Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko ih lmaJonSnow je napisao/la:Treba ispraznit tribinu, poslat stoku kući i tek onda nastavit utakmicu.
Oko 3 stoje.svrakino1921 je napisao/la:Koliko ih lmaJonSnow je napisao/la:Treba ispraznit tribinu, poslat stoku kući i tek onda nastavit utakmicu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nepotrebno je ovo. Ne znam koji im je djavo da neki divljaju gdje god dodju. Samo stete klubu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav mentalni sklop ovih navijača Sarajeva, havarija
S ovakvim bezmozgašima se svaki klub treba obračunat. Ne treba imati razumijevanja za propalice, narkomane i idiote na tribinama. Sve ih tretirati jednako, pendrekom i kaznama.LjoZee je napisao/la:Nepotrebno je ovo. Ne znam koji im je djavo da neki divljaju gdje god dodju. Samo stete klubu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
ne opravdavam bacanje baklji ali se uvijek koplja lome na Sarajevu, na nama se postuju propisi a kad je za nas nema propisa
-
- Kontakt:
Kite pitarske zato su trazili da ih njihova murija prati istjerat **** sa sjevera
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Brate ba kakve baklje, ljudi bacaju topovske udare na golmana, pa jesmo li na utakmici ili gdje? Nevjerovatno da mozete reci nesto dobro za ovo i kao traziti opravdanje da se na vama slomi?Pitaristok je napisao/la:ne opravdavam bacanje baklji ali se uvijek koplja lome na Sarajevu, na nama se postuju propisi a kad je za nas nema propisa
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bice ovdje dobra dobra kazna za Sarajevo, a i za Celik zbog propusta u organizaciji, a i oni su bacali baklje. Vrijeme je da se Sarajevo obracuna sa ovim divljacima, gdje god dodju prave sranje i samo stete klubu, to nisu nikakvi navijaci!
svaka cast horde!!! samo nastavite!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
i sta sad kad robijasi palebhpremierliga12 je napisao/la:Brate ba kakve baklje, ljudi bacaju topovske udare na golmana, pa jesmo li na utakmici ili gdje? Nevjerovatno da mozete reci nesto dobro za ovo i kao traziti opravdanje da se na vama slomi?Pitaristok je napisao/la:ne opravdavam bacanje baklji ali se uvijek koplja lome na Sarajevu, na nama se postuju propisi a kad je za nas nema propisa
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa kako unesu taj topovski udarbhpremierliga12 je napisao/la:Bice ovdje dobra dobra kazna za Sarajevo, a i za Celik zbog propusta u organizaciji, a i oni su bacali baklje. Vrijeme je da se Sarajevo obracuna sa ovim divljacima, gdje god dodju prave sranje i samo stete klubu, to nisu nikakvi navijaci!
Moze li kazna i za taj security
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Steta,odlicna atmosfera,pun stadion....koji nam to k treba ba.....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
20 minuta prekid i na kraju upozorenje 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sve dok jedan klub ne dobije muda i suprostavi se i tim debilima koje boli ona stvar kad pregledaju, pipnu te dvaputa i haj dalje nece biti bolje. Bukvalno da poneses pistolj ne bi ti niko rijec rekao, a petarde u rukama mozes unijeti. Tuziti ih dobro za neuradjen posao, samo stoje, a svi bi pare da dobiju.svrakino1921 je napisao/la:Pa kako unesu taj topovski udarbhpremierliga12 je napisao/la:Bice ovdje dobra dobra kazna za Sarajevo, a i za Celik zbog propusta u organizaciji, a i oni su bacali baklje. Vrijeme je da se Sarajevo obracuna sa ovim divljacima, gdje god dodju prave sranje i samo stete klubu, to nisu nikakvi navijaci!
Moze li kazna i za taj security
-
- Kontakt:
Nanavijacima je da unose,na redarima reda da traze vazda bilo.
Sta skicite radi par baklji,odjednom svi ko da ste iz Beca.
To je ona klosarska lopovska logika moje je da ukradem i prevarim a njihovo je da me uhvate..GradKamena2 je napisao/la:Nanavijacima je da unose,na redarima reda da traze vazda bilo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo ovi sto traze nikad da uhvate nestoGradKamena2 je napisao/la:Nanavijacima je da unose,na redarima reda da traze vazda bilo.
Živio govornik.GradKamena2 je napisao/la:Nanavijacima je da unose,na redarima reda da traze vazda bilo.
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.