FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pljujte do sutra po Husrefu i igracima, sa tribina se najbolje cuje sta raja misli o njima!!!
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!!!!
A da ne spominjem koliki je trn u oku ostalima kad navijaci protivnickih ekipa skandiraju Husrefe odlazi i pusi ku*ac...
ON VOLI SARAJVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!!!!
A da ne spominjem koliki je trn u oku ostalima kad navijaci protivnickih ekipa skandiraju Husrefe odlazi i pusi ku*ac...
1946~
Ovima sto su vrijedjali na sve nacine Horde ovdje i psovali im se popisam u usta skrbava!!!
- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo za komentar, al ovo ovdje isto Sjeverna Koreja ne smijes nista napisat protiv Husrefa...muhamedhulk je napisao/la:do trenera je sto je igrao krle lijevo a tatar desno. da je tatar bio lijevo rasturio bi. momak je desnjak i kad igra lijevo se lagano izvuce na desnu i suta. nocas nije to mogao...
krle ne moze igrati krilo jer to nije, nema brzinu, dribling.
sve ovo ne znaci da su se prilike onakve trebale fulati...haos.
Krste kad god je odigrao na krilu bio je katastrofa
- SedrenikHz
- Kontakt:
Svaka čast na brojci, ali ono ne mogu raditi nikako. Da nije bilo prekida ko zna šta bi bilo al eto.Static je napisao/la:Ovima sto su vrijedjali na sve nacine Horde ovdje i psovali im se popisam u usta skrbava!!!
Ono ne možeš braniti ali nikako
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
f0rest1946 je napisao/la:Bravo za komentar, al ovo ovdje isto Sjeverna Koreja ne smijes nista napisat protiv Husrefa...muhamedhulk je napisao/la:do trenera je sto je igrao krle lijevo a tatar desno. da je tatar bio lijevo rasturio bi. momak je desnjak i kad igra lijevo se lagano izvuce na desnu i suta. nocas nije to mogao...
krle ne moze igrati krilo jer to nije, nema brzinu, dribling.
sve ovo ne znaci da su se prilike onakve trebale fulati...haos.
Krste kad god je odigrao na krilu bio je katastrofa

Ne treba vise praviti ona sranja po tribinama, bili amo ih poceli stezati , kad ono prekid. Zasto nam to treba ?
- ElCartel11
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:0:0

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Trebao je mijenjati ranije. Sta je velkoski uradio večeras? Zato ga nije mijenjao?AlfredNobel je napisao/la:Čuj kriv Husref..
Da se pogodio neki od zicera, ne bi riječi o izmjenama bilo. Ovako će se opet iz krajnosti u krajnost ići, a ubili smo one seljobere. Sahraniti će nas sreća, još ne vjerujem da ne ulazi ništa.
Provukose se turci. Jbg, nece kuja u gol. Moramo sad Sisoju dobiti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
a jeste mi zao jbt
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Slažem se s tobom, iako sam jedan od rijetkih koji nisam nešto prezadovoljan sa jednim bodom nakon ovako teškog gostovanja i ovo je okej. Uzmimo u obzir da naši omladinci nisu naučili igrati pred 10.000 ljudi, za njih je to nešto novo. Treba vremena.admir1946 je napisao/la:Glavu gore dečki, da nije bilo prekida vjerovatno bi bilo drugačije, prije utakmice većina je bila zadovoljna bodom, a sada NIKO, falilo je malo sreće, ali aBd stići će! “izgubljena bitka” ali ne i rat!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Celika u Zenici ovako nismo nadigrali nikad vala i kad su za klasu losiji igracki bili,ali ovo sto smo veceras u napadu imali i koliko je to sve bilo lahotno i olako to je da te bog sacuva,amarerski stvarno kad dodju do gola je to bilo.Nemogu ja nikako da opisem to niti da shvatim.Ali djaba dodje utakmica kad udje sve najbolji primjer je evo Rahmanovic veceras 5 metara od gola da pogodi a ne gol,pa nabio je sve lopte na tribine.Proslu zmireci je zabijao van 16.Djaba nemoze ovo da se objasni.Ja jedino zamjeram tu sporost u zavrsnici hajde sreca manje vise,ali brate sporo presporo,terminski fudbal se veceras igrao u najmanju ruku.
Stvarno mi je zao bodova,stvarno da smo 20% bili samo brzi i zivlji u napadu dobili bi,ali usporeni smo bili da te bog sacuva.
Stvarno mi je zao bodova,stvarno da smo 20% bili samo brzi i zivlji u napadu dobili bi,ali usporeni smo bili da te bog sacuva.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Slažem se da ga je trebao mijenjati, ali je li to neki Neymar sjedio na klupi, pa da bi donio prevagu? Isključivi krivac su ovi promašaji, odnosno igrači koji su akteri tih promašaja, ostalo je sve šta bi bilo kad bi bilo.Elcor je napisao/la:Trebao je mijenjati ranije. Sta je velkoski uradio večeras? Zato ga nije mijenjao?AlfredNobel je napisao/la:Čuj kriv Husref..
Da se pogodio neki od zicera, ne bi riječi o izmjenama bilo. Ovako će se opet iz krajnosti u krajnost ići, a ubili smo one seljobere. Sahraniti će nas sreća, još ne vjerujem da ne ulazi ništa.
Meni ide na qurac to talasanje iz krajnosti u krajnost. Prošle sedmice sve divno i krasno, a sad nakon jedne utakmice gdje si promašio sve i svašta, sad opet raspadanje. Nema smisla..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je to brate, i meni je to jedino žao. Repriza GOŠK-a, a imali smo još veću dominaciju u odnosu na tu tekmu. Isto viktorija..miky_hz je napisao/la:Celika u Zenici ovako nismo nadigrali nikad vala i kad su za klasu losiji igracki bili,ali ovo sto smo veceras u napadu imali i koliko je to sve bilo lahotno i olako to je da te bog sacuva,amarerski stvarno kad dodju do gola je to bilo.Nemogu ja nikako da opisem to niti da shvatim.Ali djaba dodje utakmica kad udje sve najbolji primjer je evo Rahmanovic veceras 5 metara od gola da pogodi a ne gol,pa nabio je sve lopte na tribine.Proslu zmireci je zabijao van 16.Djaba nemoze ovo da se objasni.Ja jedino zamjeram tu sporost u zavrsnici hajde sreca manje vise,ali brate sporo presporo,terminski fudbal se veceras igrao u najmanju ruku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Brate kako ćeš biti zadovoljan kada smo jedno 4 koplja iznad njih. Ovo smo trebali dobiti kako god okreneš. Igrači su se stvarno borili ali kad neće - neće. Velkoski ograjisao negdje a Husref tvrdoglav.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Slažem se s tobom, iako sam jedan od rijetkih koji nisam nešto prezadovoljan sa jednim bodom nakon ovako teškog gostovanja i ovo je okej. Uzmimo u obzir da naši omladinci nisu naučili igrati pred 10.000 ljudi, za njih je to nešto novo. Treba vremena.admir1946 je napisao/la:Glavu gore dečki, da nije bilo prekida vjerovatno bi bilo drugačije, prije utakmice većina je bila zadovoljna bodom, a sada NIKO, falilo je malo sreće, ali aBd stići će! “izgubljena bitka” ali ne i rat!
@alfred
Svi vidimo kako smo ubitačni kad je Tatar lijevo a Anel desno. Šanse se redaju kao na traci. Ali nešto se u tome ne sviđa husrefu i ja nikako da odgonetnem sta...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj štete... yebiga, bilo je grešaka, i kod igrača i kod trenera a Boga mi i kod nas navijača zbog prekida i baklji. ZRNO SREĆE da smo imali, pobjedili bi, yebena mrvica sreće... nas kad neće onda baš neće, da smo imali i penal ma milion posto ga ne bi realizovali, glavu smijem dat.
Greški je bilo, kod svih kako sam i napisao, ali da sad prozivamo i pljujemo, nema potrebe. Iako igra nije bila na nivou, momci su dali sve od sebe, pokazali su želju za pobjedom ali yebena sreća i kur.vinska lopta..
Ovo je bila idealna prilika da napravimo neku prednost u odnosu na konkurente, idealnu priliku nismo iskoristili, ali bitno je da smo tu u vrhu. Šteta, velika štetaa.. teško ću ova dva boda prežalit, ovo mi je ko protiv GOŠK-a ybt.
Greški je bilo, kod svih kako sam i napisao, ali da sad prozivamo i pljujemo, nema potrebe. Iako igra nije bila na nivou, momci su dali sve od sebe, pokazali su želju za pobjedom ali yebena sreća i kur.vinska lopta..
Ovo je bila idealna prilika da napravimo neku prednost u odnosu na konkurente, idealnu priliku nismo iskoristili, ali bitno je da smo tu u vrhu. Šteta, velika štetaa.. teško ću ova dva boda prežalit, ovo mi je ko protiv GOŠK-a ybt.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma nisam ni ja zadovoljan, kao većina nas, ali ne treba sada previše s... po njima, jer je stvarno falilo sreće, vidjela se borba i želja ali glavu gore, s obzirom kakva su bila predviđanja sezone, ide baš dobro, i mišljenja sam da se titula uzima! Još uz to, toliko akadameca je pokazalo da se može računat na njih!KrajisnikBosnjak je napisao/la:Slažem se s tobom, iako sam jedan od rijetkih koji nisam nešto prezadovoljan sa jednim bodom nakon ovako teškog gostovanja i ovo je okej. Uzmimo u obzir da naši omladinci nisu naučili igrati pred 10.000 ljudi, za njih je to nešto novo. Treba vremena.admir1946 je napisao/la:Glavu gore dečki, da nije bilo prekida vjerovatno bi bilo drugačije, prije utakmice većina je bila zadovoljna bodom, a sada NIKO, falilo je malo sreće, ali aBd stići će! “izgubljena bitka” ali ne i rat!
Samo velkoski je prevaga na terenu. Bravo usrefe
Moramo ocekivat greske,golman mlad,bek,odbrambeni itd realno da ne prave greske bili bi vec u Barsi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave, napoleon72, rimljanin90 i 50 gostiju.