Pa nismo JomašiLillard je napisao/la:Jel vas strah?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa nismo JomašiLillard je napisao/la:Jel vas strah?
Najprije da će klupadžije i djeca istrčat protiv Tottenhama.JoeBleck je napisao/la:Totenham ce primiti 5 komada na Campu , sirota ekipa je to.
igrate s interom taman 4 dana prije klasikaMokes je napisao/la:PSV kući
Tota u gostima
Inter kući
Inter u gostima
PSV u gostima
Tota kući
Naletio sam na ovo, ali na stranici ništa nije potvrđeno.
Poche gazi ublehu ziheraškuOsim13 je napisao/la:Štaš ti sadLillard je napisao/la:Jel vas strah?![]()
Ma kakav Totenham , hype ekipa.Ne znaju da se brane , a to je ono sto ce ih demolirati.Zabit ce i oni koji ali mislim da je najtezi rival Inter.Seljacka ekipa sa velikom tradicijom i stadionom gdje je Barca najcesce znala dozivjeti genocid.messilla je napisao/la:Najprije da će klupadžije i djeca istrčat protiv Tottenhama.JoeBleck je napisao/la:Totenham ce primiti 5 komada na Campu , sirota ekipa je to.
Ko je rekao da je 'najveći ikad'? Nemojte da vas zavara njegova statistika, da nije bilo Xavija i Inieste, on bi sad bio u Osasuni. Hazard=mokri snovi..Captain4 je napisao/la:
Počašćen sam što će moj Inter igrati još jednom protiv najvećeg ikada.Filujte Spurse, jedan kiks protiv nas i šta bude bude.
Ja sam rekao.: kafa:AlfredNobel je napisao/la:Ko je rekao da je 'najveći ikad'?Captain4 je napisao/la:
Počašćen sam što će moj Inter igrati još jednom protiv najvećeg ikada.Filujte Spurse, jedan kiks protiv nas i šta bude bude.
Samo da pitam, jesu li registrovani Vidal i Modrić?
Banujte ga..Captain4 je napisao/la:Ja sam rekao.: kafa:AlfredNobel je napisao/la:Ko je rekao da je 'najveći ikad'?Captain4 je napisao/la:
Samo da pitam, jesu li registrovani Vidal i Modrić?
Nisu, te matore starudije ćemo u mirovinu poslat za koji dan.
JoeBleck je napisao/la:Ma kakav Totenham , hype ekipa.Ne znaju da se brane , a to je ono sto ce ih demolirati.Zabit ce i oni koji ali mislim da je najtezi rival Inter.Seljacka ekipa sa velikom tradicijom i stadionom gdje je Barca najcesce znala dozivjeti genocid.messilla je napisao/la:Najprije da će klupadžije i djeca istrčat protiv Tottenhama.JoeBleck je napisao/la:Totenham ce primiti 5 komada na Campu , sirota ekipa je to.
Kuci utakmice treba razmontirati sve i jednog rivala , 3+ razlike.
Barca ako hoce da napravi nesto , mora pokazati silu i utjerati ekipama strah pred zrijeb knock out faze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.