FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Brozović je na SP zatvorio i Lea i Eriksena. Jedna od pozitiva..
"We need to suffer. And we need to fight."
Daj odmah prvo kolo gostovanje u Barceloni.Da se toga riješimo.
Ne zapravo.U Londonu prvo.
Tottenham (A),PSV (H),Barcelona (A),Barcelona (H),PSV (A),Tottenham (H).Taj raspored.
Ne zapravo.U Londonu prvo.
Tottenham (A),PSV (H),Barcelona (A),Barcelona (H),PSV (A),Tottenham (H).Taj raspored.
- PaskalHens
- Kontakt:
Zato što su na toj strani već dva talijanska tima bila. Logično je da Inter uz Napoli ide u prvi dio. Ne mogu tri tima iz iste lige biti na jednoj strani, a jedan na drugoj. Mora podjednak broj.RollsRoyce je napisao/la:nije mi samo jasno kako mi nismo mogli u grupu sa benfikom i bayernom nego su nas odmah stavili u b, ima li iko da zna sta je u pitanju, popizdio sam, preteska grupa.
Viva la France, as they say in Rome.
Ma daj najjace da se pobijemo i ocelicimo ha ya
Sta pizdite ...
Samo daj nam mudonju nekog za trenera
Sta pizdite ...

Samo daj nam mudonju nekog za trenera
Taman Ausilio dogovori Trippiera za iducu sezonu 

Imamo dobru ekipu tako da neće biti preveliko iznenađenje ako završimo na 2. mjestu ali bit ću zadovoljan i 3. mjestu i nastavku borbe u EL. Trebamo biti realni, u Euro takmičenjima nije sve u ekipi nego ima dosta i u iskustvu. Sjetite se kako je Juve kao prvak Italije 2x ispadao u grupi a kad su nakupili iskustva evo ih sada bez problema dolaze i do finala. Tako da koliko god bili jači od PSV-a nećemo ih lako dobit jer oni redovno igraju u Evropi za razliku od nas a o Tottenhamu i Barci ne treba ni pričat, tu nam treba malo čudo da ih prođemo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
GNK-Inter na proljeće 

Samo Spurse nisao zelio a ostalo je ok.
Barca kao Barca bit ce uzivancija igrati protiv takve ekipe , a sa Psv-om cemo se mucit kao inace.
Barca kao Barca bit ce uzivancija igrati protiv takve ekipe , a sa Psv-om cemo se mucit kao inace.
Van Bommel vodi PSV.Lozano im prvi igrač.Dosta mlada ekipa.Trent Sainsbury je tamo 
Oni su bili jedna od dvije najslabije ekipe u trecem potu.Tu ako se obje ne dobiju piši propalo jer vadit se na Barceloni i Tottenhamu tesko da ce biti moguce.
Ajax pak da se izvuklo onda je druga priča.Oni su ekipa za KO fazu LP.

Oni su bili jedna od dvije najslabije ekipe u trecem potu.Tu ako se obje ne dobiju piši propalo jer vadit se na Barceloni i Tottenhamu tesko da ce biti moguce.
Nema ovaj PSV gotovo nikakvo iskustvo.Must win obje utakmice.Biscione je napisao/la:Imamo dobru ekipu tako da neće biti preveliko iznenađenje ako završimo na 2. mjestu ali bit ću zadovoljan i 3. mjestu i nastavku borbe u EL. Trebamo biti realni, u Euro takmičenjima nije sve u ekipi nego ima dosta i u iskustvu. Sjetite se kako je Juve kao prvak Italije 2x ispadao u grupi a kad su nakupili iskustva evo ih sada bez problema dolaze i do finala. Tako da koliko god bili jači od PSV-a nećemo ih lako dobit jer oni redovno igraju u Evropi za razliku od nas a o Tottenhamu i Barci ne treba ni pričat, tu nam treba malo čudo da ih prođemo.
Ajax pak da se izvuklo onda je druga priča.Oni su ekipa za KO fazu LP.
Otprilike smo znali da ce nas docekati neka grupa B, stvarno bi bio jackpot da smo uboli ista drugo (grupa D recimo), u jednu ruku sam sretan, vidit cemo od cega je ova ekipa napravljena. Vjerujem da nam Tottenham bas ne odgovara ali ajde, nogomet je to, svasta je moguce, i mi kad smo bili na vrhu smo izgubili od njih, zasto sada nebi bilo obrnuto. U svakom slucaju trece mjesto moramo uzeti, a sve iznad je bonus.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Dobro je sto gostujemo Barci i Tottenhamu u prvom dijelu sezone. Do drugog zar dovedemo i kojeg veznjaka da im mozemo parirati..
#SuningOUT
Koji je raspored?Jericho je napisao/la:Dobro je sto gostujemo Barci i Tottenhamu u prvom dijelu sezone. Do drugog zar dovedemo i kojeg veznjaka da im mozemo parirati..
I koji prvi i drugi dio sezone?

Ma totalno sam pukoSiamoNoi je napisao/la:Koji je raspored?Jericho je napisao/la:Dobro je sto gostujemo Barci i Tottenhamu u prvom dijelu sezone. Do drugog zar dovedemo i kojeg veznjaka da im mozemo parirati..

#SuningOUT
Ranocchia i Handanovic jedini preživjeli iz onog dvoboja sa Tottehamom 2013.
Čak četvorica iz startnih 11 iz tog susreta prije 5 godina su umirovljena.
Kod Tottenhama opstali su Walker,Vertonghen i Dembele.I Lloris koji je tada bio na klupi.
Čak četvorica iz startnih 11 iz tog susreta prije 5 godina su umirovljena.
Kod Tottenhama opstali su Walker,Vertonghen i Dembele.I Lloris koji je tada bio na klupi.
Jericho je napisao/la:Ma totalno sam pukoSiamoNoi je napisao/la:Koji je raspored?Jericho je napisao/la:Dobro je sto gostujemo Barci i Tottenhamu u prvom dijelu sezone. Do drugog zar dovedemo i kojeg veznjaka da im mozemo parirati..

Teska grupa, ko sto gledam bicemo zadnji
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Rutinski uzimamo prvo mjesto.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ona tekma protiv Tottenhama 4-3 na Meazzi, za nas tad igrao Coutinho. Znaci opet se nekako objedinjuje, samo u skroz drugacijim uslovima.
Grupa je odlicna. Tottenham i PSV su rivali po mjeri, Barca je druga dimenzija.
Grupe A i E npr. bi bile teze.
Grupa je odlicna. Tottenham i PSV su rivali po mjeri, Barca je druga dimenzija.
Grupe A i E npr. bi bile teze.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne znam.šta bih rekao osim da se nadam da neće biti nekog sramoćenja rezultatom.. Europa će gledati u nas jer smo se vratili nakon duže pauze.
Sa PSV-om ne bi trebalo biti iznenađenja, Tottenham je uštiman kao sat i biće teško sa njima ali imamo igrače da ih amortizujemo i potučemo se za to drugo mjesto. Barca je mislim nedodirljiva, iako znaju imati blackout, imaju previše talenta da bi se zeznuli posebno.
Ovo će nam.u svakom slicaju dobro doći da skupljamo iskustvo, i nadati se da nas neće iscrpiti previše u borbi da osiguramo ponovno učešće u LP slj sezone.
Sa PSV-om ne bi trebalo biti iznenađenja, Tottenham je uštiman kao sat i biće teško sa njima ali imamo igrače da ih amortizujemo i potučemo se za to drugo mjesto. Barca je mislim nedodirljiva, iako znaju imati blackout, imaju previše talenta da bi se zeznuli posebno.
Ovo će nam.u svakom slicaju dobro doći da skupljamo iskustvo, i nadati se da nas neće iscrpiti previše u borbi da osiguramo ponovno učešće u LP slj sezone.
Tottenham (H)
PSV (A)
Barcelona (H)
Barcelona (A)
Tottenham (A)
PSV (H)
Vec u prvom kolu znas gdje si
PSV (A)
Barcelona (H)
Barcelona (A)
Tottenham (A)
PSV (H)
Vec u prvom kolu znas gdje si

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Meh.Draže bi mi bilo da je prva u Londonu.Ovako mirišem neki x maksimalno ovako rano.Ali ajde.
Ono što me sad zanima je kakav je raspored u odnosu na Serie A utakmice.
Ono što me sad zanima je kakav je raspored u odnosu na Serie A utakmice.
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 4 gosta.