FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 01 sep 2018, 14:23

AlfredNobel je napisao/la:Ja bi naredne sezone volio vidjeti Robertsona iz Liverpoola.. Evo gledam i sad, odlična asistencija i bek koji ima muda da krene naprijed, odnosno nije alibi igrač. Treba se obratiti pažnja na njega, ne zaostaje puno za Albom, barem meni.
Jučer Alonso, sad Robertson. Baš voliš Albu :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 sep 2018, 14:28

Lillard je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ja bi naredne sezone volio vidjeti Robertsona iz Liverpoola.. Evo gledam i sad, odlična asistencija i bek koji ima muda da krene naprijed, odnosno nije alibi igrač. Treba se obratiti pažnja na njega, ne zaostaje puno za Albom, barem meni.
Jučer Alonso, sad Robertson. Baš voliš Albu :lol:
Dva beka koja bi ja lično volio vidjeti u Barci. Zašto ne bi volio Albu? Dosta toga dobrog je napravio od kada je u Barci, dosta važnih asistencija. Ali, može on još puno bolje.. Kod njega mi na nerve ide to što igra napamet, odmah znaš da svaki pas ide na povratnu ka Messiju. To je dosta puta i upalilo, ali silovati svaki meč jedno te isto, ne ide. Također, skloniji je povredama.. Tako da, mislim da bi Robertson legao pravo. Uostalom, evo ide trenutno tekma Liverpoola, pa malo pogledaš..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 sep 2018, 14:38

Kakav crni Lenglet sa svojom pokretljivošću i nula utakmica na beku ili Vermaelen sa jednom nogom u bolnici. To što je yebeni Digne bio backup ili raspali Adriano (kad je grohno), ne znači da su prva dvojica prihvatljivi. Umtiti već može to pokriti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 01 sep 2018, 15:13

Igraće Roberto na lijevom beku ko da gledam

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2018, 15:45

Moze neka zamjena u siječnju Dalbertinho za Rafinhu kad ste toliko zapeli za lijevog beka :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 sep 2018, 15:53

sombrero je napisao/la:Igraće Roberto na lijevom beku ko da gledam
Svakako Digne nije bio nikakva pomoc, bez imalo trolanja.

Ali u svakom slucaju, vrlo neozbiljno od ovakvog kluba, ostati na samo jednom beku u 60 utakmica. A ko da gledam da ce se Alba povrijediti brzo.
27.10.2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 sep 2018, 15:54

pa moze uvijek pozvati njega iz B ekipe i dati mu da igra, kao sto je prije bio slucaj

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 02 sep 2018, 08:48

Suarez je vrhunska devetka generacijski napadac, nije do njega sto Valverde nije sposoban spremiti i motivisati igrace.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 sep 2018, 11:06

DRHAUSE je napisao/la:Suarez je vrhunska devetka generacijski napadac, nije do njega sto Valverde nije sposoban spremiti i motivisati igrace.
vece gluposti nisam u zivotu procitao, Valverde kojem je svaka ekipa bila grupa motiviranih ratnika nije sposoban spremiti i motivirati igraca, daj ba, ako Suarez ne zeli da se dotjera, TITO ga ne bi motivirao, lik je osvojio sve sto se moze osvojiti, muku je mucio s ozljedama, sa suspenzijama, igra sa najboljim igracem ikad. Mozda se jednostavno zasitio svega, pa na SP je samo objavljivao slike rostilja iz kampa reprezentacije, likovi 30kg mesa pravili, siguran sam da je on sam 2-3kg jeo. :crazy:

Najgore od svega je kad se sada pogleda trziste klasicnih napadaca, tj. napadaca koji odgovaraju poslu 9ke u Barci, tipa Eto'o, Suarez, Tevez, Aguero, takvih igraca i nema previse, da nisu previsoki a da su jaki tehnicki i fizicki.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 02 sep 2018, 11:13

Furymaker je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Suarez je vrhunska devetka generacijski napadac, nije do njega sto Valverde nije sposoban spremiti i motivisati igrace.
vece gluposti nisam u zivotu procitao, Valverde kojem je svaka ekipa bila grupa motiviranih ratnika nije sposoban spremiti i motivirati igraca, daj ba, ako Suarez ne zeli da se dotjera, TITO ga ne bi motivirao, lik je osvojio sve sto se moze osvojiti, muku je mucio s ozljedama, sa suspenzijama, igra sa najboljim igracem ikad. Mozda se jednostavno zasitio svega, pa na SP je samo objavljivao slike rostilja iz kampa reprezentacije, likovi 30kg mesa pravili, siguran sam da je on sam 2-3kg jeo. :crazy:

Najgore od svega je kad se sada pogleda trziste klasicnih napadaca, tj. napadaca koji odgovaraju poslu 9ke u Barci, tipa Eto'o, Suarez, Tevez, Aguero, takvih igraca i nema previse, da nisu previsoki a da su jaki tehnicki i fizicki.
Valverde je svoje pokazao prosle godine protiv Rome, gdje je ispao bez ispaljenog metka. Ekipa mu je odigrala revans kao da je revijalna utakmica.
Titulu u prvenstvu moze zahvaliti Realovom fokusu na LS I Simeonevoj taktickoj limitiranosti(sve bolji igraci ali bunker i dalje).
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 02 sep 2018, 11:20

Ma jašta, uzela se titula zbog Reala i Atletica jer su nam je prepustili. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 sep 2018, 11:57

DRHAUSE je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:

Valverde je svoje pokazao prosle godine protiv Rome, gdje je ispao bez ispaljenog metka. Ekipa mu je odigrala revans kao da je revijalna utakmica.
Titulu u prvenstvu moze zahvaliti Realovom fokusu na LS I Simeonevoj taktickoj limitiranosti(sve bolji igraci ali bunker i dalje).
znam da ti je house inspiracija, al ga lose kopiras, on prica stvari koje imaju veze sa razumom, dok ti valjas gluposti.

Real se nije fokusirao na LS nego su je ispusili pa su onda odlucili da ce se fokusirati na nju, a i da se nisu fokusirali na nju, mislis da bi osvojili 94 boda?

Kontam ja da Valverde nije svima po cejfu, nije ni meni, i ja bi da je trener netko drugi, da se fura drugaciji stil igre, ali pisati gluposti poput "ne moze motivirati igrace" i njega optuziti sto Suarez ima 5kg viska minimum je rahat od pameti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2018, 12:06

Cuj Simeonova takticka limitiranost, hahahahaa sta se sve nece procitat na ovom pdfu covjeceee
27.10.2020

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 02 sep 2018, 12:55

Pa jel Semedo umro? Zašto on nebi uskočio na LB po potrebi?

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 02 sep 2018, 13:25

[SPORT] | Valverde considering Barca rotation against Huesca.

Lenglet could start while Arthur might also get some action.

Malcom and Munir will wait for their chances from the bench.

Vidal and Semedo might also get a chance.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 sep 2018, 14:47

tobaccos je napisao/la:Pa jel Semedo umro? Zašto on nebi uskočio na LB po potrebi?
Ja i zaboravio na covjeka :rol:
27.10.2020

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 02 sep 2018, 15:07

U ovoj Barci samo MAtS, Alba, Dembele i Roberto nisu istetovirani, ostali svi jesu :rol:

@Derdiyok bi komotno mogao igrati u Barci :rol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 sep 2018, 15:58

jer ga ne zapadne ni na RB a ne da ga tamo stavi

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 sep 2018, 16:21

simpaticno je sto sport misli da ce biti rotacije u ekipi, Valverde jos ne zna najboljih 11 ni formaciju za njih, niti su uigrani iako je prakticki istih 11 kao i prosle sezone

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 sep 2018, 17:17

Mokes je napisao/la:U ovoj Barci samo MAtS, Alba, Dembele i Roberto nisu istetovirani, ostali svi jesu :rol:

@Derdiyok bi komotno mogao igrati u Barci :rol:
Kad može fuckin Rakitić zašto ne bi i ja :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.