Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da ima neke logike, osam milja bi nas bilo protiv Zrinje. Jbt dolaziš sa dobro odigranog derbija, protiv prvaka, dođu jedva 4 hiljade. Takođe, preko pet hiljada je moralo doć na Mladost, dočekat ekipu koja je izvukla 2:2 u Italiji. Mene boli činjenica da je jedan Čelik večeras doveo ljudi koliko mi nećemo na naredni derbi na Koševu, i to na derbi gdje ti dolazi 3000+ gostujućih navijača. Evo citiraj me poslije koševskog derbija, neće bit preko 10.000 na stadionu.MortemHz je napisao/la: Protiv ovih manjih nas mora biti 3 hiljade, ne može nikako ali nikako znači biti 1.500 ljudi na utakmici. Protiv Zrinjskog je to dosta bolje izgledalo ali može puno bolje. 8 hiljada u 3 utakmice je sramota za klub poput Sarajeva.
Nije puno, ali s obzirom na to kakva smo mi publika i da nam svaki qrac smeta...MortemHz je napisao/la:3 milje protiv Tuzle i da se pomalo počnemo dizati.. je l' puno za očekivati jbt
Ma doći će više od 10 hiljada za derbi, pogotovo u ovakvoj poziciji, samo da smo što više iznad. Teško da ćemo ostati prvi i nakon ovog kola ali ne možemo ispod drugog mjesta, pa daj ekipi krila za to prvo mjesto, nigdje nikog na stadionu. Tebe poštujem golemo jer dolaziš iz drugog kantona a neki se ne mogu nakaniti ni sa džaba kartom da im daš a žive u Sarajevu. Kažem ja opet, razumijem i ono u europi, i 2 sela koja su ti gostovala ali ako ne možeš imati 3 hiljade minimalno protiv bilo koje ekipe onda se ubij **** te. Znači trenutno pola lige ima bolju posjetu od nas a mi tražimo izgovore jer smo drugi i jer se nismo dobro proveli u europi a ovi što su iznad nas po posjeti bi dali sve da jednom igraju europu. Nisu nam ista očekivanja, mi smo ipak Sarajevo ali onaj očaj od 1.500 ljudi se ne smije više nikad ponoviti.skoroalen je napisao/la:Da ima neke logike, osam milja bi nas bilo protiv Zrinje. Jbt dolaziš sa dobro odigranog derbija, protiv prvaka, dođu jedva 4 hiljade. Takođe, preko pet hiljada je moralo doć na Mladost, dočekat ekipu koja je izvukla 2:2 u Italiji. Mene boli činjenica da je jedan Čelik večeras doveo ljudi koliko mi nećemo na naredni derbi na Koševu, i to na derbi gdje ti dolazi 3000+ gostujućih navijača. Evo citiraj me poslije koševskog derbija, neće bit preko 10.000 na stadionu.MortemHz je napisao/la: Protiv ovih manjih nas mora biti 3 hiljade, ne može nikako ali nikako znači biti 1.500 ljudi na utakmici. Protiv Zrinjskog je to dosta bolje izgledalo ali može puno bolje. 8 hiljada u 3 utakmice je sramota za klub poput Sarajeva.
Ne znam kome govoriš, ali ako je meni, ni jedna domaća ove sezone nije promašena i neće biti aBd zdravlja.uNbx je napisao/la:treba samo palamudit na forumu he he
Meni su se javljali u inbox par puta i ako nisam već podijelio onda sam i ostavljao. Ne bi da govorim koji su momci u pitanju, nije to bitno. Nudio sam i ja više puta. Nekad obećam prije pa ne mogu svima kad se kasno jave, pogotovo za europu. Samo na vrijeme da mi jave i imat će kartu od mene za koju god tribinu. Najviše mogu za ove u ligi i recimo kup gdje nije veliko interesovanje. Ne mogu obećati 10 karti ali sam davao koliko sam imao uvijek.skoroalen je napisao/la:@Mortem Ma znaš da je dijelio @PitarBordo karte, i ne samo on nego i ti i još neki momci, znaš o čemu govorim. Sumnjam da se ikad iko javio tim ljudima, znači do para nije. Jedino mogu razumjet da neko od starije raje odustane kad su kiše, snijeg, nevrijeme... al da nam se svi uslovi poklope još smo visoko rangirani, to ne kontam. Mnogi pričaju, ova uprava nas je ubila, dajemo pare u njihove džepove... pa roki, da sutra Hadžibegić dođe kao direktor, to bi kao dovelo dodatnih sedam hiljada na stadion? Bi vraga.
Šta nas imaju mrzit što nam navijači prave probleme? K'o da su ostali cvjećke, samo Horde ruše. Mrze nas što su iskompleksirani jer smo klub iz glavnog grada. Da su navijači neka referenca za zapinjanje na terenu, svi bi lomili igrače Lištice, Zrinje, Borca... navijači tih klubova yebu državu, ističu zastave nepostojećih država, skandiraju imena ratnih zločinaca... Al će se protiv tih ekipa opet gaće skinut a radi male bakljade će se protiv Sarajlija u kost ić'.SarajevoJeBordo je napisao/la:Sad kući dođoh s puta, ebo ga poso. Pratio sam malo tekstualni, vidim standardno promašili boga oca, igra kako raja govori solidna. Vjerovatno i rezultati moraju doći uz to. Nisu ni konkurenti ekipe bez mane.
Vidim dosta se piše opet o ponašanju naših navijača. Nisam nikad bio dio grupe, ne znam koliko sam kompetentan da ovo napišem, ali...
Zaista treba poštovati momke koji sigurno štede na nekim drugim stvarima kako bi bodrili klub, ali neke stvari prelaze sve granice. Jednostavno se više ne trebamo pitati zašto nas neko mrzi i zašto zapinje protiv nas...
Činjenica je da je utakmica opet prekinuta zbog naših navijača i da taj prekid više odmaže našoj ekipi. Bilo 300 baklji ili 3. To su stvari koje više nigdje ne prolaze. Prouzrokovali su koliko vidim da batine svima na tribini vise u zraku i time odbijaju neku povučeniju raju od gostovanja, a koja isto tako ništa manje voli Sarajevo. A to sve radi 20/30 pojedinaca. Novac koji daju na pirotehniku i narkotike neka uzmu i odnesu nekom udruženju/organizaciji/ustanovi koja pomaže djeci/bolesnim/siromašnim u mjestu u kojem klub gostuje, možda će nas neko gledati drugim očima onda. Opet kažem, nisam kompetentna osoba da priča o "navijačkim" stvarima, ovo govorim kao osoba koja za sebe smatra da joj nije mjesto tamo gdje je glava može zaboliti zbog ljudi kojima je to furka. A ništa više takvi ne vole Sarajevo od mene.MortemHz je napisao/la:Ako je razlog mržnje 3 ubačene baklje u terenu i par topovskih onda ne znam..
ne rise.SarajevoJeBordo je napisao/la:Činjenica je da je utakmica opet prekinuta zbog naših navijača i da taj prekid više odmaže našoj ekipi. Bilo 300 baklji ili 3. To su stvari koje više nigdje ne prolaze. Prouzrokovali su koliko vidim da batine svima na tribini vise u zraku i time odbijaju neku povučeniju raju od gostovanja, a koja isto tako ništa manje voli Sarajevo. A to sve radi 20/30 pojedinaca. Novac koji daju na pirotehniku i narkotike neka uzmu i odnesu nekom udruženju/organizaciji/ustanovi koja pomaže djeci/bolesnim/siromašnim u mjestu u kojem klub gostuje, možda će nas neko gledati drugim očima onda. Opet kažem, nisam kompetentna osoba da priča o "navijačkim" stvarima, ovo govorim kao osoba koja za sebe smatra da joj nije mjesto tamo gdje je glava može zaboliti zbog ljudi kojima je to furka. A ništa više takvi ne vole Sarajevo od mene.MortemHz je napisao/la:Ako je razlog mržnje 3 ubačene baklje u terenu i par topovskih onda ne znam..
Slažem se u potpunosti sa ovim dijelom oko psovanja i nazivanja narkomanima. U trenutku kad se to dešavalo meni je bilo toliko krivo što su bačeni topovski jer sam mislio da će isprazniti tribinu, ali hvala Bogu nisu.zlo87 je napisao/la:Kako vas nije stid? Vi cete nekog da prozivate? 3 topovska u terenu su razlog prekidanja utakmice? Vi nekome psujete sestre? Tastatura navijači, dobro vam je @Unbx rekao da cete istu tu grupu po fb stavljat i furat se kao pripadnik iste. Fuj, zgadili ste mi forum. Ne mogu da vjerujem sta citam, kao da sam usao na podforum onih sa druge strane, gori ste vi od njih. Vi nekome govoriti da su narkomancine propale, Boze sacuvaj. Ko je ikad bio dio navijackog svijeta zna da ce uvijek biti pirotehnike. Ne samo kod nas, nego u svim ozbiljnijim grupama sirom svijeta. Vi ste oni sto vam je vrhunac jaca domaca evropska utakmica, a i bolje je, anđeli naši.
Ma nije tebi druže.alacious je napisao/la:Ne znam kome govoriš, ali ako je meni, ni jedna domaća ove sezone nije promašena i neće biti aBd zdravlja.uNbx je napisao/la:treba samo palamudit na forumu he he
Danas nisam išao iz viših razloga, bliska osoba u bolnici i operacija
Da promijenim temu, igraš li ti termin u ponedjeljak, ako se dobro sjećam da si se ti prijavljivao( valjda te nisam zamijenio s nekim )?uNbx je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amco46, amypitar, bibula, boki86, bordobijelisampion, ErosViverosViv, Hajdeee, Hamagara, Homelander, MaroonBjelave, MSOZ101, muhamedhulk, OsmanhodzicBuco, pitar, Posejdon, Proximic, shminka, siroliver69, tajsamja, TETRAPAK i 134 gosta.