FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Jericho » 26 avg 2018, 22:30

fun fact, Lautaro je već sad korisniji igrač od Icardija.

I pored toga sto je uvjerljivo najgori igrač Serie A u prvih 180minuta za Vecina i dalje nema zamjene. :urnebes:
Grande Luciano. :tokralju:

Forza Bologna iduće kolo, Conte je slobodan :kafa:
#SuningOUT

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 26 avg 2018, 22:32

Izmjena u 90+ se radi kad cuvas rezultat haah

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 avg 2018, 22:34

Je*o nas pas, pazza Inter u negativnom smislu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 avg 2018, 22:35

Bod protiv uvijek neugodnog Torina, dobro je :urnebes:

Lopata Handanovic, drag mi je ali onako nebi ni Berni reagira kod prvog gola. Nisam nesto narocito gleda prvo pol. pa necu ni komentirat prvih 45 minuta ali drugo pol je sramota, ljudi su nas ubili, i bez problema su mogli zabiti treci. Totalna dominacija na sredini terena, isto kao i kad smo igrali protiv Sassoula, izgledalo je kao da imamo igraca manje, sta cini jos debilnije cinjenicu da je Spaletti poslavio istu sredinu opet. Zbog cega je rastavio dvojac Gagliardini-Brozovic samo on zna. I nabijem ga na **** vise sa ovom zadnjom zamjenom u 89 minuti, uvik isto, ja da sam igrac obio bi mu ulazak.

Ok mi je kad netko sere po ekipi, igracima, treneru, ali da netko navija protiv svoje ekipe mi nikad nece bit jasno...prosle sezone bi ubili za bod viska u zadnjem kolu, samo se toga sjetite kad navijate za gol protivnika.
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 26 avg 2018, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2018, 22:36

SiamoNoi je napisao/la:I ne bi sa -4.Više što bi bio problem za paniku koja bi se stvorila oko kluba sa cime ce trebat prezivjet još barem tjedan dana nego što bi bio zabrinut da se kasnije lošiji start neće naplatit sa kamatama.
Sve ide prema planu.

Torino i Sassulo su 2/4 ekipe koje se nisu dobile prosle godine.Pola onog najgoreg smo prosli.Sad slijede lakše utakmice :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 avg 2018, 22:39

Trebo sam ispostovat i ne gledat utakmicu kad sam vidio da Vecino pocinje.

Jos Dalberta ubacuje, pi*ketina najveca

A za Dalberta, mislio sam hajd ovu sezonu ce valjda pocet pokazivat neki napredak. Isto sve

Da se citiram, sad je vec flopcina
arminz je napisao/la:Salu na stranu al ovo je bilo katastrofalan debi i nije mi jasno zasto. Proso je pripreme sa svojim timom, ne vjerujem da je trema jer je obicna prijateljska utakmica. Teren jest bio los al to nije nikakvo opravdanje. Samo da ne bude jos jedna prevara, izgleda ne moze proc prelazni rok da jednu ne dovedemo.
Tritolone je napisao/la:Pa lik je 2 treninga ima sa ekipom. Pitanje je jel uopce zna tal. tko zna koliko ce trajat period prilagodbe.
Dugo traje izgleda
Jericho je napisao/la:Momak je u zadnja 3 dana 2 puta autom išao u Francusku da sredi vizu pa se ukrcao na let za Lecce.. Imao sa ekipom 1-2 treninga i vec ga proglasavaju flopom. Kakvi likovi jbte :facepalm:
Thorin je napisao/la:Dalbert je mašina... ne brinem.za njega..

Vecino će biti dobar, ima onaj dugi korak i pregled igre da može ubrzati igru, Gags će se dobro oznojiti za svoje mjesto u prvih 11..
:rol:
arminz je napisao/la:Ovo sto je on pokazo nema veze za prilagodbom, covjek izgleda ko da nikad nije igro fudbal. Pet i pol minuta pogresnih poteza i dodavanja, mozda dvije dobre intervencije. Ne kazem da je flop, al ovo sto je pokazo je katastrofa i flop u najavi. Niko sretniji od mene ako je ovo nesto sto nije on.
Mago je napisao/la:Boze sacuvaj i sakloni. Cuj onog 5 minuta pogresnih poteza. Oj hljebe i Boze. Momak odradio 1 trening s ekipom. Citavo ljeto ga jbu ovi iz Nice i ne daju ma dodje u Inter. I onda pogrijesi par puta i nikad fudbal nije igrao. Niko ne vidi da je sve ostalo fino odradio. Jok. Jbem li ti loptu i majku. Mi smo jednostavno gvna.

A Dalbert ce bit medju najboljim igracima. Momak je masina. Bas kao sto ste srali i za Skriniara pa sad svrsavate na svaki njegov potez...
@Yuto :guz:

Yebo vas Dalbert a i vi njega
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2018, 22:47

Moram reći da sam neočekivano miran u ovom trenutku što se tiče nastavka sezone.Čak sam i sam sebe iznenadio koliko.

Predlažem i drugima isto što je vise moguce ako je ikako moguce.

Nece ovo dugo ovako.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 26 avg 2018, 22:48

Zar ste nešto drugo očekivali od ćelave spodobe? Ne kontam čemu čuđenje iznova..

Izmjena u nadoknadi vremena :tokralju:
Viva la France, as they say in Rome.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2018, 22:52

I ne zaboravite...

+1 u odnosu na Lazio.

A Milan ionako vodi Gattuso :kafa:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 26 avg 2018, 23:03

Ne znam što se odmah toliki pesimisti, ja mislim da za par kola dok se Rađa vrati i dok svi budu u punoj formi da ćemo većinom gledati igru sličnu onoj iz 1. pol.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2018, 23:08

Ubit će se boga u Bologni iduce kolo i otic mirno na reprezentativnu pauzu.Nakon pauze ova dva kola se nitko vise nece ni sjecat.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 avg 2018, 23:08

Smrt duplim postovima.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 avg 2018, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2018, 23:10

SiamoNoi je napisao/la:I ne zaboravite...

+1 u odnosu na Lazio.
tek cemo se cerati :kafa:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 avg 2018, 23:17

Mentalitet nam je zabio dva gola. Mentalitet ćelave kite. Prvo poluvrijeme odlično, prisutna želja za pobjedom, sjajna igra, dominacija u svakom pogledu. Bio sam siguran da će pasti još minimalno dva gola u drugom poluvremnu, al dolazi drugo poluvrijeme i maksimalna luzerska taktika Herr Luciana i naravno to rezultira krahom te primamo dva gola.

Ne krivim nikoga od igrača uprskos i Handanoviću i njegovom kiksu, Spal da je rekao da hoće još dva gola sigurno bi ih dobio. Nisam zabrinut igrom, nego sam zabrinut mentalitetom našeg trenera. Očigledno nam puno više odgovara kad trebamo ganjati rezultat nego kad ga imamo. Prošle sezone smo X puta se u to uvjerili. Da li je to zbog igrača? Mislim da nije. Spal zna postaviti igru, stabilizovati odbranu, jednostavno umije rukovati sa ekipom koja ima potencijal da dominira na terenu. Ali nema ono što je neophodno - MUDA.

I da, još sam mišljenja da možemo pratiti Juve.
"We need to suffer. And we need to fight."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 avg 2018, 08:00

Možete ih pratiti na društvenim mrežama. Vi sigurno imate 2. ekipu po kvaliteti u Italiji, ali imate celu na klupi o kojem ste uglavnom vi sve rekli.
Il Club più titolato al mondo!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 avg 2018, 10:28

Jericho je napisao/la:Jel se ijednom startalo sa 3 pozadi jos od Gasperinija?
Vidim Mazzarrija si izbrisao iz sjecanja :mrgreen:
Tritolone je napisao/la:Koji k je Handanovic ovdje radio ?
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Jel realno ovo? :tokralju: Krenuo prema korner zastavici praktički,pod 90 stupnjeva od Belottija i lopte se kreće :tokralju:

Da je neka odlucujuca utakmica za nesto o ovome bi se pisalo mjesec dana i istrazivalo je li prodao utakmicu.Nevjerojatan blackout.

Pišu da je bio upitan za utakmicu jer je dobio nekakav udarac :think:
Tritolone je napisao/la:Ogromna rupa na sredini terena, ovi svaku put dodu na 20 metara od gola bez ikakvog pritiska.
Tako je bilo negdje od prvog gola Torina.I ovaj ne mijenja ništa :tokralju:

Gagliardini cijele pripreme svaku po 90 praktički igrao i u prva dva kola ni minutu nije dobio :tokralju:
Tritolone je napisao/la:Lopata Handanovic, drag mi je ali onako nebi ni Berni reagira kod prvog gola.

Nećemo pretjerivat :mrgreen: Nakon toga nije više ni na pripremama nikad igrao :urnebes:
arminz je napisao/la:Jos Dalberta ubacuje, pi*ketina najveca
Na kraju bi svejedno ušao Dalbert 6 minuta kasnije jer je Vrsaljko izasao zbog ozljede kao i Kwadwo.Al da nije izasao zbog ozljede pitanje je kad bi itko drugi ušao...
Sime Vrsaljko spoke with Inter TV after making his Inter debut in the 2-2 draw with Torino wherein he was forced off the pitch with injury.

“I have a bit of pain, but it’s nothing serious and I’ll be ready for the next game. I’m sorry to our fans for the result.

“In the first half we were good, then after their first goal we did not manage to get back to doing what we know we can, we need to get up, think positive and look forward together.”

The Croatian international, who was one of the last to return to training, then spoke on his psychical condition.

I trained for just two weeks and it takes time to get to the right condition but there are no excuses. When it comes to going on the pitch it is always necessary to give 100% even though tonight it was not enough.”

Vrsaljko concluded the interview by sharing his feelings about playing at the San Siro.
Captain4 je napisao/la:Očigledno nam puno više odgovara kad trebamo ganjati rezultat nego kad ga imamo. Prošle sezone smo X puta se u to uvjerili.
Nisam bas siguran u ovo :mrgreen: Mislim da ne ide bas statistika u prilog ovome.
muxa je napisao/la:Vi sigurno imate 2. ekipu po kvaliteti u Italiji
Napoli je druga ekipa Italije.Uvjerljivo kao i prosle sezone.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 sep 2018, 17:08

Kako Lautaro ne igra a Maura nema??????

Jbem ti sve celavo debilno!!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 01 sep 2018, 17:12

Boji se Celavi da bi Lautaro razvalio pa je onda u problemu kad se Ikac vrati hahha

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 sep 2018, 17:13

Šta fali Keiti?

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 sep 2018, 17:15

Lautaro je najbolji igrac ove ekipe. Samo ga treba pustit da igra...

Sastav je ok osim sto je Lautara ostavio na klupi. :twisted:
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 01 sep 2018, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.