De ba sto ubacujes druge komentatore opet ce ss.ba objavitiakisarajevo92 je napisao/la:Koji debil![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
De ba sto ubacujes druge komentatore opet ce ss.ba objavitiakisarajevo92 je napisao/la:Koji debil![]()
u rupicusajo10 je napisao/la:Ti si odavno postao smijesan. Tako da..Fikret1946 je napisao/la:dajte nemojte me nasmijavat kakav smail prevljak taj nema mjesta u nasoj repci a da ima u salzburgu ovaj dabbur je dokazana klasa za ove lige, zabio prosle godine preko 25 golova i oni bi prevljaka da igra ispred...Eto ti Dake yebo te on
![]()
Snimak je autenticanRamiy je napisao/la:De ba sto ubacujes druge komentatore opet ce ss.ba objavitiakisarajevo92 je napisao/la:Koji debil![]()
![]()
![]()
Plasi me to sto imam isto misljenje ko i tiKanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Mamic je bio dobar za Dinamo samo sto je uspio njih otjerati. Nista drugo se ne treba uzimati u obzir.
Nisu uzrok navijaci, nego sto su se nasi usrali i podlegli pritisku...Ljudi jesu bolji, ali ovo sto mi igramo je katastrofa!Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Mamic je bio dobar za Dinamo samo sto je uspio njih otjerati. Nista drugo se ne treba uzimati u obzir.
na koji nacin navijac koji stoji i navija 90 minuta za svoj klub moze uticati lose i negativno na igrace na terenu?Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Zamisli kako je meni.Ramiy je napisao/la:Plasi me to sto imam isto misljenje ko i tiKanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Ne mislim na te sto stoje i navijaju. Mislim na ove "organizovane navijacke skupine".Vaha1946 je napisao/la:na koji nacin navijac koji stoji i navija 90 minuta za svoj klub moze uticati lose i negativno na igrace na terenu?Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
bolje se uhvati pozorista nekog kvalitetnog, fudbal jok
Preloše trolanje.Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Nemoj tako, da je bila puna Marakana, Zvezda bi strpala tricu Salzburgu.Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Pa i prije ove tekme su govorili da su im sad prednost delije u odnosu na prvu tekmu.Mokes je napisao/la:Nemoj tako, da je bila puna Marakana, Zvezda bi strpala tricu Salzburgu.Kanye je napisao/la:Nesto kontam kakav su kancer ove navijacke skupine na Balkanu. Zvezda prvu tekmu bez publike dobro odigra, danas kao imaju "podrsku" i ****. Da ne pricam o BBB i Dinamu. Da ih nije bilo sinoc Dinamo bi prosao. Najveci su taoci svakako Hajduk i bh klubovi. Oni ne mogu neki normalan sistem od navijaca napraviti.
Sjećam se rasprava da bi Zvezda izbacila Dinamo jer bi se ovima noge odsjekle kad bi izašli na Marakanu
Faul je bio a u 16 hm mozda!bosnacazin je napisao/la:Nije vidjelo penala..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.