sta ti je konj skrivio?Stroj1946 je napisao/la:Husref KONJ

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sta ti je konj skrivio?Stroj1946 je napisao/la:Husref KONJ
Mujakić-1m90,Dupovac-1m88,Šofranac-1m86,Šabanović-1m85,Adukor-1m86,Stanojević-1m87,Rahmanović-1m92,Mustafić-1m87,Ahmetović-1m90,Handžić-1m9124' Korner za Sarajevo.
52' Korner za Sarajevo.
52' A zatim i drugi vezani.
70' Korner za Sarajevo.
83' Korner za Sarajevo.
Mrs vise u 3PM sa teme...BatistutA19 je napisao/la:Izvinite na upadu evo sad sam cak gledo i snimak pa et moj neki rezime tekme..
Sto se tice tekme realno i nemate sta nesto ljuti bit na Husrefa,jednostavno vi srece niste imali da ne nabrajam vase prilike znate i sami .mi smo neka mozda 4 opasna napada izvela Livajai jurina glavom kad nije dohvato i u 2 pol kontra Salko kad se ubacio desno i to je sve .Prvo poluvrijeme realno tu smo negdje bili i vi nista nist u prvom imali posebno,u drugom ste nas bukvalno pregazili imali ste jedno 5 dobrih sansi ..Ljudi nama Zeljo i Zrinjski nisu zajedno 3 sanse imali ,vi ako budete ovako igrali ko u Zenici pred onakvim ambijentom pred onakvim navijanjem pred punim stadionom vi ce te lagano bit prv.mi smo realno sredina tabele i uz reprogram nama je odllican uspijeh.i tako ne trazite krivca u Husrefu nego u nasoj sreci i vasoj nesreci...
Sto se tice navijaca ,naavijaci ko navijaci neka malo prepucavanja neka malo baklji bolje i to nego nedaj boze kamenja i nadam se da niste imali incindenata i da ste sretno dosli kuci al opet i u bakljama treba gledat da ne povredis nekog il na tribini svog druga il nedaj boze golmana i ne zabravite ono vase dijete na Kosevu kad je izgubilo cini me se prst.I ne znam jestel culli sa strane Robije skandiranje Vedran Puljic ...Toliko otprilike vidimo se na sljedecoj tekmi abd i sretno u nastavku sezone ..Pozzzzzzzzzzz
Upravo. Ne može biti da 90+ nemaš sreće. Jednostavno ne može. To je neznanje i nedostatak koncentracije. Al jbga, šta je tu je....DenchiNL je napisao/la:Mujakić-1m90,Dupovac-1m88,Šofranac-1m86,Šabanović-1m85,Adukor-1m86,Stanojević-1m87,Rahmanović-1m92,Mustafić-1m87,Ahmetović-1m90,Handžić-1m9124' Korner za Sarajevo.
52' Korner za Sarajevo.
52' A zatim i drugi vezani.
70' Korner za Sarajevo.
83' Korner za Sarajevo.
dakle minimum 6 igrača na terenu zajebane visine za prekida, prosječni timovi imaju 3-4(stoperi + špic/vezni)
ali jbg treba trenirat na tošto bi koristio prednosti, nisi lud...
Panjina.... Husref tek mijenja kad su ugasili reflektore na stadionu....bihuzur je napisao/la:sta ti je konj skrivio?Stroj1946 je napisao/la:Husref KONJ
Haha de ba, dva puta prazan gol oni driblaju i "lobuju", kakva sreca jarane to je zajebancije i kurcenjefks74 je napisao/la:Pitanje za psovace: zasto mijenjati, ako stvaras prilike za gol ? Nije Husref kriv, jednostavno ima utakmica gdje lopta nece da udje. Ja im nemam sta prigovoriti, borbenost na nivou kao i igra prema naprijed. Malo se smirite, svi u svijetu imaju ovakve utakmice.
najbolje bi bilo da su uhvatili vojnika kluba, koji voli sarajvo i jedan je od nas, i otrcali svi zajedno u 3 pizde materinemiky_hz je napisao/la:Samo fizicki kad hoce da igraju niko nam nemoze parirati u ligi.Spremljeni su prej.ebeno.Mogli su sinoc jos jedno poluvrijeme istrcati hladno.
haj razligu s temerishovski je napisao/la:Pindro je najblji igrač Sarajeva... Raja na istoku Bilinog ga pravo pohvalila
Rekao sam, mogli smo pobijediti al sam zadovoljan bodom iz razloga što je to ekipa kakvu želim i volim gledati. Borbena, igra srcem, znaju šta žele. Išli su na pobijedu, jbg nije se dalo i zato sam zadovoljan bodom. Ne iz razloga što nas je Čelik ubio pa kažem izvukli smo se.BordoSarajevo je napisao/la: Yebiga, eto uzeli smo bod, trebali smo sva tri da smo imali sreće, ali da se zadovoljimo ovim - nikad ako želimo titulu.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, supervizor i 42 gosta.