Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 mar 2009, 19:24

CheGuevara je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:Bogami eto otkak je ciro selektor i ovi nam igraci bolje po klubovima igraju,,,, da ih on necim ne dopinguje kad dodu na pripreme :) idemo po pobjedu braco
Ma nikakve to veze nema sa Cirom. Jednostavno su nikli par dobrih talenata u dobre igrace..generacija je sjajna, puno mladih perspektivnih igraca. Hajd za ove kvalifikacije inekako, ali ako buduce kvalifikacije neuspjedneom izboriti jedno mjesto za EP/SP onda je jedna vise dobra generacija propala! Nadajmo se da nece biti tako!!!
nadam se da cemo proci ove kvalifikacije...al ovako realno to je vise nego tesko...i da budemo drugi dolazinam baraz...i sta onda...ovo je jednostavno preteska grupa i mi se trebamo nadati da idemo na EP 2012...a ako to ne uspijemo onda je 100% ova vise nego dobra generacija propala...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 19 mar 2009, 19:42

http://san.ba/index.php?id=6

dolazi covjek...ono su sve bile dezinformacije...

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 20 mar 2009, 02:52

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:Bogami eto otkak je ciro selektor i ovi nam igraci bolje po klubovima igraju,,,, da ih on necim ne dopinguje kad dodu na pripreme :) idemo po pobjedu braco
Ma nikakve to veze nema sa Cirom. Jednostavno su nikli par dobrih talenata u dobre igrace..generacija je sjajna, puno mladih perspektivnih igraca. Hajd za ove kvalifikacije inekako, ali ako buduce kvalifikacije neuspjedneom izboriti jedno mjesto za EP/SP onda je jedna vise dobra generacija propala! Nadajmo se da nece biti tako!!!
nadam se da cemo proci ove kvalifikacije...al ovako realno to je vise nego tesko...i da budemo drugi dolazinam baraz...i sta onda...ovo je jednostavno preteska grupa i mi se trebamo nadati da idemo na EP 2012...a ako to ne uspijemo onda je 100% ova vise nego dobra generacija propala...
Da je nama doci do baraza...ja bi bio vise nego sretan!
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 20 mar 2009, 05:04

Miralemaga igra ba mislim dolazi a dali ce mu Cirenzy dati sansu vidjet ce-mo :D
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 mar 2009, 18:38

Odlicna vijeset za naseg Pjanica, jer Juninho je odlucio da napusti Lion posle ove sezone.
Pjanic i Juninho igraju prakticno istu poziciju i ovo je dobra sansa za Pjanica da igra mnogo vise nego sto je bio slucaj ove sezone.

Mislim da Lion je upravo kupio Pjanica da on preuzme ulogu Juninha jer su znali da Juninho ili ove ili sledece godine napusta Lion.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 31 mar 2009, 18:50

Pauk je napisao/la:Odlicna vijeset za naseg Pjanica, jer Juninho je odlucio da napusti Lion posle ove sezone.
Pjanic i Juninho igraju prakticno istu poziciju i ovo je dobra sansa za Pjanica da igra mnogo vise nego sto je bio slucaj ove sezone.

Mislim da Lion je upravo kupio Pjanica da on preuzme ulogu Juninha jer su znali da Juninho ili ove ili sledece godine napusta Lion.
Pjanic ce biti pravi igracina, nekazem da sada nije igrac, ali fali mu iskustva, samo da krene igrati od pocetka utakmce i bit ce onaj pravi, pravi igracina, momak posjeduje veliko znanje i bit ce nezamjenljiv u reprezentaciji za 2 godine.
Samo napred Miraleme
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 31 mar 2009, 19:02

amir je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Odlicna vijeset za naseg Pjanica, jer Juninho je odlucio da napusti Lion posle ove sezone.

Pjanic ce biti pravi igracina, nekazem da sada nije igrac, ali fali mu iskustva, samo da krene igrati od pocetka utakmce i bit ce onaj pravi, pravi igracina, momak posjeduje veliko znanje i bit ce nezamjenljiv u reprezentaciji za 2 godine.
Samo napred Miraleme
iduce godine ce nam biti glavni igrac reprezentacije....... iduci mart

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 31 mar 2009, 23:19

cirin debilni sistem je takav da miralem moze igrati samo na jednoj poziciju i to na onoj koju igra misimovic..

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 31 mar 2009, 23:47

bubooty je napisao/la:cirin debilni sistem je takav da miralem moze igrati samo na jednoj poziciju i to na onoj koju igra misimovic..
A kako bi to ti postavio sa onom odbranom, jeli, Zico?

amir23
Kontakt:

Post Postao/la amir23 » 01 apr 2009, 00:09

bubooty je napisao/la:cirin debilni sistem je takav da miralem moze igrati samo na jednoj poziciju i to na onoj koju igra misimovic..
sta ce igrat,da nece defanzivca il spica.....trba on jos hljeba jest

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2009, 14:33

Pjanic moze igrati na poziciji Muratovica to je desno krilo.Pjanic ima dosta pozicija na kojim moze igrati :mrgreen: :mrgreen: a to za Juninha znam odka je Pjanic doveden da ce ga mjenjati i da mu je mentor na terenu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 01 apr 2009, 14:42

Ponos Torina je napisao/la:Pjanic moze igrati na poziciji Muratovica to je desno krilo.Pjanic ima dosta pozicija na kojim moze igrati :mrgreen: :mrgreen: a to za Juninha znam odka je Pjanic doveden da ce ga mjenjati i da mu je mentor na terenu.

jes vala jedva čekam da ode, ode i benzema mora biti za Mireta mjesta...

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 01 apr 2009, 14:58

Miralem bi trebao u Lyonu igrati u napadu sljedece sezone. (mislim da ce im formacija biti 4-3-3). Njbolje ce biti ako im dodje trezeguet. Ovako bi to trebalo izgledati.

Pjanic Govu
Trezeguet.

Samo Miralem mora izbaciti onog edersona iz prvog sastava. On je svoje prilike iskoristio. Dao je nekoliko golova,al i igra vise od pjanica.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 apr 2009, 15:24

emchoz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Pjanic moze igrati na poziciji Muratovica to je desno krilo.Pjanic ima dosta pozicija na kojim moze igrati :mrgreen: :mrgreen: a to za Juninha znam odka je Pjanic doveden da ce ga mjenjati i da mu je mentor na terenu.

Benzema i Miralem su skoro pa najbolji prijatelji extra se slazu i druze se zajedno :mrgreen: :mrgreen:Guzni haveri
:D

A morate shvatiti da Pjanic ima 18 godina,polako imace on svoje mjesto sigurno,jos uvjek uci i treba da uci i mnogo toga mora nauciti da bi vrhunski prikazao svoj talenat na najbolji nacin ispoljio i do maksimuma ga trosio
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 01 apr 2009, 18:05

Ponos Torina je napisao/la:
emchoz je napisao/la:

Benzema i Miralem su skoro pa najbolji prijatelji extra se slazu i druze se zajedno :mrgreen: :mrgreen:Guzni haveri
:D

A morate shvatiti da Pjanic ima 18 godina,polako imace on svoje mjesto sigurno,jos uvjek uci i treba da uci i mnogo toga mora nauciti da bi vrhunski prikazao svoj talenat na najbolji nacin ispoljio i do maksimuma ga trosio
To je i poenta da bude u sredini gdje će igrati i učiti... ako ne bude standardni sljedeće polusezone neka pređe u slabiji klub gdje će biti glavni...

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 01 apr 2009, 19:08

Pjanicevo vrijeme tek dolazi, polako...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 apr 2009, 00:15

Evo sad je 2. april, i njegov 19. rodjendan, za rodjendan je samo zelio pobjedu reprezentacije sto je i dobio 8-)
Sretan mu rodjendan, nasoj svjetloj buducnosti ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 apr 2009, 00:23

RiNo je napisao/la:Evo sad je 2. april, i njegov 19. rodjendan, za rodjendan je samo zelio pobjedu reprezentacije sto je i dobio 8-)
Kako to RiNo pomno prati, svaka cast. 8-) Ni veceras nije dobio neku vecu minutazu ( opravdano :!: :?: ), pridruzujem se cestitkama i samo naprijed zmaju. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 02 apr 2009, 01:27

SRETAN RODJENDAN NASOJ NAJVECOJ NADI. SVE NAJBOLJE MIRALEME - DOKAZO SI KOL'KI SI PATRIOTA I ZATO TI CIJELA BIH PORUCUJE: H V A L A!!!!!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2009, 01:32

geronimo je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Evo sad je 2. april, i njegov 19. rodjendan, za rodjendan je samo zelio pobjedu reprezentacije sto je i dobio 8-)
Kako to RiNo pomno prati, svaka cast. 8-) Ni veceras nije dobio neku vecu minutazu ( opravdano :!: :?: ), pridruzujem se cestitkama i samo naprijed zmaju. :)
Opravdano da opravdanije nemoze biti.Nikakve covijek koristi u defanzivi nema od njega.
Ako to ne skonta sve ce manje i manje minutaze u ekipi ili repci imati. :roll: :evil:
Tog izgleda boli cosak u vezi prelaska na svoju polovinu a nedao bog klizeci startova protivnickim igracima.
Za zvijezdu malo vise damu treba oznojiti :x
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 31 gost.