Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Joj thumbnaila.Lillard je napisao/la:

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Derdiyok je napisao/la:Na današnji dan

Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?Derdiyok je napisao/la:Na današnji dan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Znaš li kad izlazi spisak pozvanih igrača za Ligu nacija?Osim13 je napisao/la:.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Znaš li kad izlazi spisak pozvanih igrača za Ligu nacija?Osim13 je napisao/la:.
Momak ima pitanje, kad se skupljamo?Moggi je napisao/la:0
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad su bili kvalitetni...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Baš su jedan za drugog.Bassha je napisao/la:Kakve ljepotice![]()
![]()
- ASD
- Kontakt:
Znaci ne moras zadiviti nju nego muske clanove porodice ako zelis da je imas.Derdiyok je napisao/la:Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ja čudnih imena nekih. Te Radoje, te ovaj te onaj. Te neki hrišćani sve. Niđe Jasmina, Mehmeda.Derdiyok je napisao/la:Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?

Sve neke provokacije.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
To treba nešto da ti znači, nešto što mnogi neće da priznaju.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja čudnih imena nekih. Te Radoje, te ovaj te onaj. Te neki hrišćani sve. Niđe Jasmina, Mehmeda.Derdiyok je napisao/la:Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?
Sve neke provokacije.

Aj odmotaj papir.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja čudnih imena nekih. Te Radoje, te ovaj te onaj. Te neki hrišćani sve. Niđe Jasmina, Mehmeda.Derdiyok je napisao/la:Zaljubio sam se maloprije. Jos je iz SandzakaSarmelino je napisao/la: Ja ban bosanski Kulin prisezaju tebja kneze Krvasu i svijem gradjam Dubrovcam da vami priupitaju imal kakijeh pickijeh dobrijeh, a?
Sve neke provokacije.
Pa rechi iskreno sto ti je na dusi.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ASD je napisao/la: Znaci ne moras zadiviti nju nego muske clanove porodice ako zelis da je imas.

Znam joj oca.
Šta ima odmotavati kad je ta priča s njegove strane odmotana x puta na forumu, samo ti možda nisi upratio te laži.madridist je napisao/la: Aj odmotaj papir.
Pa rechi iskreno sto ti je na dusi.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, MaroonBjelave i 32 gosta.