Sport i TV

legenda reala
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la legenda reala » 05 okt 2010, 20:33

Ko ima kanal RTV KOSOVO (RTK),na Eutelsat W2 16 E ,može gledati utakmicu kanal je inače slobodan.

Utakmicu Albanija - BiH moguće pratiti samo preko RTV Kosovo

Reprezentacija BiH u nogometu danas se okupila u hotelu "Hercegovina" na Ilidži pred prestojeći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Poljskoj i Ukrajini. BiH je na teškom gostovanju u Albaniji, utakmica se igra 8. oktobra (petak) od 20:30 sati na stadionu Qamal Stafa u Tirani. Međutim brojni navijači BiH će biti uskraćeni praćenja utakmice preko malih ekrana, jer ni jedna bh televizijska kuća nije otkupila prava za prenos utakmice.

Za pomenuti susret TV prava osigurala je RTV Kosovo - Kosovska državna televizija koju možemo pratiti putem satelita Eutelsat W2 @ 16°.

Tehnički parametri:
Satelit: Eutelsat W2 @ 16° - Istočno
Frekvencija: 12633
Polaritet: Vertikalan
Simbol rate: 4883
FEC: 2/3.

kad skenirate kanal piše vam RTK-SAT,ako ga tražite

100% provjerena informacija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 07 okt 2010, 13:29

Javni servis je po ko zna koji put pokazao da nije u službi pretplatnika koje niko ne pita za njihovo mišljenje, a o željama da i ne govorimo.

Zbog toga se već treba radovati susretu Braga - Partizan koji ćemo gledati u narednom kolu Lige prvaka, jer će to biti sigurno "najkvalitetnija utakmica" u tom terminu, a i navijači Brage u BiH će doći na svoje. A za vas koji ste se ponadali da bi možda mogli gledati susret Real Madrid - Milan ostaje samo da se nadate.

Evo sta citam na dnevnom avazu ,pa jeli moguce da ce opet prenositi Partizan a nece Real -Milan ,pa jebli oni vise svoju mater ,nema goreg naroda od nas...
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

ismar_tr
Kontakt:

Post Postao/la ismar_tr » 07 okt 2010, 21:56

armageddon666 je napisao/la:Javni servis je po ko zna koji put pokazao da nije u službi pretplatnika koje niko ne pita za njihovo mišljenje, a o željama da i ne govorimo.

Zbog toga se već treba radovati susretu Braga - Partizan koji ćemo gledati u narednom kolu Lige prvaka, jer će to biti sigurno "najkvalitetnija utakmica" u tom terminu, a i navijači Brage u BiH će doći na svoje. A za vas koji ste se ponadali da bi možda mogli gledati susret Real Madrid - Milan ostaje samo da se nadate.

Evo sta citam na dnevnom avazu ,pa jeli moguce da ce opet prenositi Partizan a nece Real -Milan ,pa jebli oni vise svoju mater ,nema goreg naroda od nas...

a ne mogu da vjerujem da ce opet partizan prenosit samo se nadam da ce prnosit finale lige prvaka,,,molim boga da partizan ne igra tad neku prijateljsku utakmicuu jer bi i za finale bili uskraceni **** im mater lopovskuu i kazu zasto ne placamo pretplatu....
sreca pa imam kablovsku a ko nema neka mu je Boga na pomoci ...

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 07 okt 2010, 23:51

ismar_tr je napisao/la:
armageddon666 je napisao/la:Javni servis je po ko zna koji put pokazao da nije u službi pretplatnika koje niko ne pita za njihovo mišljenje, a o željama da i ne govorimo.

a ne mogu da vjerujem da ce opet partizan prenosit samo se nadam da ce prnosit finale lige prvaka,,,molim boga da partizan ne igra tad neku prijateljsku utakmicuu jer bi i za finale bili uskraceni **** im mater lopovskuu i kazu zasto ne placamo pretplatu....
Hehe jadan ja onda ,**** sreca ima internet pa cu moci gledati ali opet nije to ono pravo,jbg trosim limit xD

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2010, 00:16

armageddon666 je napisao/la:
ismar_tr je napisao/la:

Hehe jadan ja onda ,**** sreca ima internet pa cu moci gledati ali opet nije to ono pravo,jbg trosim limit xD

odakle vam to pa Belmin Karamehmedović je rekao da će prenositi Real-Milan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ismar_tr
Kontakt:

Post Postao/la ismar_tr » 08 okt 2010, 00:52

aaa ne mogu da vjerujemmm sta mislite koga obn prenosi u cetvrtak ??????
hadjuk
dinamoo
cccc
ja volim dinamo i pratim ga na hrtu redovdno al zamislite kad bi neka hrvatska ili srpska kuca (mpze i respulibka srpska) prenosila meceve bh timova ajd nekad al svako kolooo cccc pa neka im hrvati i srbi(mislim drzavljani) placaju a ne mi bosanci i hercegovci **** pretplatuu...

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 08 okt 2010, 11:41

Procitao ja buraz na dnevnom avazu...http://www.****/lifestyle/estr ... s_bht.html eto procitaj sam.Ne znam jeli neka zajebancija na osnovu predhodne utakmice ali meni djeluje ozbiljno.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 okt 2010, 11:46

armageddon666 je napisao/la:Procitao ja buraz na dnevnom avazu...http://www.****/lifestyle/estr ... s_bht.html eto procitaj sam.Ne znam jeli neka zajebancija na osnovu predhodne utakmice ali meni djeluje ozbiljno.
Ma pročitao sam i ja mislim da je ovo neka zajebancija na kraju,pa nisu valjda toliko ludi ,a i rekli su da će kad bude neki veći derbi kao Real -Milan dati prednost toj utakmici u odnosu na Partizan.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 08 okt 2010, 11:50

legenda reala je napisao/la:
armageddon666 je napisao/la:Procitao ja buraz na dnevnom avazu...http://www.****/lifestyle/estr ... s_bht.html eto procitaj sam.Ne znam jeli neka zajebancija na osnovu predhodne utakmice ali meni djeluje ozbiljno.
Ma pročitao sam i ja mislim da je ovo neka zajebancija na kraju,pa nisu valjda toliko ludi ,a i rekli su da će kad bude neki veći derbi kao Real -Milan dati prednost toj utakmici u odnosu na Partizan.
Nadam se da je tako ,ipak ja nasim programima ,vise ne vjerujem nista,sve dok ne vidim u programu da ce prenositi i ove najave su mi sumnjive xD Vidis i sto se BiH tice ,u zadnji tren su skontali da prenose i to rjesili oko novca.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 okt 2010, 14:34

ismar_tr je napisao/la:aaa ne mogu da vjerujemmm sta mislite koga obn prenosi u cetvrtak ??????
hadjuk
dinamoo
cccc
ja volim dinamo i pratim ga na hrtu redovdno al zamislite kad bi neka hrvatska ili srpska kuca (mpze i respulibka srpska) prenosila meceve bh timova ajd nekad al svako kolooo cccc pa neka im hrvati i srbi(mislim drzavljani) placaju a ne mi bosanci i hercegovci **** pretplatuu...
OBN je svakako rekao da ce prenositi Hajduk i Dinamo sve dok su u UL i neplacas OBN-u pretplatu ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 okt 2010, 15:53

kakva je ovo zajebancija na hs evo neko umjesto arene sport 1 ubacuje i arenasport 2 3 i 4.evo sad stoji arena sport 4 .jel se to mozda pripremaju da ubace sva 4 .ocito da ih imaju samo je pitanje kada ce ih pustiti.arena je beton.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 okt 2010, 16:12

Kako su mi se zgadile nase tv kuce hebem im svu familiju ftv ne prenosi bosnu u lp a prije su prenosili i ligu prvaka i njemacku bundesligu sad OBN umjesto talijanske lige prenosi hajduka i dinama u evropa ligi pa cim vidim onaj dinamov cumez od stadiona dodje mi da prebaci , bht 1 spali su na to da prenose jednu utakmicu engleske lige i jednu utakmicu nase lige (mislim da bi trebalo biti najmanje 2-3 tekme vikendom nase lige) i na to su spali da mole za utakmice reprezentacije ccc kakvo smo mi drzava :( :(

I da ne zaboravim po*erem se ja usta citavom bht-u nek prenose utakmice partizana , a ne Sarajeva istog onog Sarajeva koje je napravilo najbolje rezultate u evropi od svih klubova poslije rata u nasoj zemlji ili jos bolje neka prenose zeljeznicara koji dozivljava debakl u izraelu i onda moramo gledat revans na koji dodje 5.000 ljudi!i pored Sarajeva jedini klub koji je zasluzio prijenos utakmice na drzavnoj tv je zrinjski . Ma ustvari najbolje je nek prenose utakmice onih iz onog mjesta od 10.000 sto ne mogu proci drugo pretkolo pa cemo svi zadovoljni slusat pjesme tipa *ebem te Bosno *ebem te ja hrvatska moja domovina , ubij ubij balije.....

Boze dragi kakva smo mi drzava izvinjavam se ako sam nekog uvrijedio sa ovim postom ali mi je vise preko glave doslo

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 08 okt 2010, 20:06

Ova BHT1 sve popravi u zadnjoj sekundi.Mozda im je cilj da malo obraduju ljude na dan teutakmice(da ih iznenade) :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 okt 2010, 12:31

Evo utakmica za veceras:

azerbejdzan - turska 16:00 eurosport
kazahstan - njemacka 18:00 zdf
bjelorusija - albanija 18:30 tv šiptar
italija - srbija 19:50 rai uno
skotska - spanija 20:00 zdf
francuska - luxemburg 20:00 sportitalia
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 12 okt 2010, 13:03

MOZAK je napisao/la:Evo utakmica za veceras:

Po kojem se vremenu ti ravnaš
Audere est Facere

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 12 okt 2010, 13:06

MOZAK je napisao/la:Evo utakmica za veceras:

na sve dodajte po sahat i eto ga:D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 okt 2010, 21:18

Ahaha,gledam pregled programa prenose vam Braga-Partizan na BHT-u. :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 13 okt 2010, 21:22

Devil je napisao/la:Ahaha,gledam pregled programa prenose vam Braga-Partizan na BHT-u. :lol: :lol:
Real Madrid-Milan na FTV-u u utorak.
Ako budu sljedece kolo na Bht-u prenosili Braga-Partizan pojest cu se. :D :evil:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 okt 2010, 21:25

sikirica je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ahaha,gledam pregled programa prenose vam Braga-Partizan na BHT-u. :lol: :lol:
Ako budu sljedece kolo na Bht-u prenosili Braga-Partizan pojest cu se. :D :evil:
Evo sada bila najava tekme posle Igokea-Zagreb. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 13 okt 2010, 21:34

Devil je napisao/la:
sikirica je napisao/la:
Evo sada bila najava tekme posle Igokea-Zagreb. :)
Ali Braga-Partizan je u utorak,a BHT1 prenosi utakmice srijedom. :?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.