Preživio sam, nisam dobio ban
Još jednom da objasnim da mi ne smeta konstruktivna kritika forumaša tipa @čamca, niti se predstavljam većim navijačem od njega

Smeta mi što nema sabura. Da ponovim još jednom. Dok se ŽELJO ne privatizuje, dok se namještanja ne budu sankcionisala zatvaranjem aktera jer je to ozbiljno krivčno djelo, dok se još par klubova u BiH ne bude privatizovalo, dok nam je savez ovakav-kakav jeste, reardiran, politički, bez ikakve veze sa fudbalom, dok ne promijenimo travu na Grbavici(ono je oranica a ne teren) od ŽELJE kakvog priželjkujemo NEMA NIŠTA. Atrakciju ćemo gledati povremeno, kad nas pročepi. U suštini, možemo i trebali bi da budemo u vrhu BiH fudbala i nadamo se nekom laganom/raspalom

protivniku u Europi kojeg možda možemo proći i slaviti kao da smo uzeli LŠ. Izgleda da će nam ukinuti vize pa se možemo se nadati nekom mangupskom euro(a ne azijskom) gostovanju da vidimo na šta liče ti euro navijači
Meni je automatski lakše kad nemam velika očekivanja. Preko glave mi je bilo tavorenja u sredini tabele a nekada i na samom dnu. Uživam u svakom trenutku. Ne igramo dobro a pobjeđujemo. Ih, meni još slađe

Dok je tako, dobro je. Dosta je više sredine tabele i misaone imenice zvane "pobjeda u gostima". Jer, imali smo mnogo jaču ekipu pa nas destkovani ozljedama Newcastle umlati ko mačku na ćilimu, sve varnice okolo letjele
Ne znam zašto naš narod nema sabura i zašto (pre)brzo zaboravi sve ružne stvari koje su se dešavale u proteklih par godina. Ko hoće da gleda, gledaće. Ko neće, ****, eno Čelzija, Reala i tako tih mangupskih ekipa. @Čamac, ovo se ne odnosi na tebe nego na te koji neće da gledaju "ovakvog Želju"

Fulili su državu na njihovu žalost

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna