RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Asimetric
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Asimetric » 31 avg 2018, 00:49

oldbridge je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe :lol:
nece ti Red Army tribina biti puna :wave:
Hajde frajeru realni, realno se nadudlaj kurcine.
Odakle vam vise, misevi jedni, snage, zelje i motiva, da podapinjete i osporavate sve ono sto se desava u Mostaru, u Veležu ?
Perfidno, hinjski, kurvanjski i nisko da ne moze nize, se proturaju nekakva 'realna' misljenja o posjeti, snazi Veleža i cjelokunoj situaciji u i oko kluba - a sve u cilju degradiranja iste.
Pa kako, mater mu ****? Zasto?
Nisi prepoznao šalu u mom postu pa je suvisno raspravljati s tobom, sve najbolje.
Naprijed Velež!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 avg 2018, 00:55

oldbridge je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:
MUSVDG81 je napisao/la:ako ne bude pun stadion sad za vikend, kidam spolni organ u dobrotvorne svrhe :lol:
nece ti Red Army tribina biti puna :wave:
Odakle vam vise, misevi jedni, snage, zelje i motiva, da podapinjete i osporavate sve ono sto se desava u Mostaru, u Veležu ?
Perfidno, hinjski, kurvanjski i nisko da ne moze nize, se proturaju nekakva 'realna' misljenja o posjeti, snazi Veleža i cjelokunoj situaciji u i oko kluba - a sve u cilju degradiranja iste.

Imaju moj oldbridge, time se hrane.
Zato ovi rezultati na svakom polju u Velezu daju na jos vecem znacaju, jer znamo da dusmani cupaju kosu zbog toga. :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 31 avg 2018, 00:56

Asimetric je napisao/la:Nisi prepoznao šalu u mom postu pa je suvisno raspravljati s tobom, sve najbolje.
Naprijed Velež!
Pa burazeru, sala ti je na nivou kocerinskih i srednjobosanskih pajdasa. Zivio ti meni.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 31 avg 2018, 01:53

Kad ce više subota :clap:
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 avg 2018, 02:06

Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 avg 2018, 02:10

Derdiyok je napisao/la:Sretno Rođeni, nafilujte ove ped.ere i da se ako Bog da vratite gdje i pripadate !
i od mene iste zelje :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 31 avg 2018, 07:00

ANTIFA ! je napisao/la:
oldbridge je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:

Imaju moj oldbridge, time se hrane.
Zato ovi rezultati na svakom polju u Velezu daju na jos vecem znacaju, jer znamo da dusmani cupaju kosu zbog toga. :kafa:
prestaniMO se svadjati na svaku gluposti, niko nije veci ni od koga, svi smo isti i svi smo tu zbog jed e te iste stvari.... :salut:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 avg 2018, 07:04

Olimpik u subotu ne moze ni do boda. Mozda su naucili igrati pred punim stadionom :tralala: ali to im ovaj put nece pomoci. Imate jaku ekipu i iako Olimpik nisam gledao mislim ds ce srce pobijediti. Sretno vam

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 31 avg 2018, 08:07

Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Na to će herka:"ebo vas .elež",može sačekati još godinu.
Ja volim FK Tuzla City

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 31 avg 2018, 08:31

sloboda72 je napisao/la:Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Bravo, zaradio si sendvič i dvojni c i danas

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 31 avg 2018, 08:54

debilkovic posoljeni

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 31 avg 2018, 10:34

sloboda72 je napisao/la:Vic.Pitali herku:"da li bi volila da ti uđe .elež u P.lL.ili ona stvar".
Odlican vic, sad napuci usnice eto Sisoja da ti dojke da malo. Ja volim FK Tuzla city :(

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 11:50

Reflektore okani se tih djecijih posalica nego vidi ovo brato. Jest avaz smijesan ali samo je prenio ono sto svi mi u Mostaru znamo vec mjesec dana
slika
Grande Dusko Bajevic u svom Velezu. Jest ces muda dok ti svaka naredna dnevnica bude kasnila a Velez bude karao sve redom. Ovo ni jedan Sisoje i nikave pare ne mogu kupiti
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 31 avg 2018, 13:36

Pozdrav Rodjeni, trazim na vasem sajtu one finansijske izvjestaje svaki mjesec ali ih nikako ne mogu naci pa me zanima moze li mi iko poslati (moze i na pp). Kakvo je stanje duga Veleza? Pozdrav i ako Bog da da se vidimo u pl sljedece godine. Bez Mostara i BL nije to to (ne racunam ove poslijeratne velikane Krupu i Zrinjski)
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 31 avg 2018, 18:29

Čuveni mostarski fudbaler i trener nakon odlaska iz AEK-a

Dušan Bajević za "Avaz": Sad se mogu više posvetiti Veležu

Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak ušao je u historiju AEK-a, jer je jedini s Atinjanima osvajao titule prvaka Grčke kao igrač, trener i direktor

Legendarni veležovac Dušan Bajević (69) u srijedu je, nakon pet godina, napustio AEK!

Bajevićevu ostavku potvrdio je atinski klub zvaničnim saopćenjem, u kojem je navedeno da je naš legendarni fudbaler i trener napustio funkciju direktora zbog ličnih razloga.

Ušao u historiju

- Ne bih mnogo govorio o svom odlasku iz AEK-a... - kaže Bajević na početku razgovora za “Dnevni avaz”.

Bajević se nalazi u grčkoj prijestonici Atini, gdje je s AEK-om napravio mnoge uspjehe. No, procijenio je da je baš sada vrijeme za povlačenje, mada je AEK manje od 24 sata prije Bajevićeve ostavke izborio plasman u Ligu prvaka, eliminiravši u kvalifikacijama mađarski Vidi MOL.

- To je tako u fudbalu, što si dao, dao si. I klub je meni dao dosta toga... I ranije smo razgovarali o mom odlasku i sada smo se dogovorili - objašnjava Bajević.

Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak ušao je u historiju AEK-a, jer je jedini s Atinjanima osvajao titule prvaka Grčke kao igrač, trener i direktor.

- To je klub u kojem sam postigao najviše. I to je to, nema tu mnogo priče. Došlo je vrijeme za rastanak. To nikoga ne treba da iznenadi, jer ipak ću za nekoliko mjeseci napuniti 70 godina (rođen 10. decembra 1948, op. a.). Prolazi vrijeme... - dodaje Bajević.

Nezaobilazna tema u razgovoru sa popularnim Princom s Neretve je Fudbalski klub Velež, s kojim je, također, postigao mnogo. U dresu “Rođenih” upisao je više od 400 nastupa, predvodio je ekipu kao vrhunski golgeter. Nosio je i dres reprezentacije bivše Jugoslavije. Poslije je bio trener Mostaraca.

- To je prava tema za ovaj razgovor - kao iz topa dodaje Bajević.

Mostar i Hercegovinu ponovo trese fudbalska groznica zbog Veleža, jer u subotu (16.30 sati) u Vrapčiće dolazi sarajevski Olimpik, koji je glavni konkurent “Rođenima” u Prvoj ligi Federacije BiH za povratak u bh. elitu.

- Godinama to čekamo... Sad ću se i ja više moći posvetiti Veležu, da vidim i to, šta ćemo i kako. Ne znam hoću li do subote moći stići u Mostar, ali u svakom slučaju, učinit ću sve da dođem na tu utakmicu. Sigurno ću doći u Mostar do septembarske reprezentativne utakmice sa Sjevernom Irskom - poručuje Bajević.

Liga nacija

Optimista je Bajević uoči starta Lige nacija.

- Novi selektor, novo takmičenje... No, sudeći prema onome što je do sada napravio i pokazao Robert Prosinečki, mislim da je to, to - ono što nam treba. Trebaju nam dobri rezultati, ali i igra. U svakom slučaju, vjerujem u Roberta Prosinečkog - tvrdi Bajević.

Prvi protivnik našeg državnog tima je Sjeverna Irska (8. septembar - Belfast), koja zbog specifičnog stila igre može biti veoma nezgodan protivnik.

- I mi smo nezgodan protivnik, svima. Irci su posebno jaki u duelu, ali mislim da mi imamo rješenje za njih. Imamo mi igrače za sve načine igre.

Mislim da će Prosinečki to dobro složiti, odnosno da će svoj posao odraditi kako i treba - rekao je Bajević.

Odlučujući faktor

Kad je AEK-u bilo najteže, odnosno kada je 2013. godine zbog besparice pao do treće lige, Bajević se ponovo vratio u Atinu te, kao izvršni direktor, prvo vratio prvoligaški status te, onda, odveo Atinjane do još jedne titule i Lige prvaka. I onda je odlučio da ode! Gospodski, nema šta...

- Bajević je podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora, na kojem je bio od ljeta 2013. godine, kada je počela ponovna gradnja našeg kluba - piše u saopćenju AEK-a.

Navodi se i sljedeće:

- Bajević je ikona naše 94-godišnje historije. Šampion kao fudbaler, trener i direktor. Bajević je bio odlučujući faktor u ponovnom rađanju kluba i petogodišnjeg plana koji je AEK vratio iz treće lige do Lige prvaka.

4 šampionska pehara osvojio je Bajević kao trener AEK-a

2 puta Bajević je kao igrač vodio AEK do titule prvaka Grčke

1 titulu osvojio je Bajević kao direktor Atinjana
:clap: :clap: :tokralju: :tokralju:

Prince s Neretve za sportskog direktora te hocemo da je.bemo sve redom :njanjanja: :njanjanja: :tokralju:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

MnogoSmoJaki2001
Kontakt:

Post Postao/la MnogoSmoJaki2001 » 31 avg 2018, 19:10

Iskreno se nadam da necete uci u PL., prvenstveno jer se ste se max naložili, onako seljački i primitivno, a kao drugo jer ste klub sa komunistickim predznakom i petokrakom, a takvi su vec odavno ili ugaseni ili na smetljištu historije

Takodjer nemojte zaboraviti da konkretno Željovci kao ni sportska javnost nisu zaboravili ono vaše "Bit ce Željo k*** šampion" i "J**** Sarajevo", u utakmici prije par godina, u kojoj ste pokazali i iskazali svoju kulturu i opredjeljenje i kada ste svom najvecem rivalu i dusmanu gurnuli titulu šampiona u ruke, jer tobože Željo vam je bio mrzak a HŠK Zrinjski nije, i zbog svega toga sto pokusavate, mnogi ali zaista mnogi na sve moguce nacine ce podrzati Sarajevski Olimpik

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 31 avg 2018, 19:14

MnogoSmoJaki2001 je napisao/la:Iskreno se nadam da necete uci u PL., prvenstveno jer se ste se max naložili, onako seljački i primitivno, a kao drugo jer ste klub sa komunistickim predznakom i petokrakom, a takvi su vec odavno ili ugaseni ili na smetljištu historije

Takodjer nemojte zaboraviti da konkretno Željovci kao ni sportska javnost nisu zaboravili ono vaše "Bit ce Željo k*** šampion" i "J**** Sarajevo", u utakmici prije par godina, u kojoj ste pokazali i iskazali svoju kulturu i opredjeljenje i kada ste svom najvecem rivalu i dusmanu gurnuli titulu šampiona u ruke, jer tobože Željo vam je bio mrzak a HŠK Zrinjski nije, i zbog svega toga sto pokusavate, mnogi ali zaista mnogi na sve moguce nacine ce podrzati Sarajevski Olimpik

To da su se rodjeni malo previse nalozili je istina i mislim da je to bespotrebno ali ovaj tvoj post je jedan od najglupjih ikad napisanih na ovom forumu

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 31 avg 2018, 19:24

MnogoSmoJaki2001 je napisao/la:Iskreno se nadam da necete uci u PL., prvenstveno jer se ste se max naložili, onako seljački i primitivno, a kao drugo jer ste klub sa komunistickim predznakom i petokrakom, a takvi su vec odavno ili ugaseni ili na smetljištu historije

Koji si ti glupan to je za nepovjerovati.Prvo, mi smo uvijek isti od osnutka, kakvi smo takvi smo, nismo kao neki koji se okreću kako vjetar puše tj koja vlast vlada.To za titulu prvaka nije istina jer smo te godine pobjedili i Zrinjskog tako da vi ste sami izgubili titulu, a i zar misliš da smo vam trebali nešto poklanjati.Ti si jedan obični levat i sa takvim razmišljanjem te se svaki pravi navijač Želje stidi!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

MUSVDG81
Kontakt:

Post Postao/la MUSVDG81 » 31 avg 2018, 19:27

sta je problem sto smo se nalozili i sto se dizemo? krivina neka? svako svome toru, ajmoo...jos ce se vas pitat jel se smijemo lozit ili petokrakom ponosit???
Fak Of u dvokoracima, svi do jednog!

kad nas se gazilo i ponizavalo, dobri smo vam bili i lafo sazaljevali ste nas jer ste na nama bodove cupali...taj dio ako bog dragi da, a dat ce...svrsen je

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 31 avg 2018, 19:34

MUSVDG81 je napisao/la:sta je problem sto smo se nalozili i sto se dizemo? krivina neka? svako svome toru, ajmoo...jos ce se vas pitat jel se smijemo lozit ili petokrakom ponosit???
Fak Of u dvokoracima, svi do jednog!

kad nas se gazilo i ponizavalo, dobri smo vam bili i lafo sazaljevali ste nas jer ste na nama bodove cupali...taj dio ako bog dragi da, a dat ce...svrsen je
Problem je što se više neće moći doću u MOstar i završiti utakmica za sponzorski ugovor sa BHTelekomom, kako je morž sa Tanom znao završiti serem im se u usta obojici.Velež se diže i normalno da će raja biti u euforiji, a boli nas **** za ičije mišljenje.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.