preĆera ga, brate...bhpremierliga12 je napisao/la:Sve dok jedan klub ne dobije muda i suprostavi se i tim debilima koje boli ona stvar kad pregledaju, pipnu te dvaputa i haj dalje nece biti bolje. Bukvalno da poneses pistolj ne bi ti niko rijec rekao, a petarde u rukama mozes unijeti. Tuziti ih dobro za neuradjen posao, samo stoje, a svi bi pare da dobiju.svrakino1921 je napisao/la:Pa kako unesu taj topovski udarbhpremierliga12 je napisao/la:Bice ovdje dobra dobra kazna za Sarajevo, a i za Celik zbog propusta u organizaciji, a i oni su bacali baklje. Vrijeme je da se Sarajevo obracuna sa ovim divljacima, gdje god dodju prave sranje i samo stete klubu, to nisu nikakvi navijaci!
Moze li kazna i za taj security
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- ElCartel11
- Kontakt:
Zar mislis da ce se taj jadnik iz securitya, kaciti sa nekim narkosom ili ti "opasnim" momkom za 500KM plate i da riskira da ga taj isti momak sutradan na ulici prebije?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- svrakino1921
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:Zar mislis da ce se taj jadnik iz securitya, kaciti sa nekim narkosom ili ti "opasnim" momkom za 500KM plate i da riskira da ga taj isti momak sutradan na ulici prebije?

Sta napisa
Pa koji ku?ac radi taj posao? Kad prihvatas posao moras da prihvatis i neki rizik, ako mislis dane vrijedi nemoj prihvatati niko te ne tjera. Ako cemo se voditi tvojom logikom onda i vatrogasac ne treba otici u sumu da gasi pozar jer je li moze za malu platu ostati bez zivota, policajac ne treba pokusati uhvatiti lopova jer je li moze nastradati a zivot je puno vrijedniji od plate od 1000 i nesto KM je li tako?ElCartel11 je napisao/la:Zar mislis da ce se taj jadnik iz securitya, kaciti sa nekim narkosom ili ti "opasnim" momkom za 500KM plate i da riskira da ga taj isti momak sutradan na ulici prebije?
Samo je kod nas normalno da neko prihvati neki posao a onda kada se pojavi neki rizik kaze ma ne vrijedi to nisam lud za te pare a uredno uzima platu

- svrakino1921
- Kontakt:
japa je napisao/la:Pa koji ku?ac radi taj posao? Kad prihvatas posao moras da prihvatis i neki rizik, ako mislis dane vrijedi nemoj prihvatati niko te ne tjera. Ako cemo se voditi tvojom logikom onda i vatrogasac ne treba otici u sumu da gasi pozar jer je li moze za malu platu ostati bez zivota, policajac ne treba pokusati uhvatiti lopova jer je li moze nastradati a zivot je puno vrijedniji od plate od 1000 i nesto KM je li tako?ElCartel11 je napisao/la:Zar mislis da ce se taj jadnik iz securitya, kaciti sa nekim narkosom ili ti "opasnim" momkom za 500KM plate i da riskira da ga taj isti momak sutradan na ulici prebije?

Hirurski tacno receno
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobra atmosfera, dobar teren, igraci raspolozeni za igru ali treneri uplaseni, ziheraski pristup. Celik bi da zabije gol na nafaku i zatvori se, a Husref primjetio puno ljudi pa pomislio hajd dobro je i bod iako ima dosta bolje igrace.
Ko je ovaj nehljeb što je "ošutao" sad

I ovo živi od fudbala

I ovo živi od fudbala

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nece da kvari atmosferutuzlak1987 je napisao/la:Dobra atmosfera, dobar teren, igraci raspolozeni za igru ali treneri uplaseni, ziheraski pristup. Celik bi da zabije gol na nafaku i zatvori se, a Husref primjetio puno ljudi pa pomislio hajd dobro je i bod iako ima dosta bolje igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dno dna, ocaj, samo pogresne duge lopte, nabijanja i sutevi koji odlaze izvan stadiona.LjoZee je napisao/la:Nece da kvari atmosferutuzlak1987 je napisao/la:Dobra atmosfera, dobar teren, igraci raspolozeni za igru ali treneri uplaseni, ziheraski pristup. Celik bi da zabije gol na nafaku i zatvori se, a Husref primjetio puno ljudi pa pomislio hajd dobro je i bod iako ima dosta bolje igrace.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nek neko kaze Husrefu da nikog nije zamjenio. Mozda on konta iskoristio sve.
Ipak, ide prva.
Ipak, ide prva.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Cita Husref forum ne briniLjoZee je napisao/la:Nek neko kaze Husrefu da nikog nije zamjenio. Mozda on konta iskoristio sve.
Ipak, ide prva.
Eh sad ide kazna. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
I gledaj sad kad Celik zabije gol u 93. minute nakon sto su se valjali 30 minuta i nisu sutnuli na gol nikako
Ispucali se pitari u zadnje dvije i sad prc. Nece u gol.
Izvukli ste se ovaj put, idući nećete.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
To ti vasim pulenima?JonSnow je napisao/la:Izvukli ste se ovaj put, idući nećete.

Jok.LjoZee je napisao/la:To ti vasim pulenima?JonSnow je napisao/la:Izvukli ste se ovaj put, idući nećete.
Što se nas tiče išlo je sve po planu, osim gola u 93. **** šta ćeš, bod je bod.

-
- Kontakt:
Znaci ne vjerujem koliko su srece imali, a mi nismo znali postici pogodak, nece lopta u go da si pita !
**** te zenicooooo !!
A sta kaze ovaj mi se izvukli, otvori se zemljo da propadnem

**** te zenicooooo !!

A sta kaze ovaj mi se izvukli, otvori se zemljo da propadnem

04.10.2009 !
Odlican rezultat u Zenici. Najbolji. Bas za publiku.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- Marsal
- Kontakt:
Ne pamtim da nas je neki tim odavno ovako "satrao" poput Sarajeva, realan da budem zaslužili su kući otići sa najmanje 3 postignuta pogotka. Realan rezultat danas bi bio 0:4 za goste, eto valjda sam sve rekao.
Što se Čelika tiče prvo poluvrijeme je bio ravnopravan, a drugo kao da su juniori izašli, toliko je Sarajevo bilo nadmoćnije. Pa samo dva puta smo loptu iz gola vadili, sa crte, pa 2 njihova zicera koja moraš zabit, pa još 2 ili 3 fantastične prilike.
Ja sam sa ovim bodom prezadovoljan. Provukli smo se kroz iglene uše. Sarajevo dosad najbolja ekipa na Bilinom ove godine, a realno po formi trenutno su najbolji i državi.
Navijače ne bih komentarisao, zaslužili su da stadion napuste u 20-oj minuti ali pošto je ovo BiH svakako može. Ostatak navijači kad su specijalci ušli među njih navijali su korektno.
Na kraju, mi možemo biti presretni, a Sarajevo zaista ima za čime žaliti.
Atmosfera nevjerovatna, stadion skoro pa pun.
Što se Čelika tiče prvo poluvrijeme je bio ravnopravan, a drugo kao da su juniori izašli, toliko je Sarajevo bilo nadmoćnije. Pa samo dva puta smo loptu iz gola vadili, sa crte, pa 2 njihova zicera koja moraš zabit, pa još 2 ili 3 fantastične prilike.
Ja sam sa ovim bodom prezadovoljan. Provukli smo se kroz iglene uše. Sarajevo dosad najbolja ekipa na Bilinom ove godine, a realno po formi trenutno su najbolji i državi.
Navijače ne bih komentarisao, zaslužili su da stadion napuste u 20-oj minuti ali pošto je ovo BiH svakako može. Ostatak navijači kad su specijalci ušli među njih navijali su korektno.
Na kraju, mi možemo biti presretni, a Sarajevo zaista ima za čime žaliti.
Atmosfera nevjerovatna, stadion skoro pa pun.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.