FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mogu u ponedjeljak u 17:20, što se mene tiče utefterite.ThrillerHz je napisao/la:Nista ocemo potvrdjivat onda dolaske? Ko dolazi u ponedeljak, vistafon, 17:20 h?
Svi u Vistafon, Bordo velikan te treba!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
@skoro bate, kad pripremis onaj materijal javni mi Bgt da mi proslijedis. Pa cemo popit cokoladu i pojest sok aBd.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Može brate, nije frka. Samo ću ja to jedno po jedno morat uploadovat, ima par giga materijala a znaš kakav je BH Telecom internet.belosevic28 je napisao/la:@skoro bate, kad pripremis onaj materijal javni mi Bgt da mi proslijedis. Pa cemo popit cokoladu i pojest sok aBd.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ma nije frka kad god i kako god. Nemoj sad zurit, ja samo da te napomenemskoroalen je napisao/la:Može brate, nije frka. Samo ću ja to jedno po jedno morat uploadovat, ima par giga materijala a znaš kakav je BH Telecom internet.belosevic28 je napisao/la:@skoro bate, kad pripremis onaj materijal javni mi Bgt da mi proslijedis. Pa cemo popit cokoladu i pojest sok aBd.Ugl za koji dan će sve bit gotovo sigurno pa ti pošaljem

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dakle, računajući i evropske nastupe, najviše prilike za igru imali su mladi igrači Sarajeva (1997 i mlađi). Ukupno su na terenu proveli 2758 minuta. Na drugom mjestu po ovom parametru je Zvijezda 09 čiji mladi igrači su ukupno na terenu proveli 1569 minuta. 

MOJA TV će prenositi i derbi između Širokog Brijega i Željezničara koji se igra u nedjelju u 20 sati, dok će BHT1 prenositi duel između Čelika i Sarajeva koji je na rasporedu u subotu u 20 sati.
Ovo greska neka
Ovo greska neka

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel fakat nas prenose na BHTu? Juče baš gledam na txt-u, za subotu piše da prenose Radnik-GOŠK, a naveče snimak naše utakmice?miky_hz je napisao/la:MOJA TV će prenositi i derbi između Širokog Brijega i Željezničara koji se igra u nedjelju u 20 sati, dok će BHT1 prenositi duel između Čelika i Sarajeva koji je na rasporedu u subotu u 20 sati.
Ovo greska neka
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neznam i meni cudno ovo je **** izbacio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svi u teretanu pred Zenicu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- robertkosar
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:

greska je to
ps:Na Bilinom polju Čelik će ugostiti vodeće Sarajevo, a glavni sudija ovog meča bit će Zoran Grbić, a njegovi pomoćnisi su Damir Lazić i Amer Macić.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mora biti da je greška, koliko puta se fuli u programskoj šemi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Ne mora biti da je greška, koliko puta se fuli u programskoj šemi.

mi smo na MOJA TV
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 30 avg 2018, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nas će samo jednu tekmu prenosit na BHTu kako sam vidio negdje jer im se isplati, najveći broj navijača koji će platiti da gledaju utakmicu ili se prebaciti na njihov paket MojeTV, uvijek neatraktivne tekme prenose. Deb.ili.
FK Sarajevo
da tako je to je utakmica Sarajevo-Radnik koja ce bit na bht1 koja je na rasporedu 29.09BordoSarajevo je napisao/la:Ma nas će samo jednu tekmu prenosit na BHTu kako sam vidio negdje jer im se isplati, najveći broj navijača koji će platiti da gledaju utakmicu ili se prebaciti na njihov paket MojeTV, uvijek neatraktivne tekme prenose. Deb.ili.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E halali jbgpasica je napisao/la:E nek si mi ispehirao. Gori si od crne mackeMortemHz je napisao/la:Dolazi tipasica je napisao/la:
Meni treba Salzburg h1

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OtpozdraviGotham je napisao/la:Pozdrav bordo bracooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.