Mozda i sex padne.MortemHz je napisao/la:Hvala, i vama.S-Y-L-A-R je napisao/la:@MortemHZ
Samo što su iznijeti "realni" podaci za ove sezone u kojima je situacija sa Čelikom poznata svakome ko iole prati ovu ligu. Opet, i sa takvim podacima uzmi pa procentualno vidi gdje smo i šta smo, pa ćeš vidjeti da ta razlika nije tolika kako se predstavlja, ako je uopće i ima.
Nebitno, ponovo je pozitiva tu, ponovo Bilino izgleda onako kako je redovno izgledalo godinama nakon rata, pa se gledamo na kraju sezone. Sretan put i dolazak, a za raspoloženje u povratku ćemo se mi pobrinuti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Neko nalisa Celik najjci organzaciono da govorimo, e pa momci, nismo, tanki smo ko jufka, i svaki dan sve ovo u vodu moze pasti.
Ekipa nam je tanka, nije nesto al se momci bore.
Al imamo najvjernije navijace, kroz sta smo sve prosli i opet smo tu! I dalje cemo biti tu!
Al imamo najvjernije navijace, kroz sta smo sve prosli i opet smo tu! I dalje cemo biti tu!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Trudiš se, pratiti ćemo evoluciju kroz par generacija. Doći ćeš do Homo Sapiensa.Eisenbahner1921 je napisao/la:Mozda i sex padne.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Trebate vi uputiti zahvalnicu Dzaji Banja Luka.prisonbreak je napisao/la:Neko nalisa Celik najjci organzaciono da govorimo, e pa momci, nismo, tanki smo ko jufka, i svaki dan sve ovo u vodu moze pasti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- robertkosar
- Kontakt:
Zaboravio si reci ipobjedu bolje ekipe na terenu (Sarajevo)nickiZe88 je napisao/la:Dzaba se raspravljate, veceras gledajte puno Bilino i dobru tekmu, a veceras cemo na prepucavanja nakon tekme, vidjecemo ko ce nahebati

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobili su oni 'zahvalnicu'.sviunapad1010 je napisao/la:Trebate vi uputiti zahvalnicu Dzaji Banja Luka.prisonbreak je napisao/la:Neko nalisa Celik najjci organzaciono da govorimo, e pa momci, nismo, tanki smo ko jufka, i svaki dan sve ovo u vodu moze pasti.
Sretno danas Radniku, Čeliku, Zvijezdi i Krupi. Sretno i Veležu, Zvijezdi, Bratstvu i Slavenu. Sutra sretno Širokom.
Zaboravio sam dom najboljih ****. Sretno i TOŠKu i Slogi iz Doboja.
Zaboravio sam dom najboljih ****. Sretno i TOŠKu i Slogi iz Doboja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
U eurima ili KMprisonbreak je napisao/la:Dobili su oni 'zahvalnicu'.sviunapad1010 je napisao/la:Trebate vi uputiti zahvalnicu Dzaji Banja Luka.prisonbreak je napisao/la:Neko nalisa Celik najjci organzaciono da govorimo, e pa momci, nismo, tanki smo ko jufka, i svaki dan sve ovo u vodu moze pasti.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
U liramaU eurima ili KM

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Erdogan vs Alija
Dabogda nikad spokoj ne našo ako onaj svijet postoji.MocMahale444 je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
vala sramota sta govorite i pisete, zenicani i moje sarajlije, cast izuzecima pa su ostali na demokratakom nivo rasprave...
Sto se tice utakmice, zenicani su ja bih rekao za nijansu slabiji od nas al taj zaostatak ce nadoknaditi fanaticnom publikom. Pobjedit ce onaj ko se manje usere, ko bude imao više sreće, i na cijoj strani sudija bude. U nasoj ligi pola pobjede donosi sudija.
Nazalost ovo su naj veci faktori meceva u bh katastrofa ligi.
Sto se tice utakmice, zenicani su ja bih rekao za nijansu slabiji od nas al taj zaostatak ce nadoknaditi fanaticnom publikom. Pobjedit ce onaj ko se manje usere, ko bude imao više sreće, i na cijoj strani sudija bude. U nasoj ligi pola pobjede donosi sudija.
-
- Kontakt:
BH katastrofa ligi?Pitaristok je napisao/la:vala sramota sta govorite i pisete, zenicani i moje sarajlije, cast izuzecima pa su ostali na demokratakom nivo rasprave...
Napusti temu, ti si najslabija karika.
Životni saputnik! 1921
- prisonbreak
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la:vala sramota sta govorite i pisete, zenicani i moje sarajlije, cast izuzecima pa su ostali na demokratakom nivo rasprave...

- robertkosar
- Kontakt:
Da bog da tebe nasli u septickoj jami krepanog u dzerizu kretenu jedanPenaltiky je napisao/la:Dabogda nikad spokoj ne našo ako onaj svijet postoji.MocMahale444 je napisao/la:

Imali ovdje admin

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jaka Krupa
Deri lažne 'rvate!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Prejaka Krupa za drugi najjači skutorski klub.
MocMahale444 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.