+1Marsal je napisao/la:Ne pamtim da nas je neki tim odavno ovako "satrao" poput Sarajeva, realan da budem zaslužili su kući otići sa najmanje 3 postignuta pogotka. Realan rezultat danas bi bio 0:4 za goste, eto valjda sam sve rekao.
Što se Čelika tiče prvo poluvrijeme je bio ravnopravan, a drugo kao da su juniori izašli, toliko je Sarajevo bilo nadmoćnije. Pa samo dva puta smo loptu iz gola vadili, sa crte, pa 2 njihova zicera koja moraš zabit, pa još 2 ili 3 fantastične prilike.
Ja sam sa ovim bodom prezadovoljan. Provukli smo se kroz iglene uše. Sarajevo dosad najbolja ekipa na Bilinom ove godine, a realno po formi trenutno su najbolji i državi.
Navijače ne bih komentarisao, zaslužili su da stadion napuste u 20-oj minuti ali pošto je ovo BiH svakako može. Ostatak navijači kad su specijalci ušli među njih navijali su korektno.
Na kraju, mi možemo biti presretni, a Sarajevo zaista ima za čime žaliti.
Atmosfera nevjerovatna, stadion skoro pa pun.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično Sarajevo... odlično.... pogotovo drugo poluvrijeme....ima tu materijala za titulu...to sto nisu ubacili neku od prrgršt šansi to ce im se vratit negdje drugo... uglavnom,ekipa sa glavom i repom koja ima damu i zna sta hoce.... trenutno mi najbolje izgledaju od "cetvorke"
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Sarajevo jedva bod izvuklo... 

Pa može li neko dati gola na Bilinom? 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad im ovaj turcin zada protiv Zvijezde 09 na Bilinom iz keca u dvicu i poveze sa Rizespor-Gencerbirligi rezultat 4:3 ima da opet bojkotuju

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Dao Celik cetiri komada do sadS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa može li neko dati gola na Bilinom?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka čast brateMarsal je napisao/la:Ne pamtim da nas je neki tim odavno ovako "satrao" poput Sarajeva, realan da budem zaslužili su kući otići sa najmanje 3 postignuta pogotka. Realan rezultat danas bi bio 0:4 za goste, eto valjda sam sve rekao.
Što se Čelika tiče prvo poluvrijeme je bio ravnopravan, a drugo kao da su juniori izašli, toliko je Sarajevo bilo nadmoćnije. Pa samo dva puta smo loptu iz gola vadili, sa crte, pa 2 njihova zicera koja moraš zabit, pa još 2 ili 3 fantastične prilike.
Ja sam sa ovim bodom prezadovoljan. Provukli smo se kroz iglene uše. Sarajevo dosad najbolja ekipa na Bilinom ove godine, a realno po formi trenutno su najbolji i državi.
Navijače ne bih komentarisao, zaslužili su da stadion napuste u 20-oj minuti ali pošto je ovo BiH svakako može. Ostatak navijači kad su specijalci ušli među njih navijali su korektno.
Na kraju, mi možemo biti presretni, a Sarajevo zaista ima za čime žaliti.
Atmosfera nevjerovatna, stadion skoro pa pun.
Sve je bilo korektno, navijacka prepucavanja, vi hebavali Zenicu mi Sarajvo dok vasi maloumnici nisu poceli s topovskim.
Bacat onakve stvari nekom na glavu ko ti je okrenut ledjima je van svake pameti. I to ne jednom, nego tri puta. Zbog vas 10 hiljada ljudi moralo 20 minuta cekati i strepiti jesu li dzabe dolazili iz svih krajeva BiH maksuz na Bilino. Kad vas opletu pendrecima onda ide kmecanje i represija. Majke se sjetim ovim vasim s teme koji brane Horde od veceras.
Sto se terena tice, 0:3 najrealnije. Srecu smo i zasluzili s ovakvom posjetom. Zbog nas liga i lici na nesto, neko ko da je i gleda
Bacat onakve stvari nekom na glavu ko ti je okrenut ledjima je van svake pameti. I to ne jednom, nego tri puta. Zbog vas 10 hiljada ljudi moralo 20 minuta cekati i strepiti jesu li dzabe dolazili iz svih krajeva BiH maksuz na Bilino. Kad vas opletu pendrecima onda ide kmecanje i represija. Majke se sjetim ovim vasim s teme koji brane Horde od veceras.
Sto se terena tice, 0:3 najrealnije. Srecu smo i zasluzili s ovakvom posjetom. Zbog nas liga i lici na nesto, neko ko da je i gleda
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Atalanti 2 na gostovanju Zelji 2 Zvijezdi 4 Celiku 0 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma i meni je to zasmetalo ali realno zar nisi u stanju da skloniš 3 baklje i upozoriš za topovska? Evo upozorili za topovska i baklje, došla policija regulisala par minuta i sve se nastavilo kako treba. Zašto bi 700 ljudi ispaštalo radi 3 momka? I vi ste ubacili jednu baklju na teren, skloniš i nikome ništa. Realno, ljudi su općenito nesposobni. Ti si znači bio tamo razmišljao šta da uradiš radi 3 baklje na terenu i to preko 20 minuta, pa jesi li retardiran, jesi li malouman? Odmah skloniš, minutu upozoriš i daš kao ultimatum, policija odradila fenomenalno i nije ništa bilo na kraju jer nikome nije u cilju da ide kući nakon 15 minuta utakmice i da ne do bog dovede svoj klub u probleme.BadrHari je napisao/la:Sve je bilo korektno, navijacka prepucavanja, vi hebavali Zenicu mi Sarajvo dok vasi maloumnici nisu poceli s topovskim.
Za ovo ostalo sve pohvale, dobra atmosfera, mi mnogo bolji pogotovo u drugom poluvremenu ali jednostavno ne znamo iskoristiti naše šanse. Sretno dalje.
Nek do kraja ostane samo Čelik sa nešto većom cifrom i dobro jeSignore je napisao/la:Dao Celik cetiri komada do sadS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa može li neko dati gola na Bilinom?

Ali, realno, ovo do sad što sam vidio u ligi, Sarajevo daleko najbolje, samo im je završnica da Bog sačuva. Pa mi ovakvi sklepani na brzinu bismo sa onakvim šansama večeras dobili 4-0

P.S. Svi kudimo kapitena Fenana na našoj temi a on najzaslužniji za bod, garant je nešto proučio na mreže.

41.21.1.
- Evolve
- Kontakt:
Sportski, nije vam to finoEvolve je napisao/la:Gazi sportske gazi![]()
Ajmoooooooo

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Evolve
- Kontakt:
Znam ja racku brateLjoZee je napisao/la:Sportski, nije vam to finoEvolve je napisao/la:Gazi sportske gazi![]()
Ajmoooooooo![]()
NK Široki Brijeg
dabogda te sportski docekali tako da ti ime odzvanja geybavicom i ostalim BH stadionima svake sedmiceLjoZee je napisao/la:SportskiEvolve je napisao/la:Gazi sportske gazi![]()
Ajmoooooooo

Čestitam Čeliku na bodu
Hrabro su se borili

Primitivni su sa top.udarima. Bravo za bod.BadrHari je napisao/la:Sve je bilo korektno, navijacka prepucavanja, vi hebavali Zenicu mi Sarajvo dok vasi maloumnici nisu poceli s topovskim.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 02 sep 2018, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- Evolve
- Kontakt:
Cccc koja si ti spodoba od covijeka, uzas znaci jedan, je ovo forum pa manje vise svak pise sta hoce ali se opet drze kakve takve granice barem ovdje na općim, ti si jedan od onih za koje granice nevrijede, nevrijedi te ne zbanovat jer vjerovatno imas jos 5 accountova spremnih, da i nepitam koji ti je ovo po redu....bihuzur je napisao/la:dabogda te sportski docekali tako da ti ime odzvanja geybavicom i ostalim BH stadionima svake sedmiceLjoZee je napisao/la:SportskiEvolve je napisao/la:Gazi sportske gazi![]()
Ajmoooooooo
NK Široki Brijeg
Odlicno se stvari razvijaju za Siroki, danas jedan dobar derbi, ni iks nije mrzak. Sportski i fer, samo to je vazno.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.