FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

idma75
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la idma75 » 01 sep 2018, 22:04

sta je s barabana, jel živ?
BALL DON'T LIE

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 01 sep 2018, 22:17

Neugodan poraz nema sta, očekivali smo pobjedu ili u najgorem slučaju nerjeseno. Medjutim Mladosti je ovo takodje zadnji voz bio, po sudijama koji su sjeckali igru i dopuštali valjanje se vidjelo da su momački poduzete stvari. Mi bez veznog reda , Prses Alispahic Smajic Beganovic izostali , tanka klupa da nemaš koga realno ubaciti. Baraban povrijedjen još iz zadnje utakmice , drugo poluvrijeme prehodao dečko. Zukić i Vidović svakako mogu igrati zajedno ali kad imaš vezni red , kad imaš krila sto mi nemamo bas. Medjutim nije opravdanje za slabije zalaganje nego u prethodnim utakmicama , ali nije smak svijeta. Čelik i Gosk akobogda dobijemo i eto nas
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 sep 2018, 22:46

Ima li gdje Nalina izjava poslije utakmice.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 sep 2018, 23:07

sviunapad1010 je napisao/la:Ima li gdje Nalina izjava poslije utakmice.
Evo i ja trazio.Izgleda da nema :(
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 01 sep 2018, 23:17

Vjerujem da je ovo bio samo los dan, idemo dalje. Koliko ja znam utakmica prodiv celika u petak u 19.30 sati, pun stadion paklena atmosfera i 3 boda.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 sep 2018, 23:17

Definitivno sa ovim porazom nije nista izgubljeno.Sad ako kod kuce ove dvije pobijedimo idemo u vrh tabele.A jos sutra igraju Siroki i Zeljeznicar,3 i 4 na tabeli tako da ce jedan da pobijedi pa se malo odvoji od nas ili ce dobiti po bod sto bi bilo idealno za nas
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 01 sep 2018, 23:31

Do gola smo bili bolji, al se onda sve raspalo, par prilika iz prekida i to je to.

Al sta je sudija odradio to su price, i kad bi krenuli nesto sjecka igru. Ovi seljacu poceli padat i lezat od 35min. Kod nas nije bilo volje. Kad je said bio jedan od najborbenijih to sve govori. Terzic pogubljen danas, lopte nemoze izbit.

Sudija je danas zaradio duplu dnevnicu ko hljeb, yebemo mu mater supacku.

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 01 sep 2018, 23:34

idma75 je napisao/la:sta je s barabana, jel živ?
Poderaga seljacina, iznabijali nas a sudija pustio mamu mu yebemo opet.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 sep 2018, 02:44

prvi put da kritikujem Nalu ali jbg sve po zaslugama. ne mozes u utakmici gdje domacinu gori pod nogama, (domacin koji je pod ogromnim pritiskom, za razliku od nas) kretati sa dva napadaca, jednoatavno to ne ide tako! zbog cega mali Piric nije poceo utakmicu takodjer me zanima, jer nam je taj momak donio pobjedu protiv Radnika. izgubili smo kod se.ljacina koji nikog dosad nisu dobili ali vise od poraza bole zuti kartoni Civi i Hadzanovicu koji propustaju Celik! kada dodamo i povrijedjene igrace (svi komplet iz veznog reda) bit ce velikih problema. cak mislim da uz sve izostanke Piric opet nece poceti utakmicu :thumbdown:
Sloboda Tuzla

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 02 sep 2018, 08:11

Izzy Tandir pet golova u Slovačkoj zasad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 sep 2018, 09:58

''U ovom meču falio nam je kompeltan vezni red i bili smo dosta oslabljeni. To se itekako osjetilo na samom terenu. Bilo je jako malo efektivne igre u ovom duelu i nismo mogli da uspostavimo kontrolu nad loptom. Čestitam ekipi Mladosti na pobjedi. Ovo su vrlo važni bodovi za njih. Mi se već okrećemo našem narednom susretu'', rekao je trener Slobode Zlatan Nalić nakon susreta.

Sad bez Hadzanovica i Civica, divota. Ako ovako nastavimo, bit cemo kompletni 1. kolo sljedece sezone tek.
Jedan grad, jedna ljubav!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 sep 2018, 10:45

Vala nikom se ne daje vise zutih nego nama...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 02 sep 2018, 10:45

Kako bez Hadzanovica zar nije skoro odradio suspenziju. Može li neko ko ima uvid da nam izbaci ko ce faliti narednu utakmicu zbog kartona.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 02 sep 2018, 10:48

Bogu hvala pauza je 15 dana , oporavit će se vecina povrijedjenih igrača. Pirica sto ga spominje neko valjda udje u formu, po meni je kvalitetniji od Livancica.
Možda je čak i šteta sto imamo jak prijateljski meč pa će se vecina igrača opet forsirati. Šta je sa Maksimovica i Hodzica. Jel se bas ne uklapaju ili ne mogu fizički.
Uglavnom ja u Zlatana vjerujem.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 02 sep 2018, 10:56

fukaratz je napisao/la:prvi put da kritikujem Nalu ali jbg sve po zaslugama. ne mozes u utakmici gdje domacinu gori pod nogama, (domacin koji je pod ogromnim pritiskom, za razliku od nas) kretati sa dva napadaca, jednoatavno to ne ide tako! zbog cega mali Piric nije poceo utakmicu takodjer me zanima, jer nam je taj momak donio pobjedu protiv Radnika. izgubili smo kod se.ljacina koji nikog dosad nisu dobili ali vise od poraza bole zuti kartoni Civi i Hadzanovicu koji propustaju Celik! kada dodamo i povrijedjene igrace (svi komplet iz veznog reda) bit ce velikih problema. cak mislim da uz sve izostanke Piric opet nece poceti utakmicu :thumbdown:
Bilo je logično očekivati grubu igru domaćina jer ima gori pod nogama a ja licno sam očekivao i da će suci to tolerirati.Ipak Slobodu savez zbog ponasanja i priče naseg "precjenika od Kikači" ne voli i cini sve da nas kroz zute,crvene kartone i toleriranje grube igre povale.Mislim da je Hadzanoviću ovo tek prvi karton poslije odrađene suspenzije.Steta sto smo bili bez dosta povrijeđenih igrača a slazem se da mali Pirić mora imati više prostora za igru jer je bolji od pola ekipe koju forsira Nala,mislim da ce i on sam to skontati.
Bilo kako bilo nadat se da se svi oporave za 14 dana da ove 2 naredne tekme dobijemo kući.
Mozda je i ovaj poraz dobar da svi vidimo da smo bara bara sa ama bas svim ekipama,da svakog mozemo dobiti i od svakog izgubiti ako se ne borimo.
Znači samo borba do zadne kapi znoja donosi rezultat al da se citava ekipa bori kao 1.
DRŽAVA TUZLA!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 sep 2018, 11:53

sviunapad1010 je napisao/la:Kako bez Hadzanovica zar nije skoro odradio suspenziju. Može li neko ko ima uvid da nam izbaci ko ce faliti narednu utakmicu zbog kartona.
Vec sam pisao poslije onog njehovog crvenog, da mu se tad nisu "ponistili" zuti kartoni od prije nego da odradjuje suspenziju zbog crvenog iz te utakmice a 2 zuta od prije su ostala
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 sep 2018, 13:09

ma jucer je u sustini utakmica izgubljena cim je pocela.

Markovic stoper se njima pokazao kao vrhunsko pojacanje, jos Isakovic znaci od dugih lopti nema nista. A mi nismo imali drugo rjesneje, druge ideje. Mozda jedino da je eto Piric poceo umjesto nekog od napadaca, ali i taj Piric nit smrdi nit mirise. Dobar prvi potez i onda zakoci, nema rjesenja ili jos gore pogrijesi.

jednostavno Civic je gradio igru citavu utakmicu, jer nije imao ko drugi, a on nije dorastao jos uvijek tome. Vidovic je bio pogubljen u veznom redu, jer jednostavno vidi se da nije veznjak, ne zna gdje treba, ne zna kad treba da se krece- covjek je napadac.
Kasnije je pomjeren blize Zukicu ali onda je stvoren veliki vakum izmedju sredine terena i napada.

Terzic kriminalan po desnoj strani, ko god je posao i prosao je. Vidi se da mu fali utakmica.Livancic kad je usao nista bolji.

jednostavno vidio je i Nalic u cemu je problem ali dzaba je kad nemas kako odreagovati. Da je bio Alispahic, Smajic ili Prses- bilo koji od njih 3 , druga utakmica bi bila. Samo smo mi ekipa koja ima peh da ti ispadnu 3 igraca koja pokrivaju prakticno istu poziciju. I ista situacija je i za Celik, stvarno imam brigu za vezni red.

kasnije smo krenuli ofanzivno , pa je ostajalo puno prostora za njihove igrace, posebno Andjusica i Mujagica koji su citavu tekmu silovali Peru i Terzica (Livancica) po bokovima. Pokusalo se i sa perom u sredini ali tad smo vec bili prakticno sa 10 igraca (povreda Barabana).

jednostavno jucer smo protiv sebe imali raspolozenog protivnika, kod kojeg su svi igrali dobro, a mi imali jako limitiran izbor igraca.

treba se strpiti do prelaznog roka i onda malo poraditi na sirini na nekim pozicijama, a boga mi i na kvalitetu. Ali opet dzaba ti sirina kad u isto vrijeme TRENUTNO van stroja imas 5 veznih igraca. trenutno su van ekipe Hadzanovic, Civic, Alispahic, Prses i Smajic..Opet kazem, samo nama to moze da se desi

i zabluda je da je Mladost losa. Nisu imali srece, tek sad su kompletirali ekipu, ali boga mi ono sto oni imaju nije ni blizu zadnje mjesto Ako su oni za zacelja i mi smo.

Velic odlican golman, jucer ih je izvukao par puta da se mi vratimo na 1-1 i ko zna sta bi tad bilo. Nazad Isakovic i Markovic- bolja odbrana od Slobodine, u sredini terena Bojo, jos kad im se vrati Velbek. Krila Andjusic i Mujagic- svaki bi igrao u Slobodi.

da su igraci Slobode jucer bi utakmicu sigurno poceli Velic ispred Vuklisa, Isakovic ili Markovic ispred Adzema, Misic ispred Terzica, Bojo ispred Civica, Mujagic ispred Saida, Andjusic ispred Vidovica ili Zukica.

dakle pojedinacno igrac za igraca , individualni kvalitet je jucer bio na njihovoj strani- toliko o tome da je Mladost slaba. ko je jednom gledao ove igrace zna da su bolji od navedenih nasih. A jos su jucer imali svi svoj dan, osim onog spica smijesnog

izostala je ta timska igra cime mi nadoknadjujemo nedostatke na individualnom planu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 sep 2018, 13:22

Jel se koji igrac vraca za sljedecu utakmicu?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 02 sep 2018, 13:46

DamirT je napisao/la:Jel se koji igrac vraca za sljedecu utakmicu?
vraća dajdzin al on i nije neki igrač :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 sep 2018, 14:48

Prses i Alispahic nisu nesto ozbiljnije povrijedjeni, pauza od 14 dana, vidit cemo hoce li biti spremni. Nadam se da ce se oporaviti da predju njih dvojica na zadnje vezne, pa da igramo onda normalno
----------Prses----Alispahic------
Smajic-Husejinovic-Baraban
-----------------Vidovic---------------
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.