Čini mi se da još uvijek nije u prodaji.NeRi_K je napisao/la:Zna li neko gdje se i po kojoj cijeni može kupiti novi dres NK Jedinstvo?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje ima lista ljudi u upravi/odboru (kako god) koji su pokretači i uključeni u ovaj oporavak? Nisam detaljnije čitala ranije, pa bih sad da vidim sve na jednom mjestu. Znam samo da A.B. radi dobro po facebooku na promociji,
Čestitke i sretno dalje. Potrudit ću se ispratiti bar jednu domaću utakmicu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bujrum Bado stara kolegiceBaDa12 je napisao/la:Gdje ima lista ljudi u upravi/odboru (kako god) koji su pokretači i uključeni u ovaj oporavak? Nisam detaljnije čitala ranije, pa bih sad da vidim sve na jednom mjestu. Znam samo da A.B. radi dobro po facebooku na promociji,![]()

A Bajric radi dobar posao za sada sa marketingom, ali i opcenito svi rade dobro u klubu u zadnja 2 mjeseca
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
NeRi_K je napisao/la:Zna li neko gdje se i po kojoj cijeni može kupiti novi dres NK Jedinstvo?
Mislim da dres kosta 40KM...
pa gdje se moze nabaviti ljudi vec nosaju dresoveIsmar1986 je napisao/la:NeRi_K je napisao/la:Zna li neko gdje se i po kojoj cijeni može kupiti novi dres NK Jedinstvo?
Mislim da dres kosta 40KM...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
[imghttps://imgur.com/a/sL5A4R4][/img] Novi dres NK Jedinstvo Bihac
Pregled Jedinstvo-Velež:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Golovi sa danasnje prijateljske:
Adi Tahirović 

Malo me brinu Vladine takticke vratolomije. Ok sto ja to ne kontam ali bojim se da ni on ne zna sta i kako zelimo igrati. Razumijem i veliki problem oko nedostatka kvalitetnih veznjaka u ekipi. Ali danas si stavio trojicu nazad, dva beka gurnuo da ordiniraju u vezi i dosao u situaciju da ti je na terenu jedan (Dule) i po' veznjak. Jer ova dvojica su opet po vokaciji bekovi a Halavac mi na terenu vise djeluje ko lazna devetka nego desetka ili ofanizivni vezni.
Dosta lose smo izgledali sa igracem vise i tu veza treba da drzi kontrolu.
Kako god, pobjedi se ne gleda u zube.

Dosta lose smo izgledali sa igracem vise i tu veza treba da drzi kontrolu.
Kako god, pobjedi se ne gleda u zube.
Lav.harden je napisao/la:Adi Tahirović

-
- Kontakt:
Fali nam jedan vezni koji ce vrsiti prevagu tog igraca nemamo. On izvlaci iz njih maskimum imamo dobru ekipu ali opet nije to nesto bajno. Bitne su pobjede igra se brise ali treba tu jos puno stvari popraviti. Ipak na pocetku smo i ne treba traziti zamjerku
Ne razumijem kako se onako palo kad su dobili crveni, tad ih se trebalo natrpati a ne da oni preuzmu inicijativu... Moglo je biti i 4-0 da Rovcain i Petrovic nisu nagazili na mrve.geoxx je napisao/la:Malo me brinu Vladine takticke vratolomije. Ok sto ja to ne kontam ali bojim se da ni on ne zna sta i kako zelimo igrati. Razumijem i veliki problem oko nedostatka kvalitetnih veznjaka u ekipi. Ali danas si stavio trojicu nazad, dva beka gurnuo da ordiniraju u vezi i dosao u situaciju da ti je na terenu jedan (Dule) i po' veznjak. Jer ova dvojica su opet po vokaciji bekovi a Halavac mi na terenu vise djeluje ko lazna devetka nego desetka ili ofanizivni vezni.
Ja od pocetka nisam zadovoljan Vladom kao izborom jer sam dosta pratio njegovu Slobodu i nije mi se svidio, nema jasan plan, stalno nesto mijenja i trazi ekipu pola sezone.. Međutim kako je prije bilo nemam pravo da se zalim, realno

Ne znam sto nije Zecevic poceo danas, a nije mi jasna ni pozicija Anesa? sta je on odigrao danas samo Bog zna...
I to naravno. Ani kao definicija krilnog igrača danas na poziciji centralnog veznog. Tad smo presli negdje na 5-3-2. Poceli smo sa 3-4-3. Tjesim se da ga upravo taj nedostatak kvalitetnog treceg veznjaka tjera na ove vratolomije i odstupanje od 4 3 3 . Mislim da on onom Zecevicu ne vjeruje nikako.
Katastrofa formacija, izmjene i igra. Ako bude davao izjavu za koji portal slobodno neka se izvine navijacima koji su gledali onu patnju danas. Pa nama nema ko loptu iznijeti, nabij Galinu pa sta bude bude. Pod hitno traziti komplet vezni red. Nisam osoba koja pljuje po ekipi ali danas sam se stvarno iznervirao ko nikad gledajuci onu patnju.
Zecevic je klasicni destruktivac protivnickih napada, fali nam igrac koji ce vezati sve linije ekipe.
Zecevic je klasicni destruktivac protivnickih napada, fali nam igrac koji ce vezati sve linije ekipe.
Fali nama stoper i golgeter kao sto je npr Fajic ,kakav jbni vezni nemoj te lupati na casu jer imamo 2-3 dobra vezna,,,pozz
Pa sto ne mozemo iznijeti loptu onda?AskoSN je napisao/la:Fali nama stoper i golgeter kao sto je npr Fajic ,kakav jbni vezni nemoj te lupati na casu jer imamo 2-3 dobra vezna,,,pozz

-
- Kontakt:
AskoSN je napisao/la:Fali nama stoper i golgeter kao sto je npr Fajic ,kakav jbni vezni nemoj te lupati na casu jer imamo 2-3 dobra vezna,,,pozz
Koji su to dobri vezni? Cak 2 3 igraca dobra. 3dobra vezna nema ni Velez
Mi nemamo niti jednog hahahanebeskasila je napisao/la:AskoSN je napisao/la:Fali nama stoper i golgeter kao sto je npr Fajic ,kakav jbni vezni nemoj te lupati na casu jer imamo 2-3 dobra vezna,,,pozz
Koji su to dobri vezni? Cak 2 3 igraca dobra. 3dobra vezna nema ni Velez
- ASD
- Kontakt:
Jedinstvu mislim da fali trke.
Ima igraca u prvoj postavi sa viskom kilograma kiji ce vjerujenm otpasti u narednom periodu.
Ima igraca u prvoj postavi sa viskom kilograma kiji ce vjerujenm otpasti u narednom periodu.
Na koga mislis? Iz veznog reda nema ko otpasti jer nema ko da udje sa klupe...ASD je napisao/la:Jedinstvu mislim da fali trke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.