FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos veceras prvi i bog zna opet 3 godine cekanja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Anonjimus je napisao/la:Mogli smo pobijediti al ja sam zadovoljan i ovim remijem.
Zadovoljit se bodom protiv ovakvog Čelika je ravno zadovljavanju trećim mjestom i izlaskom u evropu na kraju sezone.
Ne smijemo se zadovoljavati bodom protiv ovakvih ekipa, bodom trebamo biti zadovoljni kada idemo na sergijicu, pod bijeli brijeg ili na pecaru i to ako nemamo zaostatak. Yebiga, eto uzeli smo bod, trebali smo sva tri da smo imali sreće, ali da se zadovoljimo ovim - nikad ako želimo titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ili smo mi toliko jaki ili je ovaj celik taraba od ekipe nevjerojatno kako smo ih pojeli u sred zenice
**** im majku nafakasku cernobilsku, drugo poluvrijeme smo ih satrali, ne moze Husref nista kad nasa 4 napadaca ko na termin da su dodli daj da ja zabijem, nedo Bog dici glavu pa dodat saigracu u boljij poziciji
Husrefe majstore nema ti se sta reci, al dan ga **** ili mjenjaj u 60-70 ili nemoj nikako, evo nek mi neko objasni izmjenu u 85 gdje igracu treba 10 minuta da se zagrije samo, a pojebes cijelu koncepciju s tom izmjenom
Husrefe majstore nema ti se sta reci, al dan ga **** ili mjenjaj u 60-70 ili nemoj nikako, evo nek mi neko objasni izmjenu u 85 gdje igracu treba 10 minuta da se zagrije samo, a pojebes cijelu koncepciju s tom izmjenom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da ne ispadne samo da pljujem Amera... Dupovac večeras jako dobar, iako je meni zemljak Kovačević večeras možda bio i najbolji. Hvala Bogu pa me Amer večeras nije razočarao nekom sebi svojstvenom intervencijom. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ova večerašnja katastrofa će biti koliko toliko ublažena, samo ako kone sutra ne pobjede.
-
- Kontakt:
Za mene je stanojević odigrao pravu utakmicu svaka cast
Dobro je reko Husref: ”Ne znaju...”
Momci su odigrali dobro, pogotovo drugo poluvrijeme. Lopta nije htjela u gol, ali vratit će nam se to nekada aBd. Uglavnom, sve u svemu, SVI NA KOŠEVO 15.09.2018. !
Od onoliko prilika mora jedna u go. Ne znaju.alacious je napisao/la:Momci su odigrali dobro, pogotovo drugo poluvrijeme. Lopta nije htjela u gol, ali vratit će nam se to nekada aBd. Uglavnom, sve u svemu, SVI NA KOŠEVO 15.09.2018. !
- Alen Škoro
- Kontakt:
ma nije ovo ljudi katastrofa, ima zelje, volje, mnogo prostora za napredak, isfulali se.. idemo dalje.. husrefu zamjeram izmjene koje ne postoje, slijepo vjerovanje jednim, a zanemarivanje drugih momaka..
NON MOLLARE MAI
Mujakic je zreo za klupe, da na vrijeme malo odmori i stabilizuje se , veci on nemir i nesigurnost unese Kovacevicu od bilo koga
Uvijek smo srali kako im fali volje, zelje, da se ne bore...Vratnik10 je napisao/la:Od onoliko prilika mora jedna u go. Ne znaju.alacious je napisao/la:Momci su odigrali dobro, pogotovo drugo poluvrijeme. Lopta nije htjela u gol, ali vratit će nam se to nekada aBd. Uglavnom, sve u svemu, SVI NA KOŠEVO 15.09.2018. !
Ljudi su veceras pokazali sve od toga, sve sto mozemo jeste dati im podrsku, pa i Messiju i Ronaldu se desi da nece lopta u gol, pa ne znaci da ne znaju. Ako je vec kako ti kazes, kako smo uspjeli zabiti 10 u prethodne 3 utakmice?
Klupiraj ga sad i to je veliki korak unazad. POsavjetovati ga, poraditi sa njim.Inijesta je napisao/la:Mujakic je zreo za klupe, da na vrijeme malo odmori i stabilizuje se , veci on nemir i nesigurnost unese Kovacevicu od bilo koga
Možda je malo ispao iz forme, ali ništa strašno...
Ne mislim na definitivno nego na jednu tekmu dvije, da kazem dozirat mu minutazu kad igra ovako ko veceras, kako nista strasno sve sto je mogo sjebat sjebo je, ispadne nam cijela lijeva strana zbog njeg i ako ce mu vec objasnjavat onda nek mu prvo objasne da ne moze on loptu kroz sredinu do Velkoskog 40 metara dodavat, skoro svaku su mu presjekli, i Kovacevicu davat nazad kad je protivnicki igrac na metar od njeg,hilmo je napisao/la:Klupiraj ga sad i to je veliki korak unazad. POsavjetovati ga, poraditi sa njim.Inijesta je napisao/la:Mujakic je zreo za klupe, da na vrijeme malo odmori i stabilizuje se , veci on nemir i nesigurnost unese Kovacevicu od bilo koga
Možda je malo ispao iz forme, ali ništa strašno...
Nije se desilo Barceloni i Realu da od onoliko prilika makar jednu ne realizuju. Bili smo više puta u njihovom šesnaestercu pred golmanom. Ovo večeras i prosuti bodovi protiv GOŠKA kući bi nas moglo koštat titule. Sam Husref je čini mi se u intervjuu poslije tekme reko da ne znaju.alacious je napisao/la:Uvijek smo srali kako im fali volje, zelje, da se ne bore...Vratnik10 je napisao/la:Od onoliko prilika mora jedna u go. Ne znaju.alacious je napisao/la:Momci su odigrali dobro, pogotovo drugo poluvrijeme. Lopta nije htjela u gol, ali vratit će nam se to nekada aBd. Uglavnom, sve u svemu, SVI NA KOŠEVO 15.09.2018. !
Ljudi su veceras pokazali sve od toga, sve sto mozemo jeste dati im podrsku, pa i Messiju i Ronaldu se desi da nece lopta u gol, pa ne znaci da ne znaju. Ako je vec kako ti kazes, kako smo uspjeli zabiti 10 u prethodne 3 utakmice?
Zadnja izmjena: Vratnik10, dana/u 01 sep 2018, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
samo cu konstatovati.jako se puno sere ovdje i to bas neopravdano.ovo nije katastrofa glavni su ti konkurenti ovdje kiksali a mi smo ih satrali.jednostavno nas je stalo.malo nonsalancije i to je to.bod ko kuca.slozio bih se za izmjene ili mjenjaj navakat ili nikako sve ostalo ok
Svi u napad,jedan je HASE
Hebo to što smo ih satrali kad gola nismo dali. To se ne pika u konačnici. Da se jesu zalagali, jesu.baboatif je napisao/la:samo cu konstatovati.jako se puno sere ovdje i to bas neopravdano.ovo nije katastrofa glavni su ti konkurenti ovdje kiksali a mi smo ih satrali.jednostavno nas je stalo.malo nonsalancije i to je to.bod ko kuca.slozio bih se za izmjene ili mjenjaj navakat ili nikako sve ostalo ok
Ma nema se ovdje sta kenjati, nije htjela u gol i to je to.
Ovi su toliko losi da je i Dupovac licio na stopera.
Ovi su toliko losi da je i Dupovac licio na stopera.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nevjerovatno sta su promasili u posljednjih 15 min.
Ovo je vec 3.kiks (Radnik, Gosk, Celik) ove sezone i to je jedina istina, sreca pa i gl.konkurenti kiksaju s vremena na vrijeme.
Ovo je vec 3.kiks (Radnik, Gosk, Celik) ove sezone i to je jedina istina, sreca pa i gl.konkurenti kiksaju s vremena na vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Bordo10, Cwirek, drzgemboadislic, fera, Gomis99, Hamagara, Hightower, Hrammm1921, HyperOS, JuricaSpindl, ledesma, Lokomotifa, macahz, mnon46, napoleon72, Oerde, Pantelija, pitara, relativizam, rimljanin90, Rodman, SAMO BORDO, samoFKS, Serha, Shategabri, siroliver69, StarmoCity, zagorski i 288 gostiju.