Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Ja baš danas sa nekom palijom izašao prijetit djeci, napuckali nekog kera na mačku miDerdiyok je napisao/la:Vojničko

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Ja baš danas sa nekom palijom izašao prijetit djeci, napuckali nekog kera na mačku miDerdiyok je napisao/la:Vojničko
onaj jedan ode po daidžu kažu, saću ja vidjet
ni daidže ni njega
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Pa da stavim Rastu u takvoj velicini banovali bi mePegi10 je napisao/la: Sitno je to, pazi u banella i Ramiza Nigerijski Walcott u prirodnoj velicini

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma yebo mu dajdža mater.Marsal je napisao/la: Ja baš danas sa nekom palijom izašao prijetit djeci, napuckali nekog kera na mačku mionaj jedan ode po daidžu kažu, saću ja vidjet
ni daidže ni njega
Umjesto djecu da uče normalnim stvarima...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Marsal
- Kontakt:
Ma bega ba nisam ja kabadahija ba, ja sam qrac obični, ali ne volim kad neko pati životinje...tad baš ono reagujem da i sam sebe kasnije pitam šta me spopalo
pogotovo eno moju mačketinu, hranim je 3 godine, odgajam, 7 dana je pazio ko dijete najrođenije kad je bila bolesna, vodio veterinaru, para skršio i da dođe neko da je nabije nogom ili napucka kera na nju, pa jbt ću mu znanje makar me utokom upuco

Jedan omanji lik sa Slatine sjedi pije pivu, dijete šuta štene, ustade poče galamit na dijete. Otac djeteta dolazi i sere, nek udara šta te boli ****, govori ovaj a jel, kad će ovaj a jest, taj manji odlazi do neke kamare građe uzima paliju i oca udara. Mi pijemo pivu i plješćemo.Marsal je napisao/la:Ja baš danas sa nekom palijom izašao prijetit djeci, napuckali nekog kera na mačku miDerdiyok je napisao/la:Vojničko
onaj jedan ode po daidžu kažu, saću ja vidjet
ni daidže ni njega

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Imam jednog poznanika, bolesnika u dusu i mozak, taj sta je mackama i gusterima radio to je za dozivotne. U onu vrecu od krompira ubacio macku, i na sine je postavio. Ali zivot se pobrinuo za njega, bar deset lomova sto ruku, sto nogu, droga, zatvor...Sve to neko isprati i nagradi.Marsal je napisao/la:Ma bega ba nisam ja kabadahija ba, ja sam qrac obični, ali ne volim kad neko pati životinje...tad baš ono reagujem da i sam sebe kasnije pitam šta me spopalopogotovo eno moju mačketinu, hranim je 3 godine, odgajam, 7 dana je pazio ko dijete najrođenije kad je bila bolesna, vodio veterinaru, para skršio i da dođe neko da je nabije nogom ili napucka kera na nju, pa jbt ću mu znanje makar me utokom upuco
Svaka mu čast na slikovitom dočaravanju.Penaltiky je napisao/la:
Jedan omanji lik sa Slatine sjedi pije pivu, dijete šuta štene, ustade poče galamit na dijete. Otac djeteta dolazi i sere, nek udara šta te boli ****, govori ovaj a jel, kad će ovaj a jest, taj manji odlazi do neke kamare građe uzima paliju i oca udara. Mi pijemo pivu i plješćemo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Marsal
- Kontakt:
Trebali ste se pridružit.Penaltiky je napisao/la: Mi pijemo pivu i plješćemo.

Isto tako je komšija mačku okreno na ražnju jbm mu sve, em mu se dijete rodilo retardirano em je ostao invalid kasnije u životu, ima neke pravde i na ovom svijetu.bega_afc je napisao/la:
Imam jednog poznanika, bolesnika u dusu i mozak, taj sta je mackama i gusterima radio to je za dozivotne. U onu vrecu od krompira ubacio macku, i na sine je postavio. Ali zivot se pobrinuo za njega, bar deset lomova sto ruku, sto nogu, droga, zatvor...Sve to neko isprati i nagradi.
Al najsmješnije je pošto je taj metar i želja da poraste prvo odmjeri tog konja, pa ode i vraća se s nekom palijomDerdiyok je napisao/la:Svaka mu čast na slikovitom dočaravanju.Penaltiky je napisao/la:
Jedan omanji lik sa Slatine sjedi pije pivu, dijete šuta štene, ustade poče galamit na dijete. Otac djeteta dolazi i sere, nek udara šta te boli ****, govori ovaj a jel, kad će ovaj a jest, taj manji odlazi do neke kamare građe uzima paliju i oca udara. Mi pijemo pivu i plješćemo.

@Maršal
Nije bilo nikakve potrebe.
Ovaj je par dana bukvalno nakon toga sletio sa komsijine aslame, sa samog vrha, ono mjesto sto nikad niko ne moze ubrati. Ko djecica, uvalili se covjeku pred mrak, ispratili ga u goste, ali vraga, on isao do piljare i eto ti ga nazad, odmah u garazu po sikiricu. Dok je on nazad, ovaj je vec sletio s vrha, drzi lijevo rame u desnoj saci. Ostavi komso sikiricu momentalno, upali auto i u hitnu.Marsal je napisao/la: Isto tako je komšija mačku okreno na ražnju jbm mu sve, em mu se dijete rodilo retardirano em je ostao invalid kasnije u životu, ima neke pravde i na ovom svijetu.
Ma mački ko našteti uvijek ima posljedice, na bilo kakav način, bilo je slučajeva gdje je čovjek ubio mačku, a ona mu se prikazivala poslije...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Imo sam i ja nekog mačka i razbolio se nešto nije htio da jede, odvedem ga veterinaru tu potrošim 40-50KM i oporavio se on počeo ponovo jesti, guziti.... I 3 dana nakon tog neki kerovi ga poderu i crnke 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Koja je to rasa i crnke?anell je napisao/la:Imo sam i ja nekog mačka i razbolio se nešto nije htio da jede, odvedem ga veterinaru tu potrošim 40-50KM i oporavio se on počeo ponovo jesti, guziti.... I 3 dana nakon tog neki kerovi ga poderu i crnke
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisi ti Selvinu brlju probo, ukažu ti se Gavrilo i Katarina Kosača šaha igraju.Rokoko87 je napisao/la:Ma mački ko našteti uvijek ima posljedice, na bilo kakav način, bilo je slučajeva gdje je čovjek ubio mačku, a ona mu se prikazivala poslije...
Nije to tvoj macak bio. Garant komsijin.anell je napisao/la:Imo sam i ja nekog mačka i razbolio se nešto nije htio da jede, odvedem ga veterinaru tu potrošim 40-50KM i oporavio se on počeo ponovo jesti, guziti.... I 3 dana nakon tog neki kerovi ga poderu i crnke

Koji debil moraš bit da maltretiraš i zlostavljaš bilo koju životinju. Kad drugog čovjeka muči, ok, ima nekog smisla. Može biti milion razloga i povoda, ali životinju mučiti je za dno džehenema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, NebeskaSila96, Wlad55 i 11 gostiju.