LAZARUS2000 je napisao/la:Pa, da se naslutitiRigoletto je napisao/la: Šta to impliciraš?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Perfektno mirna noc da citam knjigu matematike koja je preporucena za jedan od predstojecih kurseva, ali nikako da predjem desetak stranica, toliko je sve suplje i naopako objasnjeno, svako malo idem na google, i tek kad nadjem na netu objasnjenje onda vidim sta su izostavili u knjizi i zasto nije jasno.
Sreca pa sam u biblioteci posudio, kosta 50 € kupiti. A jedna "For Dummies" verzija za samo 14 € je 10x bolja.

Sreca pa sam u biblioteci posudio, kosta 50 € kupiti. A jedna "For Dummies" verzija za samo 14 € je 10x bolja.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Donnie Darko
- Kontakt:
sta tacno ucisMokroguz je napisao/la:Perfektno mirna noc da citam knjigu matematike koja je preporucena za jedan od predstojecih kurseva, ali nikako da predjem desetak stranica, toliko je sve suplje i naopako objasnjeno, svako malo idem na google, i tek kad nadjem na netu objasnjenje onda vidim sta su izostavili u knjizi i zasto nije jasno.![]()
Ovaj kurs je "linear algebra"Donnie Darko je napisao/la:sta tacno ucisMokroguz je napisao/la:Perfektno mirna noc da citam knjigu matematike koja je preporucena za jedan od predstojecih kurseva, ali nikako da predjem desetak stranica, toliko je sve suplje i naopako objasnjeno, svako malo idem na google, i tek kad nadjem na netu objasnjenje onda vidim sta su izostavili u knjizi i zasto nije jasno.![]()
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesam li ja jedini koji istinski uživa u matematici i fizici? 

"We need to suffer. And we need to fight."
Nisi.Captain4 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji istinski uživa u matematici i fizici?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Matha matha.Aerials je napisao/la:Nisi.Captain4 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji istinski uživa u matematici i fizici?

Najlakša stvar ako ti neko kvalitetno objasni.
I ja sam uživao dok nisu došli izvodi i integrali 
Imam ispit sljedeću srijedu, sreća pa imam uslov. Moglo bi se ovo prenijeti u narednu godinu.
Iz statistike mogao 7 upisati, ali nisam htio, taj ispit jedva čekam

Imam ispit sljedeću srijedu, sreća pa imam uslov. Moglo bi se ovo prenijeti u narednu godinu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sta studiras?Mokes je napisao/la:I ja sam uživao dok nisu došli izvodi i integrali
Nisi.Captain4 je napisao/la:Jesam li ja jedini koji istinski uživa u matematici i fizici?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jest, baš. Ja kad radim one zadatke, izgubim pojam o vremenu.Captain4 je napisao/la: Matha matha.![]()
Najlakša stvar ako ti neko kvalitetno objasni.

Integrale doduše ni ja ne volim k'o ni @Mokes, limesi su mi okej. Al' kad pogledam da mi je integrale na fakultetu objašnjavala osoba koja za dva sata vježbi pređe 20 zadataka, a da u srednjoj niti jedan zadatak nismo uradili.. dobro išta od njih znam.
Ljudi vole matematiku
svaka cast.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Isti sam.Aerials je napisao/la:Jest, baš. Ja kad radim one zadatke, izgubim pojam o vremenu.Captain4 je napisao/la: Matha matha.![]()
Najlakša stvar ako ti neko kvalitetno objasni.![]()
Tako sam ja jednom zaglavio do kasno u noć, stari primjetio i iz kreveta ladno do mene, objasnio materiju za 10 minuta, otišao u WC i nastavio spavati.

Matematika je precijenjena.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Stari ti se razumije u to sve? Lucky, kod mene to niko ništa ne zna, garant me zamijenili u porodilištu.Captain4 je napisao/la: Isti sam.
Tako sam ja jednom zaglavio do kasno u noć, stari primjetio i iz kreveta ladno do mene, objasnio materiju za 10 minuta, otišao u WC i nastavio spavati.

Znaju, samo ih možda nije tad interesovalo ili nisu imali priliku za kvalitetnim obrazovanjem kao ti. U mene je otac neobrazovan ali nije glup, samo mu fali da to "nije glup" istrenira i uokviri u neko znanje, neki sistem - uglavnom za to i služi obrazovanje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa tek sa izvodima postane zanimljivo.Mokes je napisao/la:I ja sam uživao dok nisu došli izvodi i integrali
Izvodi, integrali, redovi, diferencijalne, sve bolje od boljeg. Diferencijalne obožavam, ali spletom nesretnih okolnosti nikad nisam jednu uspio uradit na ispitu

Sad bih mijenjao svaku od ovih teorija za još jednu matematiku.
Kako se zove ona asistentica što liči na Gojka Veličanstvenog? I ono što sam znao ona mi je sjebala.Aerials je napisao/la:Jest, baš. Ja kad radim one zadatke, izgubim pojam o vremenu.Captain4 je napisao/la: Matha matha.![]()
Najlakša stvar ako ti neko kvalitetno objasni.![]()
Integrale doduše ni ja ne volim k'o ni @Mokes, limesi su mi okej. Al' kad pogledam da mi je integrale na fakultetu objašnjavala osoba koja za dva sata vježbi pređe 20 zadataka, a da u srednjoj niti jedan zadatak nismo uradili.. dobro išta od njih znam.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: delko, sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.