Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ka'e jedan što ih ne ode u Krupu toliko.. možda zato što ste vi udaljeni 40 minuta od nas a Krupa 4 sata ali nebitno valjdazagor1987 je napisao/la:Kakvi pokemoni ovi zenicani hahah. Kazu nas ode 2000 u Doboj njih dodje 600,pa jadovi nas ode na evropsko gostovanje vise nego njih na 90 posto gostovanja po Bosni,nas ode u Banovice,Gradacac itd bruku a oni se ponose sa 2000 milje ispred kuce,ja kakvi su ovo bolidi. Kaze mi osmice primamo zamisli od italijana a oni primaju 7 pd Sirokog hahah
U Zenici. Vrijeme polaska ce bitii objavljeno veceras.Kiks1 je napisao/la:zna li neko u koliko se u subotu krece ispred stadiona, i gdje se kupuje karte
E svaka čast za ovo oko bod(ova). Isto razmišljam. Naravno, bolji je jedan bod od nijednog. Ali zadovoljit se bodom protiv Čelika, Krupe, Radnika, Slobode i ostalih "osrednjih" klubova je neprihvatljivo ako želimo titulu. Bod je dobar u duelima protiv konkurenata (kone, mađari, lištica), kada im gostujemo i nemamo zaostatak ali u ostalim utakmicama trebaju nas zanimati samo tri boda.Samozdravlje je napisao/la:Trenutak istine za ovu ekipu.Ovo do sada u PL nije lose,a da je moglo, moglo je bolje.Da bude "dobro" u PL,potrebana nam je pobjeda u Zenici.Pred pauzu bi imali dvije super situacije.Afirmisali dosta mladih fudbalera iz svog pogona,a i ostali bi na prvom mjestu pred pauzu i u miru se spremiti za narednih 11 utakmica.I ja najcesce razmisljam ili 3 ili nista(jedan bod je dobar protiv konkurenata na gostovanju),ali i jedan bod u Zenici moze biti dovoljan da ostanemo lideri.Ono bolje jedna pobjeda nego 2 remija.Imamo dobru sredinu,napad takodje, odbrana malo skripi,ali ni oni nisu nesto ubojiti(4 gola/3 ut).Dilema Tatar ili Velkoski u prvih 11,a mogao bi im Handzic napraviti probleme zadnjih pola sata.Vladan,malo iskustva je pokupio,moze trener osjetiti,da li treba ili ne braniti.U svakom slucaju nije do Vladana,ako ga stavi,nek bude skoncentrisan i aBd bit ce dobro.kengur je napisao/la:Vladan bi trebao poceti definitivno. Valjda Husref nasima objasni da nismo favoriti i da treba odigrati maksimalno jako.
Bod nam nista ne znaci ili 3 ili nista.
Kolika se ocekuje brojka?zlo87 je napisao/la:U Zenici. Vrijeme polaska ce bitii objavljeno veceras.Kiks1 je napisao/la:zna li neko u koliko se u subotu krece ispred stadiona, i gdje se kupuje karte
Citao na nekom portalu, kazu 600.moj uzor-S.G je napisao/la:Kolika se ocekuje brojka?zlo87 je napisao/la:U Zenici. Vrijeme polaska ce bitii objavljeno veceras.Kiks1 je napisao/la:zna li neko u koliko se u subotu krece ispred stadiona, i gdje se kupuje karte
Guzica najviše boli, kada se treh'ne na zemlju. Tako će sutra i njima biti.FrancescoTotti je napisao/la:Ljudi jel realno sta oni real madridjani pisu po svojoj temi hahahahah
Nije brate, ja se zijanioFrancescoTotti je napisao/la:Ljudi jel realno sta oni real madridjani pisu po svojoj temi hahahahah
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Combattente87, Google Adsense [Bot], GradKamena2, HordasFks i 60 gostiju.