Ok najjaci ste u drzavi, gdje ce ko s vama realmadridjanima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zato što NISMO zadovoljni opet. Jer ovaj klub MOŽE i MORA puno bolje.zenica159 je napisao/la:Prvi ste na tabeli, klubu vam odlicno ide i opet vas dodje 4500(po savezu) na derbi protiv aktuelnog sampiona. Euforija ili ne ja sam samo napisao cinjenice, trenutno stanje liku koji kaze nije isto 10k u lavoru i na Bilinom.FrancescoTotti je napisao/la: Jel ti kontas da ste vi u euforiji kakvu niste imalo od rata pa na ovamo!?
Jel ti treba postavljat onu sliku nasih gostovanja iz nase sampionske sezone, kad smomi bili u euforiji? I kad nam je prosjecna posjecenost na kraju sezone bila odmah iza hajduka u regionu?
Ne blamiraj se. Fino je to sto ste stali ponovo iza kluba i sto vas je krenulo nabolje, ja sam vam medju prvima pozelio srecu kad je turcin dosao, al pises isto kao da imas 15Godina...
Onda pratite klub samo kad titulu donosi, ostale sezone ko yebe.Stroj1946 je napisao/la: Zato što NISMO zadovoljni opet. Jer ovaj klub MOŽE i MORA puno bolje.
Pa samo pisemo trenutno stanje, ne zivimo u proslosti. Druga stvar je sto vama to smeta, yebiga bice nekad titula pa i navijaca na stadionu.FrancescoTotti je napisao/la:Majke mi zenicani trenutno isto tuzlaci dok su bili nesto pod sisojinom dojkom! Ne smijes im nista rec, oni su najjaci u drzavi po posjeti, organizaciji, ma svemu.. a tek pocelo prvenstvo...
Čekaju evropuzenica159 je napisao/la:Onda pratite klub samo kad titulu donosi, ostale sezone ko yebe.Stroj1946 je napisao/la: Zato što NISMO zadovoljni opet. Jer ovaj klub MOŽE i MORA puno bolje.
Ma ja to je to. Imate sve sto mi nemamo nit smo ikad imalizenica159 je napisao/la:Pa samo pisemo trenutno stanje, ne zivimo u proslosti. Druga stvar je sto vama to smeta, yebiga bice nekad titula pa i navijaca na stadionu.FrancescoTotti je napisao/la:Majke mi zenicani trenutno isto tuzlaci dok su bili nesto pod sisojinom dojkom! Ne smijes im nista rec, oni su najjaci u drzavi po posjeti, organizaciji, ma svemu.. a tek pocelo prvenstvo...
Normalno da ne smijete Nama nista reci sibicari jedni, 20 i nesto godino nismo u vrhu bili, politika unazadila klub dugi niz godina, ali uvijek smo klub pratili i punili stadion kmico jedna, kao i veceras sto cemo, dok bi se vasa grupa vec davno ugasila i ne bi vas bilo milju ukupno da ste u nasoj situaciji.FrancescoTotti je napisao/la:Majke mi zenicani trenutno isto tuzlaci dok su bili nesto pod sisojinom dojkom! Ne smijes im nista rec, oni su najjaci u drzavi po posjeti, organizaciji, ma svemu.. a tek pocelo prvenstvo...
Opet ti o toj proslosti, moramo gledati naprijed a ne nazad.FrancescoTotti je napisao/la: Ma ja to je to. Imate sve sto mi nemamo nit smo ikad imali
Naravno da jesu!! Oni nisu derbi i europski navijaci kao mi! Oni zive svoj klub kao niko u regionu. REAL MADRID!!MortemHz je napisao/la:Uvijek punili stadion kažeš?
its kaming houmFrancescoTotti je napisao/la:Misljenja sam da ako pobjede sarajevo veceras da bi real madridjani mogli hladno i do titule prvaka !
Ima, u zadnjih Atalanta godina jednom ste imali najbolju posjetu. Borussija Dortmund niti jednom.skoroalen je napisao/la:Sreća pa nemaju nigdje podaci prosječnog broja gledalaca svake sezone.
Virto, ti imaš onu sliku, de je postavi da ne tražim sad, gledam Liverpul.
Papci jedni vama i jest osto samo taj Čelik i čimburijada u černobilju i naravno gostovanje klubova iz glavnog gradaConvicts1988 je napisao/la:Čekaju evropuzenica159 je napisao/la:Onda pratite klub samo kad titulu donosi, ostale sezone ko yebe.Stroj1946 je napisao/la: Zato što NISMO zadovoljni opet. Jer ovaj klub MOŽE i MORA puno bolje.
Ma daj sliku da se sa Zeničanima uporedimo, da vidimo kako su punili stadion. Iz njihovog upoređivanja veličine gradova i broja stanovnika, da se zaključit da smatraju da su posjećeniji i od vas. Daj da vidimo prosjek, Sarajevo vs Zenica.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima, u zadnjih Atalanta godina jednom ste imali najbolju posjetu. Borussija Dortmund niti jednom.skoroalen je napisao/la:Sreća pa nemaju nigdje podaci prosječnog broja gledalaca svake sezone.
Virto, ti imaš onu sliku, de je postavi da ne tražim sad, gledam Liverpul.
Ovo navodi na zakljucak da se potpuno opravdano raspravljate o posjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.