Kada treba zatvoriti timskog kolegu koji se bori za titulu svjetsko prvaka -- koci, nedaj, zatvaraj
Kada treba zatvoriti njegovog protivnika iz glavne rivalske ekipe -- lagano se skloni i odustani od borbe cim ti se ovaj pojavi u retrovizoru

Moderator/ica: rio_Ferdy88
To bi trebalo biti smjesno jelDonnie Darko je napisao/la:On će naći drugu ubletu, a ti ćeš ostati na istim ublehamajelle je napisao/la: I ovo je timski sport...timovi traju vozaci ne...sta ces sutra kad ti Kimia penzionisu...naces drugu ublehu
Ma kakvih 10-20, to se moglo za dva kruga uradit.Kanye je napisao/la:Proces razmisljanja u Vettelovom mozgu:
1. Mogu odbraniti poziciju i za 10 20 krugova proci na prvo mjesto
2. Ili mogu napasti timskog kolegu riskirati utrku i njemu i meni
22222222
Ferari jos gori.
Kanye je napisao/la: Jel ti shvatas da bi Seb bio prvi na kraju da nije napao Kimija? Kimi drugi. Lewis treci. Jel ti razumijes da bi ga Kimi sigurno poslije pustio? Jel toliko tesko to shvatiti?
Opcija 1. Poslije prvog kruga Kimi prvi, Vettel koji je branio Lewisa drugi, Lewis treći. Poslije par krugova Kimi propusti Vettela. Ako dobro odrade boksove laganih 1-2 do kraja. Ako zajebu boksove imaju rezervnog vozača da pokuša usporit Lewisa.let3 je napisao/la: Kako ne dobija? bar bi Seb bio prvi u trci i možda smanjio bodovnu prednost u odnosu na Hameta.
Ovako (kao danas) su dobili kar.inu mušanovu i opet poklonili Mečki titulu. Mislim, sjajna taktika idiota iz MaranellaA imali su 1 i 2 pozicije
i to na domacoj stazi.
Kimi je imao savršen start.let3 je napisao/la:Kanye je napisao/la: Jel ti shvatas da bi Seb bio prvi na kraju da nije napao Kimija? Kimi drugi. Lewis treci. Jel ti razumijes da bi ga Kimi sigurno poslije pustio? Jel toliko tesko to shvatiti?![]()
![]()
![]()
Pa što ga onda nije pustio, vec ga je uništio...najsporiji na startu bio, zablokirao ga i Hame iskoristio momacki.
Ma ocigledno je da vecina sto komentarise ponekad pogleda utrku i ne razumije se dovoljnoDonnie Darko je napisao/la:Ljudi su doveli do toga da Williams pretiče Ferrari i pitanje je hoćel preživit utrku uopšte, al Kimi je kriv garant.
Sjebao je gume u onih par krugova što je Lewis ostao na stazi duže. Da nije vjerovatno bi ga kroz box Hamilton uzeo.Gifron je napisao/la:Meni samo ne ide u glavu da Kimi nije mogao prestici Bottasa koji je imao supersoft star 28 krugova i vukao se ko puz iza njega. Pa druze trebalo bi da proletis pored njega. I tako sjebes sebi gume i sjebes sebi utrku.
Kimi je izdrzao. I izdrzao bi do kraja trke da ga nisu syebale budale iz boxa. Sigurno bi i Vettel to mogao.jelle je napisao/la:Alo tesko je to uradit kad ti je neko na repu...pogotovo na ovakvoj stazi i pogotovo kad je spori vozac kimi ispred tebe....sta mislis da bi izdrzo 20 kruga ispred hamiltonaKanye je napisao/la:Proces razmisljanja u Vettelovom mozgu:
1. Mogu odbraniti poziciju i za 10 20 krugova proci na prvo mjesto
2. Ili mogu napasti timskog kolegu riskirati utrku i njemu i meni
22222222
Ferari jos gori.
Al.ipak je bolje vako ispalo da zatvori Seba i budu 2 i 4...kakvo razmisljanjeDonnie Darko je napisao/la:Opcija 1. Poslije prvog kruga Kimi prvi, Vettel koji je branio Lewisa drugi, Lewis treći. Poslije par krugova Kimi propusti Vettela. Ako dobro odrade boksove laganih 1-2 do kraja. Ako zajebu boksove imaju rezervnog vozača da pokuša usporit Lewisa.let3 je napisao/la: Kako ne dobija? bar bi Seb bio prvi u trci i možda smanjio bodovnu prednost u odnosu na Hameta.
Ovako (kao danas) su dobili kar.inu mušanovu i opet poklonili Mečki titulu. Mislim, sjajna taktika idiota iz MaranellaA imali su 1 i 2 pozicije
i to na domacoj stazi.
Opcija 2. Kimi propušta Vettela u prvom ili drugom zavoju, kada je Lewis metar iza ili manje. Vettel prvi, Lewis drugi nakon prvog kruga. Samo zajeb kroz boksove ih djeli od pobjede Lewisa, a tako bi i bilo vjerovatno.
Mislim da nema dvojbe.
Kimi je imao savršen start.let3 je napisao/la:Kanye je napisao/la: Jel ti shvatas da bi Seb bio prvi na kraju da nije napao Kimija? Kimi drugi. Lewis treci. Jel ti razumijes da bi ga Kimi sigurno poslije pustio? Jel toliko tesko to shvatiti?![]()
![]()
![]()
Pa što ga onda nije pustio, vec ga je uništio...najsporiji na startu bio, zablokirao ga i Hame iskoristio momacki.
Ni ja ne gledam svaku, al ovo je ocigledno za nekog ko gleda prvi put Formulu u zivotu. Podsjecaju me na Ronaldove fanboyse dok je bio u Madridu. Sta god da uradi nije kriv nego su saigraci koji sve rade za njega.irfo je napisao/la:Ma ocigledno je da vecina sto komentarise ponekad pogleda utrku i ne razumije se dovoljnoDonnie Darko je napisao/la:Ljudi su doveli do toga da Williams pretiče Ferrari i pitanje je hoćel preživit utrku uopšte, al Kimi je kriv garant.
Tako je ispalo zbog Vettela i nikog drugog.jelle je napisao/la:Al.ipak je bolje vako ispalo da zatvori Seba i budu 2 i 4...kakvo razmisljanje
Valjda sljedeci vozac nece dozvoliti njemackoj curici da bude prvi vozac. Steta sto se propustila prilika za Ricca, taj bi otjerao Vettela za godinu.jelle je napisao/la:Fala bogu pa ce ova ubleha Kimi biti otjeran na kraju godine
Pa cijela poenta ove rasprave je da je Vettel bio nestrpljiv i da je tako ispalo zbog njega.jelle je napisao/la: Al.ipak je bolje vako ispalo da zatvori Seba i budu 2 i 4...kakvo razmisljanje
Dakle bolje je Seb 1, Lewis 2, nego Seb 1, Kimi 2, Lewis 3.let3 je napisao/la:Ma Kimijevo je da se odmah skloni majstoru koji se bori za titulu i to je sva prica, nema tu puno filozofije....nek izađe odmah sa staze, nebitan je faktor...cak i to bi bilo korisnije.
Nego on se sad sjetio da se utrkuje, e yebo im je majku danas.
Meni to nije bitno Seb , hamilton , sTrol ...bilo ko samo da radi za tim.i da Ferrari uzme titulu....ne navijam ja za vozace..i da je obrnuta situacija u borbi za titulu napao bi Seba....al realno je da je Kimi proslost..Kanye je napisao/la:Valjda sljedeci vozac nece dozvoliti njemackoj curici da bude prvi vozac. Steta sto se propustila prilika za Ricca, taj bi otjerao Vettela za godinu.jelle je napisao/la:Fala bogu pa ce ova ubleha Kimi biti otjeran na kraju godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.