Jeste ali nisu mi ni ostali igraci Partizana izgledali mnogo spremniji od njega, bice ipak da je Besiktas kolektivno spremniji od Partizana. Ali nebitno i ta sprema spada u ovo sto sam rekao losi treneri i ljudi koji vode klubove. Naravno stoji dai nesto ima i do igraca, neko ko drzi do sebe i ko je profesionalac ce biti spreman kakav god bio trener.LAZARUS2000 je napisao/la:Na kraju je ostao bez snage. Što može biti pokazatelj gdje je jedan od problema ligejapa je napisao/la:Yebote ljudi su Zaku pljuvali kod nas cesto pogotovo prvu sezonu u Zelji a gledaj ga veceras u Partizanu daleko najbolji i najopasniji igrac u mecu sa Besiktasem. Stojim i dalje pri tome da nasa liga nema toliko lose igrace koliko ima lose trenere i ljude koje vode klubove, jer nije normalno da nasi klubovi ne mogu da izbore grupe **** Evropa lige dok to isto polazi za rukom i slabijim ligama i ekipama od nasih.
UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Europe League 2018/2019
- alan_kardec
- Kontakt:
Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Pa ušli ljudi na teren malo pričali sa igračima onda se vratili na tribine. Sve super bilo. Policija gledala.alan_kardec je napisao/la:Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike![]()

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Pa to je opet manji prekršaj od onog što Delije svaku utakmicu rade.alan_kardec je napisao/la:Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike![]()
Kod nas bi se pisalo o izbacivanju iz natjecanja na barem 3 godine 

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja, i? Kakve veze Delije imaju sa ulitanjem čeških navijača u teren? Nema nikakve veze jedno sa drugim, al etarelinho je napisao/la:Pa to je opet manji prekršaj od onog što Delije svaku utakmicu rade.alan_kardec je napisao/la:Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Ja, i? Kakve veze Delije imaju sa ulitanjem čeških navijača u teren? Nema nikakve veze jedno sa drugim, al etarelinho je napisao/la:Pa to je opet manji prekršaj od onog što Delije svaku utakmicu rade.alan_kardec je napisao/la:Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike![]()
Očito ti nije jasno kako tako mala kazna, jer misliš da bi Zvezda bila kažnjena s 5 godina izbacivanja iz Europe da su ovo delije uradile

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
sve je meni savršeno jasno, nego mi smiješna ova kazna
uleti 30-ak huligana u teren skroz neometani, obaraju reklame, šetkaju se po terenu, nigdje redara, nigdje policije. Veći broj redara se pojavljuje tek kad su huligani stigli skoro na centar terena
. O potencijalnoj fizičkoj ugroženosti fudbalera i službenih lica, da ne govorimo

uleti 30-ak huligana u teren skroz neometani, obaraju reklame, šetkaju se po terenu, nigdje redara, nigdje policije. Veći broj redara se pojavljuje tek kad su huligani stigli skoro na centar terena

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Osim sto nije, jer ono sto delije rade ne ugrozava ni na kakav nacin domace/gostujuce igrace ili sudije.arelinho je napisao/la:Pa to je opet manji prekršaj od onog što Delije svaku utakmicu rade.alan_kardec je napisao/la:Sparta Prag za upad 20-30 navijača u teren protiv Spartaka iz Subotice, kažnjena jednim mečom bez prisustva publike![]()
Jel sutra Partizan na domaćem terenu igra ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Jok, gostujemo kod tvojih. Turaka.Derdiyok je napisao/la:Jel sutra Partizan na domaćem terenu igra ?
Vracate se svojim korijenima.LAZARUS2000 je napisao/la:Jok, gostujemo kod tvojih. Turaka.
BATMAN HAS NO LIMITS
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Još samo vi da se vratite i viGotham je napisao/la:Vracate se svojim korijenima.LAZARUS2000 je napisao/la:Jok, gostujemo kod tvojih. Turaka.

vi vi
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Opet ovaj paćenik Dantes spama, provocira i šire mržnju na temi o fudbalu. Ništa novo od mentalnog bolesnika koji je pronašao bosanski sportski forum da širi svoju velikosrpsku ideologiju.
Uzbudenje zbog povratka korijenima je ocito pa ga malo prenijelo na tastaturi.Ramiy je napisao/la:vi vi

BATMAN HAS NO LIMITS
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Lijekovi su ti na stolu. Vode imaš u kuhinji. Popij. I uzmi snikers. I poyebi nešto. Na moj računVucevich je napisao/la:Opet ovaj paćenik Dantes spama, provocira i šire mržnju na temi o fudbalu. Ništa novo od mentalnog bolesnika koji je pronašao bosanski sportski forum da širi svoju velikosrpsku ideologiju.

LAZARUS2000 je napisao/la:Jok, gostujemo kod tvojih. Turaka.Derdiyok je napisao/la:Jel sutra Partizan na domaćem terenu igra ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Vidiš ti si shvatio ovi gore doživjeli tri nervna sloma.Derdiyok je napisao/la:LAZARUS2000 je napisao/la:Jok, gostujemo kod tvojih. Turaka.Derdiyok je napisao/la:Jel sutra Partizan na domaćem terenu igra ?![]()

De im objasni da jok znači ne na turskom.
AEK Larnaca u prvoj utakmici u Slovačkoj nije imao ni jednog Kipranina u prvih 11, ali zato su im pola igrača Španci.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 30 avg 2018, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.