đe su mali jbt, jača ekipa od PSV-a a Zvezde 3put, šta su onda ovi liliputi???AlfredNobel je napisao/la:Mogli nas je spasiti jedino da su oni sjeli na teren, jer sve što je išlo prema našem golu, upadalo je.skoroalen je napisao/la:@Nobel volio, ne volio, ispadoše.![]()
Nek su kad nisu znali bit ljudi pa stat na 0:4. Hoće oni da nas ponize i da se slikaju pored semafora, nek se sad slikaju.![]()
Gotivim ekipe kao što su oni.. Male ekipe, a odlična igra i rezultati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jest bas ih boli.Protiv Rome 9 igraca odmarali zbog vecerasnje utakmice.Dadox je napisao/la:pa sad ce nas svi jos vise prcati da nas naguzi ekipa koju osrednji Kopenhagen izbaci ili ti ga naguzi..ne znam sta svrsavate sto su ispali..njih boli kita svakako za EL
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim, mala su ekipa u Italiji, drugo je jačina. Oni su bili bezveze ekipa dok im nije došao Gasperini. Da su jaki, to sigurno, pokazaće to i ove sezone. Komentar se odnosio na to da nemaju neki veliki budžet u odnosu na Romu, Inter, Lazio, Napoli, a da su napredovali strašno zadnje dvije sezone.DenchiNL je napisao/la:đe su mali jbt, jača ekipa od PSV-a a Zvezde 3put, šta su onda ovi liliputi???AlfredNobel je napisao/la:Mogli nas je spasiti jedino da su oni sjeli na teren, jer sve što je išlo prema našem golu, upadalo je.skoroalen je napisao/la:@Nobel volio, ne volio, ispadoše.![]()
Nek su kad nisu znali bit ljudi pa stat na 0:4. Hoće oni da nas ponize i da se slikaju pored semafora, nek se sad slikaju.![]()
Gotivim ekipe kao što su oni.. Male ekipe, a odlična igra i rezultati.
Ovo što su ispali od Copenhagena nije nikakvo mjerilo, jer su se isfulali maksimalno. Ukupno 47 šuteva u dvije utakmice..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ma Atalanta je jaka ekipa al mi kako smo izgledali onu prokletu noc na kosevu dobila bi nas i Krupa 3 razlike.
Više me dotiče što je ovaj Dunge Lange ušao u grupnu fazu. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad je i Luxemburg dobio predstavnika u grupnim fazama, Bosna i dalje čeka..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trenutak istine za ovu ekipu.Ovo do sada u PL nije lose,a da je moglo, moglo je bolje.Da bude "dobro" u PL,potrebana nam je pobjeda u Zenici.Pred pauzu bi imali dvije super situacije.Afirmisali dosta mladih fudbalera iz svog pogona,a i ostali bi na prvom mjestu pred pauzu i u miru se spremiti za narednih 11 utakmica.I ja najcesce razmisljam ili 3 ili nista(jedan bod je dobar protiv konkurenata na gostovanju),ali i jedan bod u Zenici moze biti dovoljan da ostanemo lideri.Ono bolje jedna pobjeda nego 2 remija.Imamo dobru sredinu,napad takodje, odbrana malo skripi,ali ni oni nisu nesto ubojiti(4 gola/3 ut).Dilema Tatar ili Velkoski u prvih 11,a mogao bi im Handzic napraviti probleme zadnjih pola sata.Vladan,malo iskustva je pokupio,moze trener osjetiti,da li treba ili ne braniti.U svakom slucaju nije do Vladana,ako ga stavi,nek bude skoncentrisan i aBd bit ce dobro.kengur je napisao/la:Vladan bi trebao poceti definitivno. Valjda Husref nasima objasni da nismo favoriti i da treba odigrati maksimalno jako.
Bod nam nista ne znaci ili 3 ili nista.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da je jednom u životu dočekati da se i mi plasiramo u grupnu fazu.. 
Kakav bi to osjećaj bio, kakva bi atmosfera bila.. Ali, daleko smo mi i bilo ko drugi iz ove države od nečeg takvog, nažalost.

Kakav bi to osjećaj bio, kakva bi atmosfera bila.. Ali, daleko smo mi i bilo ko drugi iz ove države od nečeg takvog, nažalost.
Svaki put mi muka dođe kad se sjetim koliko blizu smo bili 2009. Tad se još i moglo igrat s ovim "manjim" evropskim ekipama. Sad je fudbal svugdje napredovao a kod nas stagnira. Kluž sad ispao od ovih Dunge Lange, a siguran sam da bi nas opet prošli.AlfredNobel je napisao/la:Da je jednom u životu dočekati da se i mi plasiramo u grupnu fazu..
i još treću super situaciju, imali bi pozitivnu atmosferu među navijačima, i generalno relaciji klub-navijači...ako se fanshop picne i još nekih pozitiva izbaci u miru bi se spremili i uigrali i dočekali nastavak lige bez frke i pritiska......ali Bgm rijetki su trenutci kad smo mi pobjedom otišli na pauzu....Samozdravlje je napisao/la:Trenutak istine za ovu ekipu.Ovo do sada u PL nije lose,a da je moglo, moglo je bolje.Da bude "dobro" u PL,potrebana nam je pobjeda u Zenici.Pred pauzu bi imali dvije super situacije.Afirmisali dosta mladih fudbalera iz svog pogona,a i ostali bi na prvom mjestu pred pauzu i u miru se spremiti za narednih 11 utakmica.I ja najcesce razmisljam ili 3 ili nista(jedan bod je dobar protiv konkurenata na gostovanju),ali i jedan bod u Zenici moze biti dovoljan da ostanemo lideri.Ono bolje jedna pobjeda nego 2 remija.Imamo dobru sredinu,napad takodje, odbrana malo skripi,ali ni oni nisu nesto ubojiti(4 gola/3 ut).Dilema Tatar ili Velkoski u prvih 11,a mogao bi im Handzic napraviti probleme zadnjih pola sata.Vladan,malo iskustva je pokupio,moze trener osjetiti,da li treba ili ne braniti.U svakom slucaju nije do Vladana,ako ga stavi,nek bude skoncentrisan i aBd bit ce dobro.kengur je napisao/la:Vladan bi trebao poceti definitivno. Valjda Husref nasima objasni da nismo favoriti i da treba odigrati maksimalno jako.
Bod nam nista ne znaci ili 3 ili nista.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
cisto zato stom im je tek pocela liga pa ono hajd eto..ako imalo pratis..znas da u EL Englezi,Talijani,Nijemci..igraju sa drugim timom ili sa po 5-6 igraca sa klupe..a posjeta im bude upola manja nego u ligama maticnimmiky_hz je napisao/la:Jest bas ih boli.Protiv Rome 9 igraca odmarali zbog vecerasnje utakmice.Dadox je napisao/la:pa sad ce nas svi jos vise prcati da nas naguzi ekipa koju osrednji Kopenhagen izbaci ili ti ga naguzi..ne znam sta svrsavate sto su ispali..njih boli kita svakako za EL

viewtopic.php?f=98&t=13582
Ajmo, ko hoce lopte nek se javi na temu
Ajmo, ko hoce lopte nek se javi na temu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ptice znaju kad će se više ukazati takva prilika. Što kažeš, fudbal napreduje brzinom svjetlosti, sad i ove male inostrane ekipe izgledaju strahovito, a ova liga i dalje ostala na amaterskom nivou. Što je najgore, u Evropi je totalno drugi i ozbiljniji fudbal, svaki naš tim bi dobio peticu za poluvrijeme. Samo da mi je to doživjeti do kraja života, pa nek' ide sve u helać..skoroalen je napisao/la:Svaki put mi muka dođe kad se sjetim koliko blizu smo bili 2009. Tad se još i moglo igrat s ovim "manjim" evropskim ekipama. Sad je fudbal svugdje napredovao a kod nas stagnira. Kluž sad ispao od ovih Dunge Lange, a siguran sam da bi nas opet prošli.AlfredNobel je napisao/la:Da je jednom u životu dočekati da se i mi plasiramo u grupnu fazu..
**** stativa, milu joj majku **** nikad se ne ofarbala !!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Fikret1946
- Kontakt:
dok mi slavimo 2:2 i pricamo o tome narednih 10 godina kopenhagen ih izbaci, bas kao sto se i dudelange plasira...
-
- Kontakt:
Kljuc u Zenici je da pariramo na njihovu agresivnost to jest da ne gubimo olako duele . kvalitet ,fizicka sprema,taktika sve je na nasoj strani . pametno,mirno a isto tako cvrsto i agresivno ,onda nece biti problema
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nadam se da će Zoran Grbić odraditi svoj posao korektno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma derbi je jedan i nema vise derbija.Postujem tradiciju(Velez,Celik,Sloboda,Borac),ali to je tradicija i nista vise.Da je Zeljeznicar bio u situaciji Celika prosle godine opet bi bio derbi.Nemam nista protiv da oni to zovu kako hoce,digli se iz pepela neka su ,dobro za bh fudbal(ako Bog da padnu u subotu,pa nek se opet dizu).Lazni i Uski politicki klubovi(uspjesni u PL BiH da jesu,nadam se ne zadugo,prije svega zbog Veleza i Rodjenih).Derbi osmog kola,to je plafon.Sportski pozdrav za njih,ali bez vandalizma*top. udara i sl.)uNbx je napisao/la:Ne znam, meni, osim protiv kona, jedino malo zaigra u stomaku kad igramo protiv Čelika, ali samo na BP. Ne kažem da je to veća utakmica nego protiv Zrinjskog ili Lištice, samo nemam tog osjećaja.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ako počnu Rahmanović i Stanojević (a ne vidim što ne bi), ne bojim se.bordobijeli je napisao/la:Kljuc u Zenici je da pariramo na njihovu agresivnost to jest da ne gubimo olako duele . kvalitet ,fizicka sprema,taktika sve je na nasoj strani . pametno,mirno a isto tako cvrsto i agresivno ,onda nece biti problema

I mirniji sam 10 puta kako se Šofranac vratio, za Dupovca je Jaap Stam.
Trenutno korisnika/ca: relativizam, zagorski i 13 gostiju.