zivot ide dalje..sta je tu jeEsport je napisao/la:da je Široki poveo utakmica bi bila gotova, ovako se može očekivati XMortemHz je napisao/la:Ne valja ovo sekunde.. valjda Široki da gol u nastavku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Željo ima sreću, mi to nemamo. Nevezano za večerašnji meč i tako je već par sezona.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate do bakljade su ih demolirali, kunem ti se da su samo jednom centar prešli. To je trajalo nekih 22 min i onda su gurbeti preuzeli inicijativuBordoSarajevo je napisao/la:Daj Bože, loši su drama, nisu nijednu priliku imali.. ne sviđa mi se nikako ovaj rezultat, valjda nekako uspiju izjednačit ali teškoEsport je napisao/la:da je Široki poveo utakmica bi bila gotova, ovako se može očekivati XMortemHz je napisao/la:Ne valja ovo sekunde.. valjda Široki da gol u nastavku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Berin Alić, talentovani junior Sarajeva mogao bi napustiti redove bordo tima. Naime, ovog talentovanog defanzivnog veznog fudbalera koji je igrao u šampionskoj generaciji kod Dženana Uščuplića još par sitnica dijeli od slavne češke Sparte iz Praga.
Proteklih dana proveo je Alić na testiranju u Pragu, gdje je postigao zavidne rezultate, a i čelni ljudi ovog slavnog kluba bili su vrlo zadovoljni onim što je pokazao.
Denis Kadirić, menadžer ovog fudbalera, potvrdio je za SportSport.ba da su u Sparti zadovoljni onim sto je Alić pokazao te kako će ekipa Sarajeva ukoliko se transfer uspješno realizira financijski profitirati.
"Izuzetno smo zadovoljan odrađenim poslom za Berinom Alićem. Naime, čelni ljudi Sparte na čelu sa velikim Tomasom Rosickyim su pozvali Berina u njihov kamp gdje je odradio testiranja i bili su izuzetno zadovoljni viđenim. Mogu da vam kažem da se Rosicky najavio da dolazi na prijateljske utakmice naše juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine u srijedu i petak koje se igraju u Kaknju kako bi sa Sarajevom finalizirao još par stvari nakon čega bismo se trebali otisnuti za Prag. Moram također da se zahvalim FK Sarajevo i FK Igman iz Konjica, na velikoj korektnosti i što su pokazali veliku dozu profesionalizma u ključnim djelovima ovoga posla. Sigurno je da ono najbolje od Berina tek slijedi i nemojte se iznenaditi ako za par godina ovog momka vidite u nekoj od liga petice, a Bosna i Hercegovina sasvim sigurno ce dobiti fudbalera za budućnost", istako je Kadirić za SportSport.ba.
Proteklih dana proveo je Alić na testiranju u Pragu, gdje je postigao zavidne rezultate, a i čelni ljudi ovog slavnog kluba bili su vrlo zadovoljni onim što je pokazao.
Denis Kadirić, menadžer ovog fudbalera, potvrdio je za SportSport.ba da su u Sparti zadovoljni onim sto je Alić pokazao te kako će ekipa Sarajeva ukoliko se transfer uspješno realizira financijski profitirati.
"Izuzetno smo zadovoljan odrađenim poslom za Berinom Alićem. Naime, čelni ljudi Sparte na čelu sa velikim Tomasom Rosickyim su pozvali Berina u njihov kamp gdje je odradio testiranja i bili su izuzetno zadovoljni viđenim. Mogu da vam kažem da se Rosicky najavio da dolazi na prijateljske utakmice naše juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine u srijedu i petak koje se igraju u Kaknju kako bi sa Sarajevom finalizirao još par stvari nakon čega bismo se trebali otisnuti za Prag. Moram također da se zahvalim FK Sarajevo i FK Igman iz Konjica, na velikoj korektnosti i što su pokazali veliku dozu profesionalizma u ključnim djelovima ovoga posla. Sigurno je da ono najbolje od Berina tek slijedi i nemojte se iznenaditi ako za par godina ovog momka vidite u nekoj od liga petice, a Bosna i Hercegovina sasvim sigurno ce dobiti fudbalera za budućnost", istako je Kadirić za SportSport.ba.
Jbte lik Sparti valja, a naši mu nisu ponudili ugovor
Opet ode još jedan, a nama kusur
strašna li nam je transfer politika
Elem sretno i hairli, a imam osjećaj da će ovaj mali uspjeti

Elem sretno i hairli, a imam osjećaj da će ovaj mali uspjeti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:2 grob te ****, ništa
Najgori moguci scenario, plus oni od iducih 5 narednih igraju 4 na Grbavici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
0:2 na Pecari, zbog ovog sam bio ogorčen rezultatom iz Zenice.Da im je Odović bio trener kad su igrali sa Čelikom, bilo bi 0:4 za kone.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg mi i kone smo najozbiljniji kandidati za titulu, a sad se i Zrinjski prikljucio sa Bakom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
0:3, loše po nas, ubice preloše ove sezone, skupili su bodova jer su imali prelagan raspored.MortemHz je napisao/la:0:2 grob te ****, ništa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
popravise gol razliku na listicu hljeb te ebo..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jo' trpanjaBordoSarajevo je napisao/la:0:3, loše po nas, ubice preloše ove sezone, skupili su bodova jer su imali prelagan raspored.MortemHz je napisao/la:0:2 grob te ****, ništa
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi sve ukupno ne znam jesmo li u listici zabili 3 gola, jbt kao da pricamo o Realu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sad mi je tek zao svih onih promasaja od juce,ko zna kad cemo ponovo doci do 1. pozicije,najbitnije je sada drzati prikljucak i ne dozvoliti da nam se odlijepe.
Nas u osnovi i yebe to što imamo 2-3 gostovanja odakle tri boda ne bismo donijeli da igramo s 5 igrača više. U startu prekrižiš bodove na tim stadionima i odmah si u zaostatku. Ovi gurbeti su se definitivno oslobodili na Pecari, lani ih karindžali a nastavili i ove godine.ElCartel11 je napisao/la:Mi sve ukupno ne znam jesmo li u listici zabili 3 gola, jbt kao da pricamo o Realu
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BašElCartel11 je napisao/la:Mi sve ukupno ne znam jesmo li u listici zabili 3 gola, jbt kao da pricamo o Realu

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene Tuzle strah u pi.čku materinu, imam osjećaj da ćemo sljedeću kiksat. Yeben osjećaj a tek za 13 dana s njima igramo..
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, MaroonBjelave, napoleon72, OsmanhodzicBuco, r3m1, riki46, robertkosar, THEC i 67 gostiju.