FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Prelose, zato me i nerviralo sto se zadnjih 7 dana digla neka prica po medijima. Nije se radilo u miru, igraci nasi standardno nemaju taj mentalitet da nakon par pobjeda traze jos koju. Hajde bar ce biti sok terapija za domace utakmice koje idu..
Pa bez Alispahica, Prsesa, i Saida ni ne postoji nam sredina. I sa njima trojicom smo tanki tu, a bez njih stvarno nema niko da stane na loptu a o nekoj organizaciji igre kroz sredinu da ne govorim. Jbg tu smo najtanji od svih pozicija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jebote grob jel se ovdje uopste igra. Nije bilo 7-8 minuta efektivne igre..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ubise nas ljudi HAHAHA
4 100% prilike za mladost, treba to kaznit, hajmo 1:1.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Po ovom pisanju i izvjestaju na ss.ba koliko citam, pa mislim da nismo sanse imali nikako.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Cim se digne euforija u gradu odmah sljedeca utakmica mi izgubimo i spuste nas na zemlju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al' bas nas ubise a samo 1-0, tacno da je neka druga ekipa s druge strane kaznila bi sve ove promasaje nekakvih sretnim golom, ali posto smo to samo mi nista od toga 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa realno je tako, svi su se digli sa ove 3 pobjede bezveze. Zna se kakva je liga, zna se kakvi smo mi, a ovdje su neki odmah krenuli pisati o tituli, Evropi i slicno, a do prije mjesec su pisali da ispadamo 1000%. Ne treba se previse dizati, a ni previse potcjenjivati, ali u nas nema sredine i to nas uvijek dotuce.DamirT je napisao/la:Cim se digne euforija u gradu odmah sljedeca utakmica mi izgubimo i spuste nas na zemlju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Baraban jedva hoda, nema njega narednu.
Nije to bilo kao sto smo navikli zadnje tekme, ali to je normalno. Nisu nasi igraci ustanju svaku tekmu tako odigrati. Steta sto gubimo poene opet protiv "donjih" ekipa. Sad se odmorit i jos bolje uigrat ekipu tokom pauze.
Crveno-Crna i Blaugrana!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dobije ih ko stigne i oni dobiju nas...Standardno tuzlanski....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobije ih al kad ih je onaj Sabic trenirao i dok nisu imali sve igrace na okupu. Nece oni ispasti jer su tu negdje sa nama kvalitetom.Brcanskamalta je napisao/la:Dobije ih ko stigne i oni dobiju nas...Standardno tuzlanski....
Svi pobjedjuju Zvijezdu i Mladost kao dvije zadnje ekipe,a samo mi prosipamo bodove protiv njih
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Al' bas klasika. Uvijek nam se ovo desi kad zaredamo par dobrih utakmica.Brcanskamalta je napisao/la:Dobije ih ko stigne i oni dobiju nas...Standardno tuzlanski....
Mada sad vidimo koliko nam znace Prses i Alispahic. Da koliko toliko zadrze loptu na sredini, a ne ovako svaki drugi napad su nam ljudi neku kontru slozili. Sad reprezentativna pauza, prilika da se svi igraci oporave, i da Nala konacno sprovede malo svoje vizije i taktike u ekipu.
Jedan grad, jedna ljubav!
- transandino
- Kontakt:
ovo je sramota uopste nazvat fudbal od nas pa do ovog zaseoka ... da se igra protiv barcelona makar bi jedna odletila blizu gola a ne mozemo prismrdit mjestu koje je velicine kojsina.. u picku materinu na sta smo spali dva pasa nisu sastavili .. strasno .. popisali su se po zadnje 3 utakmice ovim ciganlukom i bezvoljnoscu **** bi vam mater plate bi vam otkino

AVANTI LIBERTA 1919
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma dobro moralo se i ovo desiti(poraz)kad tad, ali ipak nisam ga danas ocekivao ni najmanje, ali ono sto je dobro jeste da ce nas malo vratiti u realnost, jer su se ocekivanja za 25 dana previse digla. Ne treba se previse dizati, jer onda ovakvi porazi jos vise bole, ali eto izgleda da nam uloga favorita definitivno ne odgovara. Sada imamo 15 dana da se svi dobro oporave i vrate i idemo na 3 boda protiv Celika!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sudija produzio 3 minute, da se igra na Tusnju bilo bi 5-6. A i te tri se igrala minuta.
Mada nam to opet nista ne znaci. Trebao bi Nalic prestati sa medijskim eksponiranjem i poraditi na ovome da nam se ne desavaju "Vlado Jagodic" utakmice. Tamo smo otisli u glavama opet sa losim stavom jer znamo da idu dvije domace gdje cemo navaliti ko budale.
Mada nam to opet nista ne znaci. Trebao bi Nalic prestati sa medijskim eksponiranjem i poraditi na ovome da nam se ne desavaju "Vlado Jagodic" utakmice. Tamo smo otisli u glavama opet sa losim stavom jer znamo da idu dvije domace gdje cemo navaliti ko budale.
E sreca pa je reprezentativna pauza,i jos utakmica protiv Osijeka koji je u top 3 ekipe u Hrvatskoj,pa cemo tada da vidimo na cemu smo
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
prva pobjeda u osam kola i to protiv nas hahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.