RK Bosna

3r0X
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la 3r0X » 07 okt 2010, 19:34

jacky09 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:
To 30 % snage je jedan od najlaksih nacina da se izvlace jaci klubovi kad ih ponize slabiji ;)
Zagreb je dokazao danas snagu.
Dobio je ove ruse 7 razlike, moglo je komotno biti i 10.. a ti Rusi su dobili Bosnu 5 razlike.

Daljnja rasprava o ovome za mene gotova. ;)
Bosna je sa rusima igrala svo vrijeme ravnopravno,ali je na kraju popustila.
Da je igrala kao protiv Zagreba,sigurno bi i ona pobijedila,ali nema veze kako je Zagreb igrao sa Rusima,niti me boli briga kako je Bosna igrala sa njima,vazno je da Zagreb nije mogao dobiti tim od kojeg su 5 puta jaci,uigraniji,imaju bolje igrace,veci budzet... ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 okt 2010, 19:35

3r0X je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:
To 30 % snage je jedan od najlaksih nacina da se izvlace jaci klubovi kad ih ponize slabiji ;)
Zagreb je dokazao danas snagu.
Dobio je ove ruse 7 razlike, moglo je komotno biti i 10.. a ti Rusi su dobili Bosnu 5 razlike.

Daljnja rasprava o ovome za mene gotova. ;)
Bosna je sa rusima igrala svo vrijeme ravnopravno,ali je na kraju popustila.
Da je igrala kao protiv Zagreba,sigurno bi i ona pobijedila,ali nema veze kako je Zagreb igrao sa Rusima,niti me boli briga kako je Bosna igrala sa njima,vazno je da Zagreb nije mogao dobiti tim od kojeg su 5 puta jaci,uigraniji,imaju bolje igrace,veci budzet... ;)
Nije. Ali će to nadoknaditi u Zagrebu. Budi siguran...
...što je više lome to je volim jače...

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 07 okt 2010, 19:38

Ako onako budu igrali,Bosna ce ih poderati. ;)
Pa ce opet kriviti cevape ;)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 okt 2010, 19:39

3r0X je napisao/la:Ako onako budu igrali,Bosna ce ih poderati. ;)
Vidjet ćemo šta će biti.
10 razlike će biti ugodno.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 07 okt 2010, 19:45

jacky09 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:Ako onako budu igrali,Bosna ce ih poderati. ;)
Vidjet ćemo šta će biti.
10 razlike će biti ugodno.
Vidjet ćemo.Jaki klubovi poput Zagreba su uvijek ufurani kad igraju protiv slabijih i toliko se opuste da ne uzimaju u obzir da protivnik nekad moze iznenaditi.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 okt 2010, 19:47

Ok.. sretno onda.

Zagreb u drugoj utakmici sigurno neće ući opušteno.. pogotovo jer bi ih još jedan kiks doveo u nezgodnu situaciju.

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 08 okt 2010, 01:19

Prije svega moram reći da se na greškama uči a prvi primjer je doborac,grahovac i co.
Znači ove godine pomak je u ugovorima sa igračima sa većim potencijalom i za oečivat je da do godine nebude previše prometno već samo pokoje pojačanje pa bi tako i ekipa bila uigranija,ostalo bi ono što valja i došlo bi do neke akumulacije kvalitete.

Čini mi se da se zasad dobro krecu rezultati u grupi,mislim da ovi rusi koji su nam glavni konkurenti za cetvorku neće dobiti nikoga sem rumuna kod kuće.
Što se tiče nas očekivanja su da ćemo dobiti one ruse i rumune ovdje a možda i u rumuniji što bi moglo biti dovoljno za četvorku i prolazak dalje.

@ Trigger
Šta ti misliš,dal bi mogla ova grupa ovim receptom završiti?????
Dobijal se kakve love ako se prođe među 16 i koliko tačno ili otprilike ????

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 08 okt 2010, 08:59

Genije je napisao/la:Prije svega moram reći da se na greškama uči a prvi primjer je doborac,grahovac i co.
Znači ove godine pomak je u ugovorima sa igračima sa većim potencijalom i za oečivat je da do godine nebude previše prometno već samo pokoje pojačanje pa bi tako i ekipa bila uigranija,ostalo bi ono što valja i došlo bi do neke akumulacije kvalitete.

Čini mi se da se zasad dobro krecu rezultati u grupi,mislim da ovi rusi koji su nam glavni konkurenti za cetvorku neće dobiti nikoga sem rumuna kod kuće.
Što se tiče nas očekivanja su da ćemo dobiti one ruse i rumune ovdje a možda i u rumuniji što bi moglo biti dovoljno za četvorku i prolazak dalje.

@ Trigger
Šta ti misliš,dal bi mogla ova grupa ovim receptom završiti?????
Dobijal se kakve love ako se prođe među 16 i koliko tačno ili otprilike ????

Ja znam ,da ako uđeš u LP odmah na početku dobija klub 20.000 euri a mislim i da kasnije ako se prolazi napred dobija isto lova...samo neznam koliko ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 08 okt 2010, 09:16

dragi sine pricas previse
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 08 okt 2010, 09:48

CoDe je napisao/la:dragi sine pricas previse

?????????????????.....kako previše??? hajd možda 10.000 eur jel sad ok???? :mrgreen: :mrgreen:

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 08 okt 2010, 10:03

Aikon je napisao/la:
CoDe je napisao/la:dragi sine pricas previse

?????????????????.....kako previše??? hajd možda 10.000 eur jel sad ok???? :mrgreen: :mrgreen:
Za Ulaz u LP klub dobije oko 40000Eur ali tu su i troskovi sudija delegata itd pa je ta cifra oko 20000eur realna, za prolaz u osminu finala bi za nas bio vredniji sam prolaz nego lova od EHF koja je naravno dobrodosla ali je to mala cifra.Veci bi efekat prolaz u osmini bio za sam klub , njegovu promociju, uticaj na igrace, stvorila bi se velika pozitna atmosfera oko kluba, vise sponzora i naravno vise navijaca zbog kojih smo svi tu.
Pobjedom protiv rusa i rumuna kod kuce, te pobjedom protiv rumuna ako Bog da u cetrvrtak u Constanci bili bi vrlo blizu osmine finala, a da ne kazem pobjedom ili bodom od Flensburga sutra.
Zatro narode SVI U SKENDERIJU SUTRA , ja vodim kompletnu porodicu, punca raju i navijajmo.Trebat ce im podrska jer samo tako mozemo se nadat bodovima protiv Flensburga.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 08 okt 2010, 10:11

jacky09 je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Zagreb dokazao neke stvari. Iako je moglo biti uvjerljivije da su igrali ozbiljnije obranu.
dokazali , su da cemo za par godina ih guliti i u ovom Sportu :D :D
Da.
I u sjedećoj odbojci. 8-)
Halooo!
Šta ovo treba da ti znači?

Cinizam, sarkazam, bezobrazluk...!?
Hebo te tvoj Zagreb, bh.momci u sjedećoj odbojci, koji je takodjer sport (istina paraolimpijski), su osvojili sve što se na svijetu moglo osvojiti i totalni bezobrazluk je je njih "uvoditi u ovu priču" - svi sportisti s hendikepom (paraolimpijski sportovi) zaslužuju puno poštovanje, mnogo veće od zdravih sportista (bez invaliditeta, hendikepa), svih normalnih ljudi.

Kazu da "pisac" najviše govori sam o sebi - razmisli (ako mozes i znas) o onom što si napisao, možda shvatiš svoju 'količinu' sramote i nedostatka odgoja.
:evil:
Bosno moja poharana....

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 okt 2010, 10:14

Jacky stidi se. Mada, ne čudi.. :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 08 okt 2010, 13:51

a sto Zagreb CO razvali Ruse,,fakat mi nije jasno koliko loše je Bosna odigrala pa da su porazeni...mislim ne mozes od onakve ekipe izgubiti :lol: :lol: :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 okt 2010, 14:02

Trigger je napisao/la:
Halooo!

Hebo te tvoj Zagreb, bh.momci u sjedećoj odbojci, koji je takodjer sport (istina paraolimpijski), su osvojili sve što se na svijetu moglo osvojiti i totalni bezobrazluk je je njih "uvoditi u ovu priču" - svi sportisti s hendikepom (paraolimpijski sportovi) zaslužuju puno poštovanje, mnogo veće od zdravih sportista (bez invaliditeta, hendikepa), svih normalnih ljudi.

Kazu da "pisac" najviše govori sam o sebi - razmisli (ako mozes i znas) o onom što si napisao, možda shvatiš svoju 'količinu' sramote i nedostatka odgoja.
Gdje ti vidiš da ja ikog tu vrijeđam? Pročitaj ponovo.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 08 okt 2010, 14:07

Trigger je napisao/la:Halooo!

Neka,nek se on hvali svojim Ivanom Balicem za kojeg svi smatraju da je vrhunski igrač,a na utakmici nije mogao izdržati 2 minute,a da ga igrači Bosne ne povrijede. :D

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 08 okt 2010, 14:09

jacky09 je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
Halooo!

Gdje ti vidiš da ja ikog tu vrijeđam? Pročitaj ponovo.
Samo vrijeđanje je to što uključuješ reprezentaciju BIH u sjedećoj odbojci u ovu priču :!:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 okt 2010, 14:09

3r0X je napisao/la:

Neka,nek se on hvali svojim Ivanom Balicem za kojeg svi smatraju da je vrhunski igrač,a na utakmici nije mogao izdržati 2 minute,a da ga igrači Bosne ne povrijede. :D
Jbg netko svoj nedostatak kvalitete nadoknađuje udaranjem protivnika svim i svačim.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 08 okt 2010, 14:14

jacky09 je napisao/la:
3r0X je napisao/la:

Jbg netko svoj nedostatak kvalitete nadoknađuje udaranjem protivnika svim i svačim.
A neko je na krilu poslao Balica po cevape(Kapisoda) :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 okt 2010, 14:19

jacky09 je napisao/la:
Čovjek bi rekao da si upravo opisao Aljošu Asanovića.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.