Tako je.majestic24 je napisao/la:Bodovna razlika izmedju Hamiltona i Bottasa je zbog vozacke kvalitete ovog prvog
Bodovna razlika izmedju Vettela i Raikonena je zbog idiota u momcadi Ferrarija. Da nije bilo glupih odluka iz boxa i ona dva ispadanja Kimija gdje nije bio ni kriv duzan,bio bi bodovno rame uz rame sa Vettelom ako ne i ispred njega.
Vettel je yebena PLACIP.I.C.K.A i ne moze me niko uvjeriti u suprotno. Danas nije izgubio prvenstvo ni zbog momcadi niti zbog Kimija,vec zbog toga sto je idiot.
Nakon Schumija, Kimija i Alonsa Ferrari spao na ovu curicu.
Pa isti sam i ja. Problem je sto je ovo danas ocigledno greska Seba. Poenta je bila zadrzati 1 2 na startu. Kasnije bi sve lakse bilo. Seb gubi titulu zbog svojih pogreski. Kimija s druge strane Ferrari konstantno yebe. Pa i danas su.jelle je napisao/la:Meni to nije bitno Seb , hamilton , sTrol ...bilo ko samo da radi za tim.i da Ferrari uzme titulu....ne navijam ja za vozace..i da je obrnuta situacija u borbi za titulu napao bi Seba....al realno je da je Kimi proslost..Kanye je napisao/la:Valjda sljedeci vozac nece dozvoliti njemackoj curici da bude prvi vozac. Steta sto se propustila prilika za Ricca, taj bi otjerao Vettela za godinu.jelle je napisao/la:Fala bogu pa ce ova ubleha Kimi biti otjeran na kraju godine