Pa nije valjda da i to gledasMocMahale444 je napisao/la:Sudija majmune. Prekini igru nemoj biti picka.
3 baklje on nista pusta sarajevo.
Evo sad ce izbaciti diveve s bibijade.
Hajd nam baci kaku slibu od kakvih guzli
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa nije valjda da i to gledasMocMahale444 je napisao/la:Sudija majmune. Prekini igru nemoj biti picka.
3 baklje on nista pusta sarajevo.
Evo sad ce izbaciti diveve s bibijade.
Tako u njihovoj grupi stalno neko napravi belaj pa hajde svi kuci prije vremena. Dodjes da bi otisao.Osim13 je napisao/la:Drago mi je vidjeti da je većina pravih navijača FK Sarajevo žestoko osudila ovakvo ponašanje, dakle pričamo o navijačima a ne o nadrogiranim idiotima.
Ponjamke se ja na taj Ultras život, pa bilo koja strana bila u pitanju.
Osim13 je napisao/la:100 Hordi Papaka - 10 zuba - 1 moždana ćelija!
Da se i ja slozim s tobom u necemuOsim13 je napisao/la:Drago mi je vidjeti da je većina pravih navijača FK Sarajevo žestoko osudila ovakvo ponašanje, dakle pričamo o navijačima a ne o nadrogiranim idiotima.
Ponjamke se ja na taj Ultras život, pa bilo koja strana bila u pitanju.
Mi pravimo vatromet izvan stadionascudetto89 je napisao/la:Sta bolan pricate strumfovi, vi ste lafo fini jelde?, ovo ponasanje ne podrzavam, jer stetimo sami sebi, nadam se da ce se nastaviti tekma
Slažem se, ali svaka navijačka grupa i svaki klub treba da to učine sami od sebe. Istjerajte sa juga onog ubicu i seljacica.Osim13 je napisao/la:Identificirati sva lica sa gostujuće tribine i doživotno zabraniti njihov prilazak sportskim borilištima.
Poluvrijemebhpremierliga12 je napisao/la:Sto horde sjede?
zato što su velike p i č k ebhpremierliga12 je napisao/la:Sto horde sjede?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.