Vanuatua.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vjerovatno bi da zivim tu.
Haha, pa ne mogu da vjerujem, ja bas htjeo napisati post da kmecim malo sto moram sutra cijeli dan deverati predavanjima. Jedan kurs se nije registrovao jos, neke administrativne probleme, ne pojavi mi se u semi. Odem na stranici da nadjem semu za taj kurs. Obnovljena stranica. Chat novi feature, kliknem iz radoznalost da vidim kako izgleda, 5 osoba online, ja par profesora i jedan stranac, googlam ga da vidim dali sam ga vidjao, i neces vjerovati sta nadjem.
Haha, pa ne mogu da vjerujem, ja bas htjeo napisati post da kmecim malo sto moram sutra cijeli dan deverati predavanjima. Jedan kurs se nije registrovao jos, neke administrativne probleme, ne pojavi mi se u semi. Odem na stranici da nadjem semu za taj kurs. Obnovljena stranica. Chat novi feature, kliknem iz radoznalost da vidim kako izgleda, 5 osoba online, ja par profesora i jedan stranac, googlam ga da vidim dali sam ga vidjao, i neces vjerovati sta nadjem.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kad ono Mile Jedinak ?Mokroguz je napisao/la:Vjerovatno bi da zivim tu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Osama Bin Laden je ziv! Upisao se u medicini!Derdiyok je napisao/la:Kad ono Mile Jedinak ?
Ali ozbiljno; nadjem milion clanaka o nekoj curi, google images sve neke grupe cura poziraju.
Milio sam da sam promasio neki parametar u potrazi, ali kliknem prvi link. Naslov glasi:
(Zvacemo ga "Henry")
"Od Henryja do Henriette"

Sve mi je sad jasno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Prvi put vidim zelenog spidermana. Pao sa zida drito na krevet i ne mrda brat. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Eto te ko uštipče prije šta god joj se desi piše na forum 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zamoliću te da me ne spominješ u istoj rečenici sa dotičnom.legenda reala je napisao/la:Eto te ko uštipče prije šta god joj se desi piše na forum
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Treba da se ponosis ustipce je sila
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
(smajlikojemnistanijejasno)

Edit: Nema sanse zaspati.

Edit: Nema sanse zaspati.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Jedino ljudi koji nisu ništa loše uradili u životu spavaju normalno.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Jesi to upravo rekao da nikad ništa loše u životu nisam uradio. Ja legnem na radni sto na poslu u drugoj i spavam. Niki problem.Kanye je napisao/la:Jedino ljudi koji nisu ništa loše uradili u životu spavaju normalno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jos mi nisu aktivirali acc na klix forumu
Da nije Monolog i tamo moderator?

Da nije Monolog i tamo moderator?

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Sto ce ti klix, ovdje je bolje deset puta.
Možda nisi uradio ništa toliko loše da te grize savjest pa da ne možeš spavati?Penaltiky je napisao/la: Jesi to upravo rekao da nikad ništa loše u životu nisam uradio. Ja legnem na radni sto na poslu u drugoj i spavam. Niki problem.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ma zbog jedne jedine teme o jednoj igri koju ovdje niko ne igrasljivo je napisao/la:Sto ce ti klix, ovdje je bolje deset puta.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
- Kontakt:
Vlado Krajišnik - Jajan

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.