AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... eturn-from
Sta kazete na ovo? Ja mislim da su ovakve vijesti smijesne. Kaka ostaje u Realu iako to vise nikada nece biti stari Kaka ali eto daj Boze da se bar malo vrati u formu
Sta kazete na ovo? Ja mislim da su ovakve vijesti smijesne. Kaka ostaje u Realu iako to vise nikada nece biti stari Kaka ali eto daj Boze da se bar malo vrati u formu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... eturn-from
ja mislim da od toga nema ništa, a volio bi da ode ronaldinjo jer iako igra dobro u milanu i jedan je od boljih ipak zbog njega je ekipa rob formacije 4-3-3, sad nešto su s njim probali kao polušpicom, ali nije to to, nebi bilo loše umjesto njega dovesti jednog pravog veznjaka, nemora biti kaka, nebi se bunio ni da bude recimo hernanes, ili ovaj pastore iz palerma, ma ima još nekoliko dobrih solucija.
al često se nešto spominje taj odlazak kake, prvo inter, pa sad milan, možda ga morinjo i ne želi u timu više, mada vjerovatno kraj ozila sad i nema mjesta u prvih 11
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
a to sto se tice ronaldinha da ne moze igrati klasicnu 10-ku nije tacno, pa vidi protiv parme da je odlicno odigrao, moze taj sve igrati mada najvise voli tu lijevu stranu, al odlicno se uklapa ui u sredinu iza dva spica i mislim da cemo u nastavku sezone igrati takvu formaciju
a to sto se tice ronaldinha da ne moze igrati klasicnu 10-ku nije tacno, pa vidi protiv parme da je odlicno odigrao, moze taj sve igrati mada najvise voli tu lijevu stranu, al odlicno se uklapa ui u sredinu iza dva spica i mislim da cemo u nastavku sezone igrati takvu formaciju

- tony-mortale
- Kontakt:
nisam gledao protiv parme, al pobjedili su individualnim potezom pirla, sad šta je to tako spektakularno napravio dinjo na toj utakmici stvarno neznam, al gledao sam sve ostale utakmice i on jednostavno ne trči tako da nemože tu poziciju kvalitetno odigrati bez puno kretanja,ronaldo99 je napisao/la:sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
ja sam već rekao da sam protiv kake, ja sam za jednog beka prije svega(mada i 3 beka nebi bila previše) pa tek onda tražiti veznjaka, pa onda ako bude potrebe još nekog,
sad čitam da hoće davida luiza iz befice da dovedu, čini mi se da je to onaj sa valderama frizurom,dobar je mlad perspektivan, al ima većih problema od stopera, baš nam fali stopera samo 6 ih sad ima u timu

pogledaj na prethodnoj stranici klip sa utakmice Parma-Milan pa vidi šta je radio Dinjotony-mortale je napisao/la:nisam gledao protiv parme, al pobjedili su individualnim potezom pirla, sad šta je to tako spektakularno napravio dinjo na toj utakmici stvarno neznam, al gledao sam sve ostale utakmice i on jednostavno ne trči tako da nemože tu poziciju kvalitetno odigrati bez puno kretanja,ronaldo99 je napisao/la:sve su cesci natpisi da hoce da vrate kaku'...hajde da cujem vase misljenje jeste li za ili protiv....ja sam protiv, mada ne znam da ga vrate kakav bi bio, ipak nas je taj covjek puno zaduzio, odveo nas 2007 do planetarne slave....
ja sam već rekao da sam protiv kake, ja sam za jednog beka prije svega(mada i 3 beka nebi bila previše) pa tek onda tražiti veznjaka, pa onda ako bude potrebe još nekog,
sad čitam da hoće davida luiza iz befice da dovedu, čini mi se da je to onaj sa valderama frizurom,dobar je mlad perspektivan, al ima većih problema od stopera, baš nam fali stopera samo 6 ih sad ima u timu

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Uuuuuuuuuuu evo čitam nove, DOBRE Vijesti !!!
Kaka kontaktirao Galliania i Milanova odluka je prodati Dinha Galaxiju i s tim novcem vratiti Kaku
Onda Milan sprema ponudu za Brazilskog mladog reprezentativca Davida Luiza iz Benfice od 20 miliona ,perspektivni fudbaler koji može igrati na poziciji stopera i lijevog beka.Milan takodje oklijeva dali poslati tu ponudu za Ramija iz Lillea ili pomenutog David Luiz-a
ONDA PO MENI NAJBOLJA VIJEST !!!
Milan bi mogao da dovede desnog beka Chelsea Branislava Ivanovića !!!
i to besplatno ! on ne zeli da produzi s Chelseaom a i Chelsea ne zeli snjim,za bivseg fudbalera Lokomotive je zainteresovan i Real Madrid ...
Ivanović po meni jedan od najboljih desnih bekova,ima predobar šut,dobar u odbrani ali spor iako je bek volio bih njega ... Čini nam se da uprava milana razmislja o novoj politici,žele pojacati odbranu,da napomenem igrace : Bale,Luiz,Rami,Ivanović ... takodje mislim da je dobar potez ovaj mijenjanja Kake za Dinja,jer Dinjo ima 31,a Kaka 27 godina moci cemo i da igramo formaciji 4-4-2 isto tako iako je Kaka u losoj formi mislim da mu je ovo posljednja prilika,da u Realu nema sta traziti pored Ozila i Di Marie ... a ako bi dosao u Milan nasi navijaci bi mu davali podrsku i podigli mu MORAL i mislim da se moze vratiti u formu iz 2006/7

Kaka kontaktirao Galliania i Milanova odluka je prodati Dinha Galaxiju i s tim novcem vratiti Kaku

Onda Milan sprema ponudu za Brazilskog mladog reprezentativca Davida Luiza iz Benfice od 20 miliona ,perspektivni fudbaler koji može igrati na poziciji stopera i lijevog beka.Milan takodje oklijeva dali poslati tu ponudu za Ramija iz Lillea ili pomenutog David Luiz-a

ONDA PO MENI NAJBOLJA VIJEST !!!
Milan bi mogao da dovede desnog beka Chelsea Branislava Ivanovića !!!

Ivanović po meni jedan od najboljih desnih bekova,ima predobar šut,dobar u odbrani ali spor iako je bek volio bih njega ... Čini nam se da uprava milana razmislja o novoj politici,žele pojacati odbranu,da napomenem igrace : Bale,Luiz,Rami,Ivanović ... takodje mislim da je dobar potez ovaj mijenjanja Kake za Dinja,jer Dinjo ima 31,a Kaka 27 godina moci cemo i da igramo formaciji 4-4-2 isto tako iako je Kaka u losoj formi mislim da mu je ovo posljednja prilika,da u Realu nema sta traziti pored Ozila i Di Marie ... a ako bi dosao u Milan nasi navijaci bi mu davali podrsku i podigli mu MORAL i mislim da se moze vratiti u formu iz 2006/7

- tony-mortale
- Kontakt:
evo zabi ga pato za brazil, a i on, robinjo i silva u početnih 11.
za dinja ja nisam rekao da je loš, samo mi se čini da se ne trudi dovoljno, eto ako neko zna gdje se to može naći nek stavi koliko km pretrči po utakmici
za dinja ja nisam rekao da je loš, samo mi se čini da se ne trudi dovoljno, eto ako neko zna gdje se to može naći nek stavi koliko km pretrči po utakmici
[youtube][/youtube]
Eh kad bi bar pola ovako igrao u Realu

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
da je babi muda bila bi dedaRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kaka : " Khm-khm jooj koji ću

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne moze svaki put igrati na istom nivou, mada bih ja isto volio da igraa u Realu kao sto je igrao u Milanu, al tesko, prvenstveno su tu povrede koje su ga sprijecile, pa onda fudbal u Primeri, jer se tamo igra drugaciji fudbal za razliku od Italijanskog.Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
uuuhhhh sta ce to bit QUARESMA 18 došo' na Milanovu temuQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne moze svaki put igrati na istom nivou, mada bih ja isto volio da igraa u Realu kao sto je igrao u Milanu, al tesko, prvenstveno su tu povrede koje su ga sprijecile, pa onda fudbal u Primeri, jer se tamo igra drugaciji fudbal za razliku od Italijanskog.Raul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]tony-mortale je napisao/la: nisam gledao protiv parme, al pobjedili su individualnim potezom pirla, sad šta je to tako spektakularno napravio dinjo na toj utakmici stvarno neznam, al gledao sam sve ostale utakmice i on jednostavno ne trči tako da nemože tu poziciju kvalitetno odigrati bez puno kretanja,
pogledaj sta i kako je igrao obrati paznju na njegovo kretanje gdje dolazi po lopte i kako igra tu poziciju, i pogledaj koliko je lopti dao ibri i robinhu u prvom dijelu, ne mozes reci da smo pobijedili indivudalno, imali smo sansi samo sto eto nismo dali gol odnosno mirante imao svoju noc, kazes da nisi gledao a sudis igrace to mi ne ide u glavu....
ronaldinho ove godine igra kao preporodjen lik trci kao nikad do sada vraca se trudi se oduzima lopte jednostavno je zeljan igre, ne znam jesi i jednu utakmicu milana gledao???
- Los*Blancos
- Kontakt:
@robovi88 dobro je vise babe i deda 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- tony-mortale
- Kontakt:
@ronaldo
čitaj s razumjevanjem, al ponoviću samo za tebe znači pogledao sam bar 30-40 utakmica ronaldinja u dresu milana i ni u jednoj nije trčao ni približno onoliko koliko trče danas vrhunski igrači, e sad ako je to i uspio u jednoj utakmici(mada čisto sumnjam) nije puno popravio statistiku,
da ima tehniku i da može uvijek svojim potezom riješiti utakmicu to stoji, ali ja bi od milana htio puno više od toga da gledam 90 minuta šetanja i molim boga da neko dobije inspiraciju(npr ibra ove sezone) i sve sam riješi, a da protivnik nema svoj dan i ne kazni nas kontranapadima. i ne mislim samo da je dinjo razlog tu dodaj i pirla i gatuza i sedorfa koji evidentno ne trče koliko današnji fudbal zahtjeva(opet molim, zna li iko ima li igdje tih statistika o pretrčanim km)
ok ti si zadovoljan i ovako, ja nisam baš i sve cool
čitaj s razumjevanjem, al ponoviću samo za tebe znači pogledao sam bar 30-40 utakmica ronaldinja u dresu milana i ni u jednoj nije trčao ni približno onoliko koliko trče danas vrhunski igrači, e sad ako je to i uspio u jednoj utakmici(mada čisto sumnjam) nije puno popravio statistiku,
da ima tehniku i da može uvijek svojim potezom riješiti utakmicu to stoji, ali ja bi od milana htio puno više od toga da gledam 90 minuta šetanja i molim boga da neko dobije inspiraciju(npr ibra ove sezone) i sve sam riješi, a da protivnik nema svoj dan i ne kazni nas kontranapadima. i ne mislim samo da je dinjo razlog tu dodaj i pirla i gatuza i sedorfa koji evidentno ne trče koliko današnji fudbal zahtjeva(opet molim, zna li iko ima li igdje tih statistika o pretrčanim km)
ok ti si zadovoljan i ovako, ja nisam baš i sve cool
Ronaldinho: Ostajem u Milanu
Milanov brazilski playmaker Ronaldinho nema nikakve namjere napustiti "rossonere", kako to veće neko vrijeme najavljuju talijanski mediji...
ovo sam i očekivao ... tako da nista od Kake

Milanov brazilski playmaker Ronaldinho nema nikakve namjere napustiti "rossonere", kako to veće neko vrijeme najavljuju talijanski mediji...

@Toni ti bi sad dao Ronaldinha za Essiena npr jel? Trkace mozes naci na svakom koraku, svaka budala moze trcat (cist primjer Gatuso) ali igraca ko Ronaldinho vise NEMA, ne proizvodi se,gotovo, kako god hoces. To je unikatan igrac koji moze svaku ekipu skoro pa sam razbiti. Toliko o Ronaldinhu.
A ovo o Kaki cisto sumnjam. Naravno da bih volio da se vrati jer mi je najdrazi igrac ali sam Mourinho je rekao da ce igru graditi na njemu tako da nista od toga.
A ovo o Kaki cisto sumnjam. Naravno da bih volio da se vrati jer mi je najdrazi igrac ali sam Mourinho je rekao da ce igru graditi na njemu tako da nista od toga.
- tony-mortale
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:@Toni ti bi sad dao Ronaldinha za Essiena npr jel? Trkace mozes naci na svakom koraku, svaka budala moze trcat (cist primjer Gatuso) ali igraca ko Ronaldinho vise NEMA, ne proizvodi se,gotovo, kako god hoces. To je unikatan igrac koji moze svaku ekipu skoro pa sam razbiti. Toliko o Ronaldinhu.
pa kad ima trkača na svakom koraku što ih nema u milanu

a ostali sve johnny walkeri,
nebi ja dao ronaldinja za esiena, al bi npr i gatuza i ambrosinija i pirla i sedorfa i to sve za jednog esiena i dao još para, jer budimo realni za dinja neko mora trčati, a ovi su kao i on.
inače kakin otac danas bio u milanu, e sad jel samo šoping u pitanju ko zna
galijani navodno u los angelesu, e sad šta će biti ostaje da vidimo, uglavnom budućnosti sa ronaldinjom, pirlom, ambrosinijem i sedorfom nema jer sva 4 zajedno će u preostaloj karijeri odigrati 2 poštene sezone
Za ostale se slazem ali Ronaldinho ni za kog na svijetu.
Ozil propusta Utakmicu u Ligi Sampiona protiv Milana
Ofanzivni vezista povredio je skočni zglob tokom meča Nemačke protiv Turkske u okviru kvalifikacija za Euro 2012, i po rečima FootballPress-a, on će propustiti duel protiv Milana 19. oktobra, jer će mu biti potrebne 2-3 nedelje za potpuni oporavak.
Rossoneri će ići na Santiago Bernabeu, na jednu od najuzbudljivijih utakmica grupne faze takmičenja, a Ozil će morati da posmatra svoje saigrače protiv Milana sa tribina.

Ofanzivni vezista povredio je skočni zglob tokom meča Nemačke protiv Turkske u okviru kvalifikacija za Euro 2012, i po rečima FootballPress-a, on će propustiti duel protiv Milana 19. oktobra, jer će mu biti potrebne 2-3 nedelje za potpuni oporavak.
Rossoneri će ići na Santiago Bernabeu, na jednu od najuzbudljivijih utakmica grupne faze takmičenja, a Ozil će morati da posmatra svoje saigrače protiv Milana sa tribina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.