Prva liga FBiH - 2018/19

Moderator/ica: GracanicaAA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH - 2018/19

Post Postao/la mujoisuljo » 31 avg 2018, 11:27

Mexico je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Pehar hat-trick u subotu :bih:
Dokle sve ljudska patetika nece otici. Svaka cast brato :tokralju: :tokralju:

Dabogda bjezao od 7 rotvajlera i 4 pita a Mile ti podapeo go.vno jedno smrdljivo bezobrazno
Pogledaj dobro ovaj snimak Mokroguze i vidi za koga ti natežeš da nam da golove.Jedno je sportsko nadmetanje, sportska zajebancija ali ovaj lik ne zaslužuje da se bavi sportom a ti krajnje podmuklo provociraš, i ti si ljudko **** isto kao i mile pehar.
Na ovoj utakmici trener Zrinjskog je bio Slaven Musa, pravi gospodin i sportista koji je probao smiriti strasti i zaštititi neke igrače, kasnije žestoko osudio u javnosti ovaj pokušaj linča.Slaven Musa dođe dosta puta na naš stadion da pogleda utakmicu, pogotovo dok je bio trener nekih naših rivala ali tog čovjeka niko krivo nije pogledao.On je oličenje sportiste a ne tvoj smetljar mile pehar kojem želim sve najgore u životu, a kazna će ga stići kad tad!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 11:29

Stice tog frankestajna iz epruvete kazna u vidu
slika
:ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :kralj:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 31 avg 2018, 13:47

Nemam nista protiv Veleza ni Olimpika, 100% sam neutralan u svemu, ali brate mile pehar :puke: Nije vrijedan ni da mu se ime velikim slovom napise
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 13:55

SMR187 je napisao/la:Nemam nista protiv Veleza ni Olimpika, 100% sam neutralan u svemu, ali brate mile pehar :puke: Nije vrijedan ni da mu se ime velikim slovom napise
Sve u cilju jadne i pateticne provokacije. Prvo od ovog portala jucer pa do ovog forumasa iz epruvete. Eto nema u Olimpiku drugih igraca za pravljenje intervjua. Sve je to izrezirano i u cilju pokusaja destabilizacije Veleza. Nista nas nece poremetiti. Gospodski cemo ih ugostiti i nadam se uvalit tricu jer smo tri puta bolji. Nas samo moze sjebat ako se igraci useru ambijenta. Trebao im je Ibro pustat malo Aek-Olimpiakos,Paok-Pao :D
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 31 avg 2018, 14:04

Mexico je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Nemam nista protiv Veleza ni Olimpika, 100% sam neutralan u svemu, ali brate mile pehar :puke: Nije vrijedan ni da mu se ime velikim slovom napise
Sve u cilju jadne i pateticne provokacije. Prvo od ovog portala jucer pa do ovog forumasa iz epruvete. Eto nema u Olimpiku drugih igraca za pravljenje intervjua. Sve je to izrezirano i u cilju pokusaja destabilizacije Veleza. Nista nas nece poremetiti. Gospodski cemo ih ugostiti i nadam se uvalit tricu jer smo tri puta bolji. Nas samo moze sjebat ako se igraci useru ambijenta. Trebao im je Ibro pustat malo Aek-Olimpiakos,Paok-Pao :D
Cisto sumnjam da atmosfera moze biti bolja nego prosle subote u Bihacu... eventualno tu negdje .. Kako god sretno vam protiv Nk plastike...

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 14:09

Mramic24 je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
Cisto sumnjam da atmosfera moze biti bolja nego prosle subote u Bihacu... eventualno tu negdje .. Kako god sretno vam protiv Nk plastike...
De bola ne pričaj nebuloze. Ti nikad nisi bio na Velezovoj utakmici kad par hiljada ljudi u jedan glas podje pjevat. Znaci citav stadion od 3 godine do 90. Ne mozes ni u ludilu usporedjivat nas juznjacki mentalitet i vas. Jbte spiker na stadionu vam daje upute. Kaze frajer kad SN kaze Jedinstvo vi recite Bihac :lol: Brato nemoj me krivo shvatit da te ponizavam ali ovdje je genetski urodjen fudbalsko navijacki fanatizam. Dodji jednom da se uvjeris. Nas je 5000 ko negdje 20 000 . Zivio i hvala na zeljama. Sretno i Jedinstvu
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 31 avg 2018, 14:50

Ma ja kad gledam pregled kola na vasoj tekmi , zvucnike moram smanjiti od vaseg ludog juznjackog mentaliteta, jer to kad se podje u jedan glas pjevati to je haos... :crazy: :crazy: , ziv bio... i ne biram ja sta ce spiker reci , al da je smijesno u najmanju ruku jest...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2018, 14:53

Ovo je dno dna. Kakvo vrijeđanje i provociranje. Šljam misli da će nekoga uvrijediti. A ovo plastika, epruveta i slične maloumnosti ne treba ni komentarisati. Za ove iz Hercegovine me i ne čudi, ali ovi Bihaća me iznenađuju. Barem su oni bili kulturni uvijek. A ovo sad je za :puke:
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 04 sep 2018, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2018, 15:20

Ta je "plastika" je osvojila Kup BiH, što većina navijača klubova u ovoj ligi može samo "sanjati". ;)
Kraj priče. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 31 avg 2018, 16:19

Mancini je napisao/la:Ovo je dno dna. Kakvo vrijeđanje i provociranje. Šljam misli da će nekoga uvrijediti. A ovo plastika, epruveta i slične maloumnosti ne treba ni komentarisati komentarisati. Za ove iz Hercegovine me i ne čudi ali ovi Bihaća me iznenađuju. Barem su oni bili kulturni uvijek. A ovo sad je za :puke:
Moj Vučko nikad od tebe cojka :) kazem kako jest , cemu dizanje tenzija bez razloga :) Kad su pehari bili mjerilo umjetnog ili ne , kluba ...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 31 avg 2018, 16:26

Dzaba vam pehar iz kupa, kakve koristi kad taj klub niko ne gleda i ne prati, kad bi birao da mi klub bude prvak BiH ili da ima posjetu svaku utakmicu bar 2 ili 3 hiljade ljudi izabrao bi ovo drugo, sta mi vrijedi pehar ako ga nemam sa kim proslaviti.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2018, 17:32

Fasisticki nacin podapinjanja :rol: Ne znam sto je to uradio, nije da su Zrinjski i Velez rivali, Zrinjski je prevelik za nesta tako.
Sta cemo mi plasticni, samo pobjedjujemo, sta nam to vrijedi :plac:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 31 avg 2018, 17:56

Mokroguz je napisao/la:Fasisticki nacin podapinjanja :rol: Ne znam sto je to uradio, nije da su Zrinjski i Velez rivali, Zrinjski je prevelik za nesta tako.
Nesta.. Jel Alessandro Nesta ili ..... N E S T A .......... Tako je, tebi je jbg blizi Zrinjski od Veleza :) Drago mi je sto ti se, kao navijacu i nekom ko prati sport, svidja to sto je Pehar uradio. Ti tj. Mancini(sumnjam da postoje dva bolesnika, vjerujem da je to isti lik), Aldin, volio bih kad bi dosao u Mostar sutra.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2018, 18:39

drakensang je napisao/la:Nesta.. Jel Alessandro Nesta ili ..... N E S T A .......... Tako je, tebi je jbg blizi Zrinjski od Veleza :) Drago mi je sto ti se, kao navijacu i nekom ko prati sport, svidja to sto je Pehar uradio. Ti tj. Mancini(sumnjam da postoje dva bolesnika, vjerujem da je to isti lik), Aldin, volio bih kad bi dosao u Mostar sutra.
Sreca pa si pametan, kad ja nisam, da si skuzio da mislim na Alessandro Nesta. Ja ne znam Bosanski ocito, nista te ne razumijem. Sta znaci "jbg"?
Navijacu Veleza drago. :mrgreen: "Namjera ubiti, fasizam" da nije malo malkice pretjerano, sta ti mislis? Ko ce nam biti blizi od nase redovne musterije, evo pruzim vam ruku ako hocete iako nas stalno pljujete. Sve je do vas sad.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 18:49

Mokroguz je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Nesta.. Jel Alessandro Nesta ili ..... N E S T A .......... Tako je, tebi je jbg blizi Zrinjski od Veleza :) Drago mi je sto ti se, kao navijacu i nekom ko prati sport, svidja to sto je Pehar uradio. Ti tj. Mancini(sumnjam da postoje dva bolesnika, vjerujem da je to isti lik), Aldin, volio bih kad bi dosao u Mostar sutra.
Sreca pa si pametan, kad ja nisam, da si skuzio da mislim na Alessandro Nesta. Ja ne znam Bosanski ocito, nista te ne razumijem. Sta znaci "jbg"?
Navijacu Veleza drago. :mrgreen: "Namjera ubiti, fasizam" da nije malo malkice pretjerano, sta ti mislis? Ko ce nam biti blizi od nase redovne musterije, evo pruzim vam ruku ako hocete iako nas stalno pljujete. Sve je do vas sad.
Nemoj da kakis uvijek sam vas simpatisao dok ste igrali normalno i dok su se svi srali po vama. Nemoj da ti trazim svoje postove kad ste osvojili kup i igrali evropu. Ali ovo cime se sluzi Olimpik zadnje dvije godine mora stvoriti kontra efekat kod svakog normalnog ljubitelja fudbala. Budi objektivan jer nisi glup momak,sumnjam da ti to ne vidis i okani se niskih provokacija sa Peharom. Svakome ko posteno dodje do cilja cestitke. Radi toga se fudbal i igra. Zato je u Bihacu i Mostaru po 3 ili 5 hiljada na tekmi a sampiona gleda 500 ljudi
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 31 avg 2018, 19:18

E stvarno si glup Mokroguz. Ne mogu vise majke mi,samo da ti kazem da se ne kaze nešta nego nešto ... Tuga

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2018, 19:26

LloriS je napisao/la:Dzaba vam pehar iz kupa, kakve koristi kad taj klub niko ne gleda i ne prati, kad bi birao da mi klub bude prvak BiH ili da ima posjetu svaku utakmicu bar 2 ili 3 hiljade ljudi izabrao bi ovo drugo, sta mi vrijedi pehar ako ga nemam sa kim proslaviti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 31 avg 2018, 19:29

Mramic24 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ovo je dno dna. Kakvo vrijeđanje i provociranje. Šljam misli da će nekoga uvrijediti. A ovo plastika, epruveta i slične maloumnosti ne treba ni komentarisati komentarisati. Za ove iz Hercegovine me i ne čudi ali ovi Bihaća me iznenađuju. Barem su oni bili kulturni uvijek. A ovo sad je za :puke:
Moj Vučko nikad od tebe cojka :) kazem kako jest , cemu dizanje tenzija bez razloga :) Kad su pehari bili mjerilo umjetnog ili ne , kluba ...
Možete sanjati samo taj trofej. :lol:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 31 avg 2018, 19:31

Mokroguz je napisao/la:Fasisticki nacin podapinjanja :rol: Ne znam sto je to uradio, nije da su Zrinjski i Velez rivali, Zrinjski je prevelik za nesta tako.
Koji ljudski šljam jbt! :puke:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 avg 2018, 19:37

@drakensang Sta ces kad sam glup. Idi ti odmori.
Mexico je napisao/la:Nemoj da kakis uvijek sam vas simpatisao dok ste igrali normalno i dok su se svi srali po vama. Nemoj da ti trazim svoje postove kad ste osvojili kup i igrali evropu. Ali ovo cime se sluzi Olimpik zadnje dvije godine mora stvoriti kontra efekat kod svakog normalnog ljubitelja fudbala. Budi objektivan jer nisi glup momak,sumnjam da ti to ne vidis i okani se niskih provokacija sa Peharom. Svakome ko posteno dodje do cilja cestitke. Radi toga se fudbal i igra. Zato je u Bihacu i Mostaru po 3 ili 5 hiljada na tekmi a sampiona gleda 500 ljudi
Nadji slobodno. 2015 napali Gracica u utakmici gdje nije bilo imperativa niti je bila posljednja sansa necemu, nije tada bilo Pehara. Sta je tu bio motiv Bog zna.
Mislim da je samo fer da budem i glup, i bolesnik i da ne znam Bosanski kad je tema da nam je glavni igrac fasista. To nije uvreda nama, a uvreda je vama reci da ce taj isti dati tri gola. Nama se svasta smije prigovoriti, prelistas ovu temu, psuje mi mater, govore hoce da nas pretuku :urnebes: a ja sam taj koji nisko vrijedjam. Cesto se pojavljujete na nasoj temi da se svadjate, nas na vasoj temi nema, iz malo respekta da ima reda i normalnim forumasima da imaju gdje pisati bez budalastinje, sto vi necete to uzvratiti istim Bog zna.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.