Tamno plaviHigh je napisao/la:Kolika busa idu? Dva? Svi u plavi auto!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tamno plaviHigh je napisao/la:Kolika busa idu? Dva? Svi u plavi auto!
Gdje je bordo?High je napisao/la:Kolika busa idu? Dva? Svi u plavi auto!
Povedi brata, kad on ide samo gost daje golovemoj uzor-S.G je napisao/la:Vidimo se na zapadu. Svi u bijelim majicama!
Nećemo ti zamjeriti ovaj upad na temu, vidi se da si neko dijete koje je jucer iz pelena izašao.OdmutNicaze1988 je napisao/la:Sve se ne lozite a protiv Zrinje vas nije 600 bilo.Toliko o nafuravanju pitarcica
Ne bih rekao, mislim da će tu Aleksandar, a i na onom videu s treninga se vidi da je tu on. Mada, moguće je i to za Dupovca. Bum videli..skoroalen je napisao/la:Hilmo, trese ti se stolica zbog ovih indijanaca! Nemoj da budu izbori i na temi za mjesec.![]()
Btw, zna l' neko jesu l' tačne glasine da se Dupovac uigrava za ovu tekmu, pored živog Šofranca?
Do tebe je.MortemHz je napisao/la:Je l' do mene ili se samo ja sjećam Dupovca kao boljeg igrača od ovoga trenutnog?
Nije, isti smo. I meni djeluje kao da je od odlaska iz Bosne odigrao šest utakmica, od tog četiri ušao s klupe. Nesigurniji je nego prije.MortemHz je napisao/la:Je l' do mene ili se samo ja sjećam Dupovca kao boljeg igrača od ovoga trenutnog?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, atomskaNavika, Bing [Bot], Lecler, MaroonBjelave, mire971 i 55 gostiju.