Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2018, 23:29

Brokula je napisao/la:Koji debil moraš bit da maltretiraš i zlostavljaš bilo koju životinju. Kad drugog čovjeka muči, ok, ima nekog smisla. Može biti milion razloga i povoda, ali životinju mučiti je za dno džehenema
Razlog je jednostavan. Isti kao i kod većine zlostavljanja, porodičnog, školskog, nebitno.

Igraju se boga. Žele da osjete moć, da zavaraju sebe da nisu jadna bića, ona najbezvrijednija forma postojanja barem na tih nekoliko trenutaka. Svako nađe žrtvu koja im odgovara, al moraš baš bit oštećen i poremećen da to bude nešto toliko slabije od tebe poput mačke.

Smijem se kladiti u život da je ovo djete zlostavljano u školi ili od strane nekog od roditelja, koji su ga uvjerili da je bezvrijedan.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 avg 2018, 23:29

To su simptomi psihoza
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 31 avg 2018, 23:30

Nahranit' lavove tim ljudima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 avg 2018, 23:31

Pa ti to je kada svakakva stoka moze imati dijete, a puste ga sa lanca. Sa druge strane nema ko da to prati i sankcionise jer nema drzave. Sutra to dijete koje tokom djetinstva nije spoznalo empatiju ce da unisti zivot ili sebi ili nekom trecem.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 avg 2018, 23:31

Marsal je napisao/la: Ja baš danas sa nekom palijom izašao prijetit djeci, napuckali nekog kera na mačku mi :lol: onaj jedan ode po daidžu kažu, saću ja vidjet :urnebes: ni daidže ni njega :mrgreen:
Vidiš Anele kako pravi moderatori uvode red :salut:

Tako i meni slično jednom bilo, neka trojica možda 14-15 godina i psa na mog mačka, drž ga pa drž ga. Ja izletim iz kuće reko hoćete li da vas podavim sad, kaže jedan sad ću ja tatu zvati. Reko evo mi kuće, samo pozvoni kad dođe ( bolan ja se prep'o krenuo noževe sakupljati kod kuće, oklagiju tražio da ga tučem ... ) Dođe njegov stari, viče šta je uradio, reko tako... Kad on njega napade, jesi ti normalan, šta me sramotiš, jesam te tako učio da se ponašaš... i ode mali plačući kući a ja hodžu tražiti da strahu salivam :mrgreen:
Zadnja izmjena: harden, dana/u 31 avg 2018, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 31 avg 2018, 23:33

Brokula je napisao/la:Koji debil moraš bit da maltretiraš i zlostavljaš bilo koju životinju. Kad drugog čovjeka muči, ok, ima nekog smisla. Može biti milion razloga i povoda, ali životinju mučiti je za dno džehenema
Malo je to više od klasičnog debilstva, ljudi baš imaju potrebu, osobinu da maltretiraju slabije od sebe, bilo ko, svako i sebe može uhvatiti u toj misli ili djelu, skrivenijem ili očitijem. Volio bih da mi to neko objasni jer ne vidim u životinjskom svijetu da se to često dešava, vjerovatno je to neki nus proizvod samog intelekta, tj. same spoznaje da si u nečemu bolji, preči od nekoga drugog.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 avg 2018, 23:33

Aerials je napisao/la:Nahranit' lavove tim ljudima.
Pazi da ne izađeš na dnevniku PTPC-a
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 31 avg 2018, 23:34

Penaltiky je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Nahranit' lavove tim ljudima.
Pazi da ne izađeš na dnevniku PTPC-a
:?: :hmmmmm:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 avg 2018, 23:36

harden je napisao/la: Kad on njega napade, jesi ti normalan, šta me sramotiš, jesam te tako učio da se ponašaš...
Rijetko gdje ćeš ovo danas vidjeti. Svi su odmah u fazonu moje dijete je upravu, šta ti imaš govoriti za moje dijete, ko je tebe šta pitao i slično...
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 avg 2018, 23:38

Krenuo sam čitati saopštenje BHFanaticosa, došao do polahko i odustao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 avg 2018, 23:40

Derdiyok je napisao/la:
harden je napisao/la: Kad on njega napade, jesi ti normalan, šta me sramotiš, jesam te tako učio da se ponašaš...
Rijetko gdje ćeš ovo danas vidjeti. Svi su odmah u fazonu moje dijete je upravu, šta ti imaš govoriti za moje dijete, ko je tebe šta pitao i slično...
To jest' tačno, baš me iznenadilo. Očekivao sam da će mi neki drvosječa od 100kg yebat sve po spisku jer sam mu napao dijete, a ono potpuno drugačija situacija. Taman mislio čim je dijete takvo sigurno ni stari nije dobar sa glavom...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 avg 2018, 23:42

Derdiyok je napisao/la:Vojničko
slika

slika

slika
Što bi rekao Šurda od pijanog oca rađaju se blesava djeca a od blesave djece konačno svijet će da propadne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 avg 2018, 23:48

harden je napisao/la: To jest' tačno, baš me iznenadilo. Očekivao sam da će mi neki drvosječa od 100kg yebat sve po spisku jer sam mu napao dijete, a ono potpuno drugačija situacija. Taman mislio čim je dijete takvo sigurno ni stari nije dobar sa glavom...
Tako je neki klinjo na stadionu danima podyebavo jarana, a jaran je ono baš ljudina, zafrkancija ali kad ti jednom lijepo kaže nemoj više - nemoj, jer će te jbt nastaviš li... i ovaj njega provocira, provocira, odgovara mu, dobacuje i ovaj hop i šamarčinu mu razvali. Ode mali po babu, dolazi babo sav važan i odmah jarana za vrat, a ovaj ni pet ni šest nego babu šakom u bradu, trči mali kući po mater donose vodu poljevaju ga :urnebes: joj jbo mater šta sam se svega nagledao u ovom svom selu :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 avg 2018, 23:51

Marsal je napisao/la:
harden je napisao/la: To jest' tačno, baš me iznenadilo. Očekivao sam da će mi neki drvosječa od 100kg yebat sve po spisku jer sam mu napao dijete, a ono potpuno drugačija situacija. Taman mislio čim je dijete takvo sigurno ni stari nije dobar sa glavom...
Tako je neki klinjo na stadionu danima podyebavo jarana, a jaran je ono baš ljudina, zafrkancija ali kad ti jednom lijepo kaže nemoj više - nemoj, jer će te jbt nastaviš li... i ovaj njega provocira, provocira, odgovara mu, dobacuje i ovaj hop i šamarčinu mu razvali. Ode mali po babu, dolazi babo sav važan i odmah jarana za vrat, a ovaj ni pet ni šest nego babu šakom u bradu, trči mali kući po mater donose vodu poljevaju ga :urnebes: joj jbo mater šta sam se svega nagledao u ovom svom selu :rol:
ja sam tako zvizno šamae jednom malcu meni 18 njemu 15, burazu mu dvajs, ode on po buraza dolazi buraz, tako i tako, poče ga buraz šutat :rol:

A jednom poslijepodne sjedim s jednim djevojčetom na Jali, imo negdje 18-19 godina i neka 4 dripca sjeli prekoputa, i počeli provocirat. **** situacija a u blizini baš neka starija ekipa sjedi koja me tad gotivila ko mladog metalca, dolazi najveći među njima i tiltova jednog koji je sjedio na naslonu klupe i pita ima li još neko nešto čupi reć :mrgreen:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 sep 2018, 00:23

Joj kad uleti s ovim "isn't it lovely.." :ljepota:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 sep 2018, 00:42

harden je napisao/la:
Vidiš Anele kako pravi moderatori uvode red :salut:
Imam neki osjećaj da si me ti izdo na izborima :|
Pld W D L
38 26 12 0

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 01 sep 2018, 00:47

jeste da je subota ali, sretna nova školska godina svima koji je slave!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 01 sep 2018, 01:38

jolicnikola je napisao/la:jeste da je subota ali, sretna nova školska godina svima koji je slave!
Još koja sveska i sezona lova počinje!
"We need to suffer. And we need to fight."

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 sep 2018, 02:52

Derdiyok je napisao/la:Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
Well, well... :twisted:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 01 sep 2018, 03:27

Mokroguz je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
Well, well... :twisted:
Pardon, homoseksualce. :mrgreen:

Mostarke brato :ljepota:

Kol'ko je sad sati kod tebe ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 7 gostiju.