NK Zvijezda Gradačac

Orhan
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Orhan » 30 avg 2018, 13:34

Privatizacija je spas...ali jos smo podaleko od toga.
Ja sam za sada zadovoljan jer trenutno u zvijezdi ima ljudi koji ozbiljno racunaju na privatizaciju.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 30 avg 2018, 15:07

Unkić: Zvijezda je interesantna investitorima, spas sporta je u privatizaciji
Predsjednik NK Zvijezda za SportSport.ba
Mnogo promjena doživjela je Zvijezda iz Gradačca tokom ljetnog prelaznog roka. Kako u igračkom kadru, tako i u strukturama kluba, pa su na Banja Ilidži vrijedno radili.

Unkić: Zvijezda je interesantna investitorima, spas sporta je u privatizaciji
Nisu se obazirali na negativne komentare, svjesni da će rad donijeti rezultate. Na čelo kluba došao je Almir Unkić, a Zvijezda je trenutno trenutno trećeplasirana momčad lige sa samo dva boda zaostatka za vodećim Veležom.

Tim povodm za SportSport.ba je govorio Unkić koji nije krio zadovoljstvo zbog sjajnog otvaranja sezone kluba sa Banja Ilidže, ali govorio je i o planovima kluba za budućnost, te odnosu sa navijačima.

"Po završetku sezone ostali smo bez gotovo cijelog tima. Uspjeli smo za kratko vrijeme dovesti i potpisati kvalitetne igrače, kao i trenera. Vrijedno rade, start sezone je dobar i nadam se da ćemo u nastavku sezone biti još bolji", priča Unkić.

Svjestan je vaznosti funkcije koje je preuzeo.

"Biti predsjednik Zvijezde je zaista velika čast, velika odgovornost i obaveza. Zvijezda je poznata po dobroj organizaciji, gostoprimstvu, a tako će biti i u buduće".

Posebno ga raduje sjajan odnos sa navijačima.

"Naši navijači i simpatizeri su uvijek bili 12. igrač kluba. Mi imamo veliki respekt prema njima i oni su dio kluba. Prate nas i na gostujućim utakmicama i naša su velika podrrška, te sa njima imamo korektan odnos. Na kraju svi želimo jaku Zvijezdu".

Nedavno su u Gradačcu donijeli odluku o izmjeni statuta kluba. Tako će svaki član Skupštine morati da uplati pristupnicu koja iznosi 1.000 KM. Planovi za razvoj kluba su mnogo veći, što potvrđuje i sam Unkić.

"Smatramo da je za sport u BiH spas u privatizaciji klubova. Zvijezda kao klub je interesantna investitorima, prije svega jer smo zdrava sportska sredina, imamo armiju navijača, solidne uslove i sigurno da ima onih koji bi investirali u sve to".

Rezultat nije imperativ Zvijezde u novoj sezoni.

"Najvažnije je stabilizacija kluba. Smatramo da možemo imati dobru sezonu, te svi u klubu dajemo makismum kako bi klub i grad predstavili u što boljem svjetlu. Sezona je duga, pa vidjet ćemo", dodao je za kraj razgovora prvi čovjek NK Zvijezda Gradačac Almir Unkić.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 avg 2018, 21:44

Zanimljivo varupa nam sudio u konjicu i sad opet kuci, a onaj sto nam je otimao u orasju u subotu je cetvrti bice zanimljivo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 01 sep 2018, 18:49

Svaka cast momcima na pobjedi....sad rastereceno olimpiku i velezu tu cemo znati na cemu smo

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 01 sep 2018, 19:25

Cestitke momcima na pobijedi, samo nastavit bez ambicija za premier ligu rastereceno...
Smoki je rekao da borba za premier ligu nije u planu i pozdravljam taj potez jer dosta precih stvari ima koje se trebaju uradit a Abd neke se mozda zavrse u skorije vrijeme.

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 01 sep 2018, 19:45

Borba za deset svaka cast momci :tokralju: :tokralju:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 sep 2018, 20:21

Dobro izgledamo fina dernjava napokon je i Jacimovic proradio. Sad nas sto vise u Sarajevo po bodove.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 sep 2018, 20:31

Steta samo sto nas kisa zeznu pola.inace ja zadovoljan danas sa utakmicom saricu treba malo srece, momak je extra igrac...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 01 sep 2018, 20:44

Borba, borba i borba
NEXT Olimpik
Ocekujem povoljan rezultat prva postava nam je jos uvijek svijeza i sve je moguce.
Neko vec napisa sto vise nas u Sarajevo

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 sep 2018, 21:14

Combica jare cim deremo nema ha ja... Idu bolji dani combe ba.. Plasticna travuga dolazi s ambrozija odlazi... statije ba...fine mlade generacije nadolaze a kalaje nam od igraca vise nedolaze...

Dobar refleks danas Prljace kod one jedine sanse Gorazda u prvi ugao. Saric nato oba gola njegova zasluga.Izmasakriro je onog beka....

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 sep 2018, 21:39

Odlicnna Zvijezda za sad, doveli dobrog trenera i dobre igrace.
Ja rekao na pocetku sezone kako sam neke igrace prije pratio i da je Zvijezda igracki medju 4 najbolje ekipe lige.
Jedan strucnjak s teme me optuzio da sam menadzer koji Zvijezdi uvaljuje trenere i igrace hahah.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 01 sep 2018, 23:57

Dobra utakmica nevrijeme je malo zasmetalo al vjerujem da bi bila i veća pobjeda da nije bilo kiše. Lazarević :bow: sad se pofajtat sa Olimpikom koji nije pokazao ništa posebno sa ovakvom igrom ih uzimamo

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 02 sep 2018, 10:14

Svi u Sarajevo! :opaopa:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 02 sep 2018, 10:36

Hoćel biti organizovani prevoz?Ako neko sazna nešto više nek javi

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 03 sep 2018, 14:56

Koordinator i dobar trener juniora Denis Tale jaro veliki i veliki znalac te iskunjara kako stvari stoje vise nije u klubu... Noga ili sam dao otkaz pitaj boga... Izjalovilo se nesto pihh... ko sto combic kaze...

Nadat se da ce klub uspiti naci nekog koordinatora da bude djeci bolje...te trenera juniora koji ce nas u premijer ligu uvest...

Vikend sto se tice skole fudbala dobar za Zvijezdu:

Juniori 1:1 protiv Dervente
Kadeti 1:0 protiv Dervente
Pioniri 0:0 protiv Bambija iz Tuzle
Predpioniri 2:1 protiv Bambija iz Tuzle

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 sep 2018, 15:42

combe80 je napisao/la:Koordinator i dobar trener juniora Denis Tale jaro veliki i veliki znalac te iskunjara kako stvari stoje vise nije u klubu... Noga ili sam dao otkaz pitaj boga... Izjalovilo se nesto pihh... ko sto combic kaze...

Nadat se da ce klub uspiti naci nekog koordinatora da bude djeci bolje...te trenera juniora koji ce nas u premijer ligu uvest...

Koji je razlog otkaza

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 03 sep 2018, 18:09

zmajevac je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Koordinator i dobar trener juniora Denis Tale jaro veliki i veliki znalac te iskunjara kako stvari stoje vise nije u klubu... Noga ili sam dao otkaz pitaj boga... Izjalovilo se nesto pihh... ko sto combic kaze...

Koji je razlog otkaza
Nije u stranci
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 sep 2018, 21:29

Nah1d je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:

Koji je razlog otkaza
Nije u stranci
Hehe nije to sigurno,skuzit ces ti sta je

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 05 sep 2018, 13:18

Dobili smo Novog Travnika u kupu za sedam dana... ide fina dernjava kalaja su oni...

Evo link za narucit dres ja sam sebi narucio... kosta 39 km plus brza posta

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 sep 2018, 10:06

Imam neki osjecaj sa velez nece pobijedit u tesnju, kao ni olimpik nas.da ce x biti na obje utakmice
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.