Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Rigoletto
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Rigoletto » 30 avg 2018, 09:45

belosevic28 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Bgm @beli neće se Dalko dugo junacit :lol:
Selme mi kanister od 5 l mu je dneva doza...
Beli kolko jede
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 30 avg 2018, 09:47

]Igrao sam dugo Super ligu u Srbiji i tamo sam istekao iskustvo igranja na visokom nivou. Što se tiče kvaliteta nogometa, mislim da je cijeli Balkan na nekom sličnom nivou, možda su u pitanju nijanse. U posljednje vrijeme fudbal u BiH napreduje. Najljepše mi je bilo igrati u Zenici protiv Čelika, a što se tiče protivničkih igrača dobar utisak na mene je ostavio Emir Halilović iz FK Sarajevo", dodao je prvotimac Krupe Saša Nikodijević na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zna se gdje najbolji osjecaj, gdje najbolja publika i gdje najbolji stadion.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 avg 2018, 10:16

Rigi, pojede pecenu kokos za predjelo. Da ti ne pricam dalje. Yebo budalu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 avg 2018, 12:27

Stroj1946 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Hahahaha čuj liga sa jačim timovima, pa eto ovo je liga sa slabijim timovima, što ovdje niste dominantni onda?

Mislim priča ti je smiješna, imate trofej više u tom periodu (Željo ima jači europski uspjeh) i sad kao vi uspješniji klub od Želje?
Kakve nebuloze pisies to, cuj "čuj liga sa jačim timovima, pa eto ovo je liga sa slabijim timovima" !? Ova liga je za onu na nivou republickih liga nekadasnjih. Ne budi smijesan ba. Poredit ovu ligu sa onim :facepalm: :facepalm: :facepalm: Yebem ti zemlju ko sve prati fudbal danas. I jesmo uspjesniji prema UEFA-i, najuspjesniji klub iz BiH u evropskim takmicenjima.
Ne poredim ja ovu ligu sa onom bivšom u tom kontekstu u kojem ti misliš da je poredim, nego sam se osvrnuo na njegov zaključak kako je ona liga bila i jača i kako vi imate trofej više iz tog doba. Pa ja na osnovu toga pitam, zašto u ovoj ligi imate manje trofeja?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 avg 2018, 12:39

sviunapad1010 je napisao/la:Da bi se realno ocijenili uspjesi klubova prvo treba napraviti neka pravila i kriteriji za ocjenjivanje (osvojene titule, učešća u euro kupovima, broj sezona u prvoj ligi itd..). Ovako svako logično na svoj mlin navodi vodu i možete tako do besvjesti.
Dobro vam je covjek rekao

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 avg 2018, 12:56

Manje titula, manje kupova, zeljo najveci uspjeh u evropi ima, bolji u derbijima.....ne kontam fkt na koju foru ste vi uopste u raspravi ?
=\_1921_/=

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 30 avg 2018, 13:20

invincible1921 je napisao/la:Manje titula, manje kupova, zeljo najveci uspjeh u evropi ima, bolji u derbijima.....ne kontam fkt na koju foru ste vi uopste u raspravi ?
Da, suluda rasprava. Rezultat je razlika, a on je evidentno na strani Zeljeznicara.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 30 avg 2018, 14:27

Raonffa je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Hahahaha čuj liga sa jačim timovima, pa eto ovo je liga sa slabijim timovima, što ovdje niste dominantni onda?

Mislim priča ti je smiješna, imate trofej više u tom periodu (Željo ima jači europski uspjeh) i sad kao vi uspješniji klub od Želje?
Kakve nebuloze pisies to, cuj "čuj liga sa jačim timovima, pa eto ovo je liga sa slabijim timovima" !? Ova liga je za onu na nivou republickih liga nekadasnjih. Ne budi smijesan ba. Poredit ovu ligu sa onim :facepalm: :facepalm: :facepalm: Yebem ti zemlju ko sve prati fudbal danas. I jesmo uspjesniji prema UEFA-i, najuspjesniji klub iz BiH u evropskim takmicenjima.
Ne poredim ja ovu ligu sa onom bivšom u tom kontekstu u kojem ti misliš da je poredim, nego sam se osvrnuo na njegov zaključak kako je ona liga bila i jača i kako vi imate trofej više iz tog doba. Pa ja na osnovu toga pitam, zašto u ovoj ligi imate manje trofeja?
Ona liga i jest bila jaca po svemu, i neozbiljno je porediti bilo sta iz te lige sa ovom danas ligom. Trofej vise imali, pa ? Sad vi imate vise. Treba pitat oba Osima sto vi imate toliko koliko imate i kako ste dosli do njih !?

nagibBeg
Kontakt:

Post Postao/la nagibBeg » 30 avg 2018, 14:37

DANI: Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?

PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 avg 2018, 14:39

Stroj1946 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Ona liga i jest bila jaca po svemu, i neozbiljno je porediti bilo sta iz te lige sa ovom danas ligom. Trofej vise imali, pa ? Sad vi imate vise. Treba pitat oba Osima sto vi imate toliko koliko imate i kako ste dosli do njih !?
slika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 avg 2018, 14:55

prisonbreak je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Da bi se realno ocijenili uspjesi klubova prvo treba napraviti neka pravila i kriteriji za ocjenjivanje (osvojene titule, učešća u euro kupovima, broj sezona u prvoj ligi itd..). Ovako svako logično na svoj mlin navodi vodu i možete tako do besvjesti.
Jedini ispravan komentar.
I ako se nikada nismo slozili :mrgreen:
Nekad se mora nešto potrefiti i da se složiš s nekim :mrgreen:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 avg 2018, 15:34

**** te saban pa mi smo bili 8 puta drugi,broji li se i to ili drugi bio ili 7 nema veze.Hajmo od do tabelu pa da vidimo, od prvog pa do zadnjeg pa da vidimo prosjek.Mi i pitari smo ubjedljivo najveci pa onda Velez,Sloboda,Celik,Borac,mislim na onu drzavu a za ovu se zna velika cetvorka nema se tu sta prepirat.Kakav si Tim kad u ovakoj ligi nisi uspio nikad ili jednom docepat se evrope.Odron.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 avg 2018, 15:38

Alipasino je napisao/la:**** te saban pa mi smo bili 8 puta drugi,broji li se i to ili drugi bio ili 7 nema veze.Hajmo od do tabelu pa da vidimo, od prvog pa do zadnjeg pa da vidimo prosjek.Mi i pitari smo ubjedljivo najveci pa onda Velez,Sloboda,Celik,Borac,mislim na onu drzavu a za ovu se zna velika cetvorka nema se tu sta prepirat.Kakav si Tim kad u ovakoj ligi nisi uspio nikad ili jednom docepat se evrope.Odron.
Zoveš Velež odronom? :mrgreen:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 30 avg 2018, 15:46

Penaltiky je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:**** te saban pa mi smo bili 8 puta drugi,broji li se i to ili drugi bio ili 7 nema veze.Hajmo od do tabelu pa da vidimo, od prvog pa do zadnjeg pa da vidimo prosjek.Mi i pitari smo ubjedljivo najveci pa onda Velez,Sloboda,Celik,Borac,mislim na onu drzavu a za ovu se zna velika cetvorka nema se tu sta prepirat.Kakav si Tim kad u ovakoj ligi nisi uspio nikad ili jednom docepat se evrope.Odron.
Zoveš Velež odronom? :mrgreen:
Napokon netko objektivan
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 avg 2018, 16:20

Evo vam link pa gledajte. Prva liga ex yu.

http://www.exyufudbal.in.rs/statistika/prva-liga

Postavljao je Helco to ovdje uglavnom se slaže.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 avg 2018, 16:52

FK Zeljeznicar je najtrofejniji,klub sa najvise navijaca,jedini klub koji je osvojio duplu krunu,ima najveci
uspijeh u europskim takmicenjima.

Ukratko,najveci fudbalski klub u BiH.
💩💩

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 30 avg 2018, 17:03

Goosman je napisao/la:FK Zeljeznicar je najtrofejniji,jedini klub koji je osvojio duplu krunu

Ukratko,najveci fudbalski klub u BiH.
gazda mismiovic: mi smo razgovarali sa amawom, ali nam se ambicije ne poklapaju. ne zelimo namjestati i kupovati utakmice i titule!
:bow: :bow:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 avg 2018, 17:04

Kakav demant!
Bez teksta sam.
💩💩

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 30 avg 2018, 17:07

Goosman je napisao/la:Kakav demant!
Bez teksta sam.
znam da si..svi ste bili bez teksta nakon dugo ocekivane presice, na kojoj vam je vlasnik javno rekao da vam je najdrazi kupovao utakmice :lol: :lol: :lol:

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 30 avg 2018, 17:37

Amar Osim je trofejniji od vincentove prcije zvane fk sarajevo.
💩💩

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.